Erotik kitaplar

çatı serisi erotik miydi bilmiyorum.. ama daha 2. kitapta allah aşkına biri vursun şu kızı dediğimi hatırlıyorum.. seriyi aldım ama kızın abisine yaptığı aleni kur ve doktora yaptığı şuh tavırları yüzünden devamını getiremedim.. iğrenç geldi bana ne bileyim..

Çok tatlı ya bebiktom benim...:KK73::KK73::KK73::KK30::KK30: Heisenberg'ü de severim Ericten sonra ikinci favorimdir,ama Eric bir başka..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şu gifleri bırakmak boynumun borcu:
Ben house md izliyorum ya şimdilik. İzlemediysen Fringe'i öneririm. Bilim kurgu tarzından bir şey ama müthiş. O 5 sezon 1 ayda nasıl bitti anlamadım:KK53:

İşsizlik değil ya, ben de çok yabancı dizi izlerim.

O evet. Sibel Kekilli de oynamıştı hatta.
Got konusunda kararsızım ya.
Ama fringe gibi bir dizi daha bulsam, tereddütsüz gece gündüz izlerim yaa.:KK45:

Ben house md izliyorum ya şimdilik. İzlemediysen Fringe'i öneririm. Bilim kurgu tarzından bir şey ama müthiş. O 5 sezon 1 ayda nasıl bitti anlamadım:KK53:
Onlar bitti ben de..:KK45: Ben şu an bilim kurgu fantastik tarzında under the dome u izliyorum ama 3.sezona çıkmaz gbi gözüküyor.

Erotik konuları, çizgi roman içinde seviyorum..
Ama tek konu olarak değil , ne bileyim bir cinayetin sebeplerini araştırırken, geçmişte olan biteni canlandırırken , bir olaya açıklık getirirken X , Y'yi , Y'de X i farklı kadın ve adamlarla aldatırken falan hoş oluyor , sadece çizgi romanda bunu seviyorum.. Aklında canlandırman gerekeni, bazen üsluplu bazen ise komik bazen ise hayal edemeyeceğin kadar gerçek olarak çizime yansıtmaları hoş oluyor..

Okuduğum kitap türlerine gelince..
Mesela bilim kurgu tadında ki kitaplara bayılıyorum..
Aşk kitaplarından hoşlanmıyorum, okurken bayıyor beni..
Polisiye roman benim için türler arasında ilk sırada gelir..
Tarih konulu kitapları okumayı da çok severim ..
Ama bilim kurgu , fantastik konulu kitapları daha çok tercih ediyorum herhalde..

The Strain ve Penny Dreadful.. pişman olmazsın :KK53:
Bakayım bir nasılmış ofiş, Ayın 15 ine kadar ne izledim kar, sonra okulcağızım açılıyor, benim uzuuuun tatilim bitiyor. Kolay mı koskoca 1 senedir işsizdim:KK45:
Onlar bitti ben de..:KK45: Ben şu an bilim kurgu fantastik tarzında under the dome u izliyorum ama 3.sezona çıkmaz gbi gözüküyor.
Neden kötü mü gidiyor ki, sezon atlayamıyor?

Bakayım bir nasılmış ofiş, Ayın 15 ine kadar ne izledim kar, sonra okulcağızım açılıyor, benim uzuuuun tatilim bitiyor. Kolay mı koskoca 1 senedir işsizdim:KK45:

Neden kötü mü gidiyor ki, sezon atlayamıyor?
Kötü gidiyor..

Cilve üzerine kitap yaz hiiç öyle kitap yok bak. Kesin tutar ilk de ben alırım. :)

True Blood son sezonuş diye duydum. Bence kitapları daha güzel zaten. Filmde tek daha iyi olan şey Eric zaten.
Fantastik kurgu seviyorum ben de. Tolkien ve Eddings dışında açıkcası biraz romantizm ve hatta erotizm de hoşuma gidiyor.
Ancak benim soruyu burda sormamdaki kasıt şu, mesela komşunun kızı geçen yaz elimde fifty'yi görüp "ıyy, bunları mı okuyorsun" dedi. Bu sene bi baktım kitaplığının baş köşesinde üçü de duruyor. Yani insanların yüzüne sorduğunda kimse kabul etmiyor okuduğunu fakat satış grafiğine baktığında durum hiç de öyle göstermiyor.

Ancak benim soruyu burda sormamdaki kasıt şu, mesela komşunun kızı geçen yaz elimde fifty'yi görüp "ıyy, bunları mı okuyorsun" dedi. Bu sene bi baktım kitaplığının baş köşesinde üçü de duruyor. Yani insanların yüzüne sorduğunda kimse kabul etmiyor okuduğunu fakat satış grafiğine baktığında durum hiç de öyle göstermiyor.

Öyledir bunlar. Sorsanız 50 Shades rezil, sapık bir bir kitaptır ama soluksuz okurlar : )

50 Shades'in bu kadar ortalığı kasıp kavurmasının sebebinin BDSM gibi çoğunluğun dile getirmediği bir şeyi açıkça işlemiş olması bence.

playboy,penthouse okurum ben..

erotık degıl,vurdulu kırdılı olmalı kitabım..

Okumayı değil de yaşayıp yazmayı tercih ederim. :KK53::KK53:

Back