Eroinle Dans Yorumları

bende merakla okudum güzeldüi keşke başka romanlarda çıkarsa diger kitaplarınıda okudum ama yolum düştü amerikaya diye kitabını okumadım henüz ..

En sevdiğim yazarın güze romanlarından biri. Bu kitabı okurken bir ara eroini neden bu kadar aşkla anlatıyor demiştim sonra okudukça aslında anlatımının altındaki korkutucu gerçeği söylediğini farkettim.okunulası bir kitap...
( bu kitabı kankama vermiştim kanka korkarım eroine alışıcam çok güzel anlatıyor demişti :) )

bugün başladım okumaya. anlatımı çok güzel. sıkılmadan okuyorum. bitince tekrar yazarım

bitirdim. çok güzel bir kitaptı. gençlerin okuyup ders çıkarması gereken bir kitap. anlatımı öyle sürükleyici ki. kesinlikle tavsiye ediyorum.

Aylar önce okumuştum bu kitabı..Gerçekten güzeldi , Canan Tanın bütün kitaplarını okudm zaten..ama bu kitaptaki karaktere nedense biraz sinir oldum ben :umursamaz:

Canan Tan'ın kotu yazdıgı bı kıtap var mı acaba...Bu kitapta diğerleri gibi muhteşemdi...

cok ama cok guzel bı kıtaptı bende lısedeyken okumustum cok egıtıcı ve surukleyıcı bı kıtap herkese tavsıye ederm ozellıkle ortaokul lıse cagının okuma gerek bence

kitap tek kelime ile mükemmel ben okumuştum geçen sene
çokda etkilenmiştim :)

herkese tavsiye ederim

cnm kitabı okumadm ama eroine özendirio demişsn sonunda ölüm felan yoksa evet özendireblr sen christiane f. i-eroin i okumuşmuydun oradada kız gerçek hayatta başından geçenleri anlatıo ama ben oradada özenmşdm vallahi, ki ordaki gerçek hem kız sonunda ölmüo daha çok özeniı insan tabi kullanıcak kadarda özenmedm yane (özeniorm deddysem eroine meğilli sanmayın sakın beni haa a.s) ama gerçek hayattakindede özendiriosa ordada doğaldır. die düşünüorm yanee tabe belki bn arızalı olduum içinde özenmş olablrm -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
yani demek istediim eroin kitabı gerçek hayat. demekki gerçekdede insan özenebilio ve ordada eroini dozunda kullanınca bişey olmuo gibi bi sonuç çıkıo ortaya ve sonunda christiane eroini bi kaç nöbet gerçdkden sora rahat bırakdı hayatına devam etti. canan gerçeği yazmş heralde yani galiba
arz ederim

Son düzenleme:
Ben daha güçlü bir karekter beklerdim...
Dünya ya daha tavırlı davranabilen... O ortamlardan kendini geri çekmesini bilen bi kişi beklerdim...
Ve birazcık aşk lazımdı ... Ama genel olarak beğendiğim bir kitaptı... Ellerine sağlık Canan Tan

kesinlikle katılıyorum
gerçekten özendirici bir kitap
hiç doğru mesajlar vermiyor
zaten anlatımı itibarıyla da tam lise çağındaki gençlerin hoşlanacağı tarzda
canan tanın tek kitabını okumak yeterli
diğerlerini birbirinin tekrarı
muhteşem bir ailede yetişmiş, muhteşem bir kız ve onun maceraları
ayşegül tatilde, ayşegül amerikada, ayşegül italya gezisinde
şekilde seri yazsa daha iyi olacak

canan tanın kitaplarını beğeniyorum eroinle dansıda okudum ama biraz sıkıldım açıkcası diğer kitapları kadar sürükleyici değildi sanki ama yinede ders vericiydi.

Klasik Canan Tan. 2-3 kitabını okuyunuz.
Ardından diğer kitapları hakkında hemen bilgi sahibi olursunuz. Hepside genç,güzel,kolejli,harika üniversite kazanmış,zengin aile kızları falan filan.. Amaaaan..

Canan Tan'ın bu ikinci kitabını okuyuşum Piraye güzeldi ama klasik türk filmi tadında ilerledi ve bitti..

Bugün de Eroin'le dans'a başladım akıcı bir kitap okurken sizi fazla meraklandırmıyor gelişmelere çabuk giriyor bu da benim açıkcası çok hoşuma gidiyor 176. sayfaya gelip zar zor bir ara verdim sonunu merak ediyorum galiba yarın kitabı bitiririm..Kitapta ki mesajlar güzel arkadaş çevresinin zararlı alışkanlıklara insanları nasıl çektiklerini gençlere çok güzel anlatıyor ama uyuşturucunun etkilerinin de anlatılması lise çağında ki gençlerimizin meraklanmasına yol açacak kadar cezbedici geldi.."Bir kere denemekten bir şey çıkmaz"diyen karakterin sonrasında gerçekten de bir kere kullanan bayan karakter normal hayatına gayette rahat devam edebiliyor Burası kötü bir örnek olmuş gençlere..

Neyse daha kitabım tam olarak bitmedi iyi veya kötü olduğuna sonunda karar vericeğim biraz erken oldu yorum atmak için..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…