Erlen Gebelik testinde hayalet cizgi! Resimli ltfn bakin

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam kizlar
Ben Iki gün önce MR cektirecegim icin ve hamileyken yaptirmak yasak oldugu icin adetime 1 gün kala test yaptim silik cizgi cikti ardindan tekrsr baska bir erken gebelik testi yaptim oda silik cikti Songs dijital testi yaptim clear blueden o hamile degilsin dedi birtane daha yaptim duramadim bu sefer yine silik cikti. Kadin doktoruna gittim ordada Test yaptilar ordada silik cikmis bana hamilesiniz dedi randevu verdi 13.2. tarihine ozamana gözükür dedi adetimde 2 gün gecikti. Acaba Cidden hamilemiyim? Inanamiyorum degildimdir diyorum Birde annem babam cok sevindiler onlarin sevincini kursaklarinda birskmaktan korkuyorum esimde yarin yap Yins diyor ben bugün yapcaktim ltfn yardim resim yükledm

Eklentiler

• IMG_0008.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 2.066
Bence hamilesin canim hepsinde çizgiler silik de olsa görünüyor

Insallah kadin doktoruda öyle dedi ama kan almiyor iste randevu verdi Ta 13.2. ye
Niye kan testi yapmadi ki canim baska bir yerde yaptir bence kesinlestirmis olursun

Neden bu kadar agresifsin?
Forum bursasi baska arkadaslarinda fikrini almak istedim begenmediysen yazmak zorunfs degilsi ayrica bu ilk bilmiyorum neyin ne oldugunu cahilim yani bu konuda
kayıtlı oldgn saglik ocagna git hamilelik suphem var kantesti istiyrm de yaparlar canm p.tesi tabi.gun icinde alirsn sonucu ki var uc test arka arkaya pozitif vermis simdiden tebrikler

Neden bu kadar agresifsin?
Forum bursasi baska arkadaslarinda fikrini almak istedim begenmediysen yazmak zorunfs degilsi ayrica bu ilk bilmiyorum neyin ne oldugunu cahilim yani bu konuda
Agresiflik değil bu. Zaten 10 tane test yapmissin. Test sonuçlarını çocuklar bile biliyor artık. Evet hamilesin

kayıtlı oldgn saglik ocagna git hamilelik suphem var kantesti istiyrm de yaparlar canm p.tesi tabi.gun icinde alirsn sonucu ki var uc test arka arkaya pozitif vermis simdiden tebrikler
Burasi almanya saglik ocagi yok malesef doktor var oda kapali kan testini yapmiyorlar burda birde yapsalarda sonucun cikmasi surer yine 3-4 gün

Bende hamileliğimi adetten bir gün önce bu şekilde hayalet çizgi ile öğrenmiştim tebrik ederim hamilesin :)

bence hamilesiniz ama bebeğiniz çok küçük daha. defalarca silik çıkmış, bunu da bırakın 13.2 kesin hamilelik, sınır 3 çünkü. başka bir yerde bir kan testi daha yaptırın, iki gün arayla çift katına çıkması gerekiyor.

Benimde böyle çıktı kızlar ama adetime daha 12 gün var

Eklentiler

• IMG_1255.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 814
  • IMG_1280.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 569
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…