Anlıyorum demek istediğini yezavel.Ama arkadaşım şöyle bir sonuç çıkıyor bir de sanki, yani eroinden ölebilirsiniz ama ölmeyebilirsiniz de. Hayatınız mahvolabilir de olmayabilir de. Eğer güzel bir aileniz varsa bu deneyimi edinin. Onlar sizi anlayışla karşılar. Eski güzel günleriize dönebilirsiniz vs... Bir de eğer aile hayatınız kötüyse,sevgilinizden de darbe yediyseniz ve hiç bir şey yolunda gitmiyorsa yapılacak şey bellidir: yapay mutluluklar edinmek. Ya da şöyle diyelim; edinseniz bile çok günahınız yoktu. Ne yapalım şartlar böyle gerektirdi gibi ... yani yezavelciğim bu kitabı gençlerin okuduğunda alabilecekleri mesajlardan bahsediyorum. Biz elbette ki yetişkinler olarak farklı mesajlar çıkarırız.
Aslında ben, asla bir eserin gençleri eğitmek gibi bir görevi olduğunu düşünmüyorum. Bu sanatı kısıtlayan ve verimsizleştiren bir bakış açısıdır. Ama bu kitapta sanat adına da bir şey yok ki.. Canan Tan,yapmaya çalıştığını yapamamış maalesef. Mesajları iyi seçmeye çalışmış ama zorlama bir üslup olduğu için olmamış bence.
çerez bir kitap demişsin. Bak buna katılabilirim. :))
Aslında ben, asla bir eserin gençleri eğitmek gibi bir görevi olduğunu düşünmüyorum. Bu sanatı kısıtlayan ve verimsizleştiren bir bakış açısıdır. Ama bu kitapta sanat adına da bir şey yok ki.. Canan Tan,yapmaya çalıştığını yapamamış maalesef. Mesajları iyi seçmeye çalışmış ama zorlama bir üslup olduğu için olmamış bence.
çerez bir kitap demişsin. Bak buna katılabilirim. :))