• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ a üye olmak istiyorum.

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
Bitkisel ve kaliteli ürünler kullanmaya özen gösteriyorum.Araştırmalarım hem Türk malı olması hem de kaliteli olması nedeniyle beni ersağ a yönlendirdi.Üye olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Ayrııca her ay sipariş vermek gerekiyor mu? üyelik uzun sürer mi? açaılan topiklerde memnun olduğunu yazmış hanımlar umarım hayal kırıklığı yaratmaz ürünlrt:))

merhaba. ersağ'a üye olmak için ersağ'ın sitesine girip üyelik bilgilerini girmeniz gerekiyor. bir de sponsor numara gerekiyor. ben de üyeyim. dilerseniz yardımcı olurum. daha önceki topicleri okuduysanız ersağ hakkında az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. ben 1,5 yıldır kullanıyorum. evde bulaşık makinesi hariç tüm ürünler ersağ. kozmatik olarak da ersağ'ı kullanıyorum. ben memmunum. bulaşık makinesi için de gözümü karartıp ve sabırlı olup bu aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. beklentiler, memnuniyet bazen kişiden kişiye değişebiliyor. sonuçta bu sağlığınız. kendinize bir deneme süresi verin.

Bilgi edinmek mantıklı
Ben de şunu sormak istiyorum dist olan arkadaşlara
Ersağ ürünleri hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?
Çünkü biçok firmayı bıraktım kullanmayı unilever henkel p&g gibi çünkü hayvanlara acımasız testler yapıyorlar
Eğer ersağ yapmıyorsa alabilirim ben de..
Katil firmalardan iyidir...

Bilgi edinmek mantıklı
Ben de şunu sormak istiyorum dist olan arkadaşlara
Ersağ ürünleri hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?
Çünkü biçok firmayı bıraktım kullanmayı unilever henkel p&g gibi çünkü hayvanlara acımasız testler yapıyorlar
Eğer ersağ yapmıyorsa alabilirim ben de..
Katil firmalardan iyidir...

kesinlikle test yapmıyor doğaya ve tüm canlılara olan duyarlılığı ile de dikkat çeken bir firmadır.
kullanılan ambalajlar maksimum geri dönüştebilir malzemeyle üretiliyor.
deterjanlarında fosfat yok mesela fosfatla temizlenen eşyalardaki kalıntılar mide bulantısı ishal deri dökülmesi ... vs gibi rahatsızlığa yok açtığı gibi atık sulardada temizlemek oldukça güç. atık suların çogu göl ve denize karışıyor fosfatlar yosunlar için gübre yerine geçiyor ve aşırı çoğalmalarına neden oluyor bu yosunları parçalayan bakteriler ise sudaki oksijeni parçalıyolar ve sonuç olarak o bölgedeki balıklar ölüyor. nesli tükenen kaç bin balık türü var günümüzde. belki bizim torunlarımız birçok balık türünden bir haber olacak ne yazık ki. suyumuzu ve sudaki canlıların sağlığını düşünürsek kesinlikle toplumca bilinçlenmemiz gerekiyor.
hayvanlara ve doğaya karşı bilinçli olmak sadece firmaların hayvanlar üzerinde yaptığı testlerle değil toplumca bilinçlenmeklede geçiyor

merhaba. ersağ'a üye olmak için ersağ'ın sitesine girip üyelik bilgilerini girmeniz gerekiyor. bir de sponsor numara gerekiyor. ben de üyeyim. dilerseniz yardımcı olurum. daha önceki topicleri okuduysanız ersağ hakkında az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. ben 1,5 yıldır kullanıyorum. evde bulaşık makinesi hariç tüm ürünler ersağ. kozmatik olarak da ersağ'ı kullanıyorum. ben memmunum. bulaşık makinesi için de gözümü karartıp ve sabırlı olup bu aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. beklentiler, memnuniyet bazen kişiden kişiye değişebiliyor. sonuçta bu sağlığınız. kendinize bir deneme süresi verin.

