- Emoji Skoru
- 66.507
- Puanlar
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben house md izliyorum ya şimdilik. İzlemediysen Fringe'i öneririm. Bilim kurgu tarzından bir şey ama müthiş. O 5 sezon 1 ayda nasıl bitti anlamadımÇok tatlı ya bebiktom benim... Heisenberg'ü de severim Ericten sonra ikinci favorimdir,ama Eric bir başka..
Şu gifleri bırakmak boynumun borcu:
Got konusunda kararsızım ya.İşsizlik değil ya, ben de çok yabancı dizi izlerim.
O evet. Sibel Kekilli de oynamıştı hatta.
Onlar bitti ben de.. Ben şu an bilim kurgu fantastik tarzında under the dome u izliyorum ama 3.sezona çıkmaz gbi gözüküyor.Ben house md izliyorum ya şimdilik. İzlemediysen Fringe'i öneririm. Bilim kurgu tarzından bir şey ama müthiş. O 5 sezon 1 ayda nasıl bitti anlamadım
Got konusunda kararsızım ya.
Ama fringe gibi bir dizi daha bulsam, tereddütsüz gece gündüz izlerim yaa.
Penny Dreadful..The Strain ve Penny Dreadful.. pişman olmazsın
Bakayım bir nasılmış ofiş, Ayın 15 ine kadar ne izledim kar, sonra okulcağızım açılıyor, benim uzuuuun tatilim bitiyor. Kolay mı koskoca 1 senedir işsizdimThe Strain ve Penny Dreadful.. pişman olmazsın
Neden kötü mü gidiyor ki, sezon atlayamıyor?Onlar bitti ben de.. Ben şu an bilim kurgu fantastik tarzında under the dome u izliyorum ama 3.sezona çıkmaz gbi gözüküyor.
Kötü gidiyor..Bakayım bir nasılmış ofiş, Ayın 15 ine kadar ne izledim kar, sonra okulcağızım açılıyor, benim uzuuuun tatilim bitiyor. Kolay mı koskoca 1 senedir işsizdim
Neden kötü mü gidiyor ki, sezon atlayamıyor?
Hımm. O değil de house md de, chase i az gösterir oldular. En sevdiğim doktordu yaaa, onun yerine de bir sürü kalas girdi diziye. YastayımKötü gidiyor..
chase çok süt çocuğu ya..Hımm. O değil de house md de, chase i az gösterir oldular. En sevdiğim doktordu yaaa, onun yerine de bir sürü kalas girdi diziye. Yastayım
Ama sevimli, sence de biraz Eric'i andırmıyor muchase çok süt çocuğu ya..
Onlar bitti ben de.. Ben şu an bilim kurgu fantastik tarzında under the dome u izliyorum ama 3.sezona çıkmaz gbi gözüküyor.
Hayır,Eric olsa o kadar eziyetten sonra House'a şunu yapmadan duramazdı :Ama sevimli, sence de biraz Eric'i andırmıyor mu
Ancak benim soruyu burda sormamdaki kasıt şu, mesela komşunun kızı geçen yaz elimde fifty'yi görüp "ıyy, bunları mı okuyorsun" dedi. Bu sene bi baktım kitaplığının baş köşesinde üçü de duruyor. Yani insanların yüzüne sorduğunda kimse kabul etmiyor okuduğunu fakat satış grafiğine baktığında durum hiç de öyle göstermiyor.