- 20 Mayıs 2012
- 218
- 5
- 68
- Konu Sahibi yesilkoltuk
-
Bilgi edinmek mantıklı
Ben de şunu sormak istiyorum dist olan arkadaşlara
Ersağ ürünleri hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?
Çünkü biçok firmayı bıraktım kullanmayı unilever henkel p&g gibi çünkü hayvanlara acımasız testler yapıyorlar
Eğer ersağ yapmıyorsa alabilirim ben de..
Katil firmalardan iyidir...
merhaba. ersağ'a üye olmak için ersağ'ın sitesine girip üyelik bilgilerini girmeniz gerekiyor. bir de sponsor numara gerekiyor. ben de üyeyim. dilerseniz yardımcı olurum. daha önceki topicleri okuduysanız ersağ hakkında az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. ben 1,5 yıldır kullanıyorum. evde bulaşık makinesi hariç tüm ürünler ersağ. kozmatik olarak da ersağ'ı kullanıyorum. ben memmunum. bulaşık makinesi için de gözümü karartıp ve sabırlı olup bu aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. beklentiler, memnuniyet bazen kişiden kişiye değişebiliyor. sonuçta bu sağlığınız. kendinize bir deneme süresi verin.
Sponsorumuzu bizim mi bulmamiz gerekiyor yoksa bilgilerimizi verince bize dönerler mi ha bi de her ay yada kampanya suresince sipariş vermek şart mi
Sponsorumuzu bizim mi bulmamiz gerekiyor yoksa bilgilerimizi verince bize dönerler mi ha bi de her ay yada kampanya suresince sipariş vermek şart mi
ilgilenen herkese teşekkür ederim.
ilk araştırmalarım beni ersağ a çok yaklaştırmıştı ancak kk dışında yaptığım araştırmalar beni kararsızlığa itti. bir ürünü seçmek için onu kullananlardan çoğunun memnun olması önemlidir ancak bazı ürünlerden örneğin roll on,şampuan gibi memnuniyetsizlik oranı yüksek.
şu an kararsızım bakalım hayırlısı
tabi denemeden de bilinmez gerçeği var!!!
5'te 5
termal çamur
argan yağlı şampuan
sıvı sabun
yağçöz
genel temizlik
dün sipariş verdim, bakalım termal çamuru bekliyorum dört gözle. hediye gelecek.
ilgilenen herkese teşekkür ederim.
ilk araştırmalarım beni ersağ a çok yaklaştırmıştı ancak kk dışında yaptığım araştırmalar beni kararsızlığa itti. bir ürünü seçmek için onu kullananlardan çoğunun memnun olması önemlidir ancak bazı ürünlerden örneğin roll on,şampuan gibi memnuniyetsizlik oranı yüksek.
şu an kararsızım bakalım hayırlısı
tabi denemeden de bilinmez gerçeği var!!!
merhaba. bende 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. şampuan ve rolonlar hakkında ancak şunu söyleyebilirim. düşünün marketlerde yüzlerce çeşitleri var ve herkes farklı ürün kullanıyor. bu herkesin saç tipine, rolondaysa zevkine bağlı diyebilirim. özet olarak söylemek gerekirse birinin kullandığını diğeri beğenmez. ama emin olun mutlaka birini beğeneceksiniz, bunuda deneyerek kendiniz keşfedeceksiniz. ben şu anda argan yağlı kullanıyorum çok samimi olarak ancak şunu derim: mükemmel. rolonlara gelince içeriklerinde aluminyum olması başlı başına çok özel. meme kanseri yapmıyor. beğenmezseniz piyasada aluminyum içermeyenlerden alın. sorularınızı yanıtlayabilirim isterseniz.
haklısınız size katılıyorum zaten benim öncelikli amacım evime temizlik malzemelerini mümkün olduğunca doğal kullanmak... tatil geçince tekrar değerlendireceğim üye olmak konusunu... beklemeyiz inşallah üye olmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?