Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitkisel ve kaliteli ürünler kullanmaya özen gösteriyorum.Araştırmalarım hem Türk malı olması hem de kaliteli olması nedeniyle beni ersağ a yönlendirdi.Üye olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Ayrııca her ay sipariş vermek gerekiyor mu? üyelik uzun sürer mi? açaılan topiklerde memnun olduğunu yazmış hanımlar umarım hayal kırıklığı yaratmaz ürünlrt:))
Iyi gunler arkadaşlar ben de ersag konusunda uzun süre araştırdım kullanıcı yorumlarını okudum ve üye oldum ürünlerini kullanmaya başladım.bir çok ürünü kullanıyorum kişisel bakım temizlik çok memnunum.uye olmak isteyen olursa yardımcı olmaya ca olmaya calisirim. Sponsor numaram sponsor ersag resmi sitesine sponsor numarasını yazmaniz ve getekli bilgileri doldutmaniz yeterli.her ay urun almak zorunda değilsiniz.satis yapmak zorunda değilsiniz.siz de brnim gibi bitkisel kimyasallardan uzak durmak istiyorsaniz ersag tam size gore.ayrica yerli
Avon, oriflame, ersağ vb firmaların ürünlerinin satış veya reklamı, alt kadro oluşturmak amacıyla üye toplamak, referans numarası vermek, satış/reklam maksadıyla link, sosyal medya hesabı, whatsapp vb iletişim bilgisi vermek yasaktır.