Bence hamilesin canim hepsinde çizgiler silik de olsa görünüyorSelam kizlar
Ben Iki gün önce MR cektirecegim icin ve hamileyken yaptirmak yasak oldugu icin adetime 1 gün kala test yaptim silik cizgi cikti ardindan tekrsr baska bir erken gebelik testi yaptim oda silik cikti Songs dijital testi yaptim clear blueden o hamile degilsin dedi birtane daha yaptim duramadim bu sefer yine silik cikti. Kadin doktoruna gittim ordada Test yaptilar ordada silik cikmis bana hamilesiniz dedi randevu verdi 13.2. tarihine ozamana gözükür dedi adetimde 2 gün gecikti. Acaba Cidden hamilemiyim? Inanamiyorum degildimdir diyorum Birde annem babam cok sevindiler onlarin sevincini kursaklarinda birskmaktan korkuyorum esimde yarin yap Yins diyor ben bugün yapcaktimltfn yardim resim yükledm
Insallah kadin doktoruda öyle dedi ama kan almiyor iste randevu verdi Ta 13.2. yeBence hamilesin canim hepsinde çizgiler silik de olsa görünüyor
Niye kan testi yapmadi ki canim baska bir yerde yaptir bence kesinlestirmis olursunInsallah kadin doktoruda öyle dedi ama kan almiyor iste randevu verdi Ta 13.2. ye
Yapsn yok burdaNiye kan testi yapmadi ki canim baska bir yerde yaptir bence kesinlestirmis olursun
Anladim canim o zaman birkac gün sonra testi tekrarlaYapsn yok burda
Simdi tekrarlarsam daha net olurmu? Iki gün gecti aradanAnladim canim o zaman birkac gün sonra testi tekrarla
Neden bu kadar agresifsin?Hamilesin işte daha neyi zorluyorsin anlamadim
Yarin sabah ilk idrarla yap bence daha net çıkarSimdi tekrarlarsam daha net olurmu? Iki gün gecti aradan
kayıtlı oldgn saglik ocagna git hamilelik suphem var kantesti istiyrm de yaparlar canm p.tesi tabi.gun icinde alirsn sonucu ki var uc test arka arkaya pozitif vermis simdiden tebriklerNeden bu kadar agresifsin?
Forum bursasi baska arkadaslarinda fikrini almak istedim begenmediysen yazmak zorunfs degilsi ayrica bu ilk bilmiyorum neyin ne oldugunu cahilim yani bu konuda
Agresiflik değil bu. Zaten 10 tane test yapmissin. Test sonuçlarını çocuklar bile biliyor artık. Evet hamilesinNeden bu kadar agresifsin?
Forum bursasi baska arkadaslarinda fikrini almak istedim begenmediysen yazmak zorunfs degilsi ayrica bu ilk bilmiyorum neyin ne oldugunu cahilim yani bu konuda
Istersem 100 tanede yaparim kime ne?Agresiflik değil bu. Zaten 10 tane test yapmissin. Test sonuçlarını çocuklar bile biliyor artık. Evet hamilesin
Burasi almanya saglik ocagi yok malesef doktor var oda kapali kan testini yapmiyorlar burda birde yapsalarda sonucun cikmasi surer yine 3-4 günkayıtlı oldgn saglik ocagna git hamilelik suphem var kantesti istiyrm de yaparlar canm p.tesi tabi.gun icinde alirsn sonucu ki var uc test arka arkaya pozitif vermis simdiden tebrikler
Bence 1000 tane de yapabilirsin. Ya da hiç yapmayabilirsin. bana neIstersem 100 tanede yaparim kime ne?
hmm anladim canm ama gebelik var yani sen yinede temkinli ol randevunu bekleBurasi almanya saglik ocagi yok malesef doktor var oda kapali kan testini yapmiyorlar burda birde yapsalarda sonucun cikmasi surer yine 3-4 gün
Bende hamileliğimi adetten bir gün önce bu şekilde hayalet çizgi ile öğrenmiştim tebrik ederim hamilesin :)Selam kizlar
Ben Iki gün önce MR cektirecegim icin ve hamileyken yaptirmak yasak oldugu icin adetime 1 gün kala test yaptim silik cizgi cikti ardindan tekrsr baska bir erken gebelik testi yaptim oda silik cikti Songs dijital testi yaptim clear blueden o hamile degilsin dedi birtane daha yaptim duramadim bu sefer yine silik cikti. Kadin doktoruna gittim ordada Test yaptilar ordada silik cikmis bana hamilesiniz dedi randevu verdi 13.2. tarihine ozamana gözükür dedi adetimde 2 gün gecikti. Acaba Cidden hamilemiyim? Inanamiyorum degildimdir diyorum Birde annem babam cok sevindiler onlarin sevincini kursaklarinda birskmaktan korkuyorum esimde yarin yap Yins diyor ben bugün yapcaktimltfn yardim resim yükledm
O halde neden yaziyorsun bebegim???Bence 1000 tane de yapabilirsin. Ya da hiç yapmayabilirsin. bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?