Sponsorumuzu bizim mi bulmamiz gerekiyor yoksa bilgilerimizi verince bize dönerler mi ha bi de her ay yada kampanya suresince sipariş vermek şart mi

Sponsorumuzu bizim mi bulmamiz gerekiyor yoksa bilgilerimizi verince bize dönerler mi ha bi de her ay yada kampanya suresince sipariş vermek şart mi

sponsor numarası yerine bir numara girmeniz gerekiyor bende üyeyim sponsor no kısmına isterseniz xxxxx girip benim üyem olabilirsiniz:) ayrıca hiçbir mecburiyet gerektirmeyen bir sistem eğer kazanmak isterseniz çalışırsınız satış yaparsınız ama iyi kazanırsınız yok dersenizki ben evimin ürünlerini alıcam o zamanda sadece evin ürünlerini ucuza alırsınız o zamanda kar etmiş olursunuz tabi yükselmek isterseniz puan sistemi var ....

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba. bende ersağ yapıyorum. çevrenizde yapan birine veya istediğiniz kişiye üye olabilirsiniz. fakat sponsor seçerken lütfen bilgili kişi arayınki size yardımcı olabilsin. isterseniz özelden mesaj atın, biliyorsunuz yasak yardımcı olmak istrim. Ayrıca istediğiniz zaman sipariş verirsiniz sizi kimse zorlayıp rahatsız etme hakkıda yoktur. fakat ben her promosyon dönemi üyelerime mesaj çekerim, ister verir ister vermez bu onun tercihidir.

ilgilenen herkese teşekkür ederim.
ilk araştırmalarım beni ersağ a çok yaklaştırmıştı ancak kk dışında yaptığım araştırmalar beni kararsızlığa itti. bir ürünü seçmek için onu kullananlardan çoğunun memnun olması önemlidir ancak bazı ürünlerden örneğin roll on,şampuan gibi memnuniyetsizlik oranı yüksek.
şu an kararsızım bakalım hayırlısı
tabi denemeden de bilinmez gerçeği var!!!

ilk araştırmalarım beni ersağ a çok yaklaştırmıştı ancak kk dışında yaptığım araştırmalar beni kararsızlığa itti. bir ürünü seçmek için onu kullananlardan çoğunun memnun olması önemlidir ancak bazı ürünlerden örneğin roll on,şampuan gibi memnuniyetsizlik oranı yüksek.

Bende kullanıyorum memnun olduğum ürünleri olduğu gibi , beğenmediklerimde var.
Temizlik ürünlerini kendi adıma tavsiye edebilirim.

temizlik ürünlerinin yanında argan yağlı şampuan hem saçlarıma hem de vücuduma çok iyi geldi. inanmazsınız belki ama topuklarımdaki çatlaklarbile düzeldi. akne sivilce kremini kollarımdaki kapalı gözenekler için kullanıyorum. en az 6ay kullanmak gerekiyormuş. bana 1 ayda faydası oldu gibi geldi. tamamen geçmedi ama şu an daha iyi bir seviyede. bir arkadaşım gece kremi ile selülit losyonuunu kullanarak karnında ve göğüslerinde toparlanma konusunda çok kısa sürede sonuç almaya başladığını söyledi. özetle çevremde hiç olumsuz geri dönüt almadım şimdilik...

kandil kampanyası yapmışlar 5 promosyondan 4 ünü seçebiliyoruz:) hediyelerde süper

tüğ azaltıcı losyon

el vucut köpük

duş jeli

genel temizlik

halı şampuanı

merhaba uzun zamandır ersag kullanıyorum ve her kullandığım üründen çok memnunum ellerimdeki egzamalar geçti pamuk gibi oldu meşe yağ çözü mutfak haricinde gömlek yakalarınada kullanıyorum sonuç harika banyo wc yi yatak mayklarına birebir yazın kaldırdıım kazaklara yorganlara sıktım havalandırıp hurçladım, duş jeli masaj etkili direk raharlatıyor.argan yağlı şampuanı çok güzel ve daha biçoğu iyiki bu markayı tanımışım üye olmak steyen arkadaşlara yardımcı olabilirim gönül rahatlığıyla kullanabilir hemde satarak para kazanabilirsiniz hemde gelen hediyelerlede evinizin temizlik ürünleri bedavaya gelir

5'te 5

termal çamur
argan yağlı şampuan
sıvı sabun
yağçöz
genel temizlik

dün sipariş verdim, bakalım termal çamuru bekliyorum dört gözle. hediye gelecek.

5'te 5

termal çamur
argan yağlı şampuan
sıvı sabun
yağçöz
genel temizlik

dün sipariş verdim, bakalım termal çamuru bekliyorum dört gözle. hediye gelecek.

bende sipariş verdim.termal çamuru arkadaşım kullanıyor ve çok memnun ilk işim benim de kullanmak olacak.:21::21::21::21::21:

merhaba. bende 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. şampuan ve rolonlar hakkında ancak şunu söyleyebilirim. düşünün marketlerde yüzlerce çeşitleri var ve herkes farklı ürün kullanıyor. bu herkesin saç tipine, rolondaysa zevkine bağlı diyebilirim. özet olarak söylemek gerekirse birinin kullandığını diğeri beğenmez. ama emin olun mutlaka birini beğeneceksiniz, bunuda deneyerek kendiniz keşfedeceksiniz. ben şu anda argan yağlı kullanıyorum çok samimi olarak ancak şunu derim: mükemmel. rolonlara gelince içeriklerinde aluminyum olması başlı başına çok özel. meme kanseri yapmıyor. beğenmezseniz piyasada aluminyum içermeyenlerden alın. sorularınızı yanıtlayabilirim isterseniz.

merhaba. bende 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. şampuan ve rolonlar hakkında ancak şunu söyleyebilirim. düşünün marketlerde yüzlerce çeşitleri var ve herkes farklı ürün kullanıyor. bu herkesin saç tipine, rolondaysa zevkine bağlı diyebilirim. özet olarak söylemek gerekirse birinin kullandığını diğeri beğenmez. ama emin olun mutlaka birini beğeneceksiniz, bunuda deneyerek kendiniz keşfedeceksiniz. ben şu anda argan yağlı kullanıyorum çok samimi olarak ancak şunu derim: mükemmel. rolonlara gelince içeriklerinde aluminyum olması başlı başına çok özel. meme kanseri yapmıyor. beğenmezseniz piyasada aluminyum içermeyenlerden alın. sorularınızı yanıtlayabilirim isterseniz.

haklısınız size katılıyorum zaten benim öncelikli amacım evime temizlik malzemelerini mümkün olduğunca doğal kullanmak... tatil geçince tekrar değerlendireceğim üye olmak konusunu... beklemeyiz inşallah üye olmak için...

haklısınız size katılıyorum zaten benim öncelikli amacım evime temizlik malzemelerini mümkün olduğunca doğal kullanmak... tatil geçince tekrar değerlendireceğim üye olmak konusunu... beklemeyiz inşallah üye olmak için...

ben de sizin gibi ürünleri uzun zaman kullandım. baktım bu böyle olmayacak üye olunca hem daha ucuza alıcam hem de hediye ürünler de gelecek diye üye oldum.iyikide olmuşum :21::21:.çok memnunum şükür bir sıkıntım olmadı bu zamana kadar hem kullanıyorum hem de çevremdekilere satıyorum.:9::9: üyeliğe gelince hiç beklemezsiniz emin olun ben size yardımcı olurum bana özelden mesaj atın :34: görüşmek üzere.ayrıca iyi tatiller diliyorum.

Forum içerisinde temsilci arama,temsilci toplama,satış amaçlı mesajlar,konular ve özel mesaja yönlendirme yasaktır,uyarı/ ceza sebebidir.
Bilginize

İyi günler hanımlar ben ersağ sponsoruyum. Öncelikle aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. Ayrıca ek iş olarak da yapabilirsiniz...İsterseniz bana facebook üzerinden ulaşabilirsiniz.Batman ersağ organik dir adresim.

Back