- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ondan onceki gun oldu o gun oldu canmEğer eminsen o gün tek ilişkiyse döllenmede o gün olduysa çıkar ama yumurtlamadan önce ilişki olduysa sperm zaten 3 gün yaşıyor üç gün içindede döllenmiş olabilir. Çıkar inşlh Can'ım inşlh sende görürsün çizgiyi
Insallah cnm Allah razi olsunEğer eminsen o gün tek ilişkiyse döllenmede o gün olduysa çıkar ama yumurtlamadan önce ilişki olduysa sperm zaten 3 gün yaşıyor üç gün içindede döllenmiş olabilir. Çıkar inşlh Can'ım inşlh sende görürsün çizgiyi
Oylede anlatamiyosun ki cnm imkansizzz diyorlar bilmiyorlar mi ki Rabbim ol der olurher insan farklıdır sonuçta bu tarz şeyler herkeste aynı olmaz bence millet bilip bilmediği şeyler hakkında ordan burdan okuyup çok bilmişlik taslıyor boşver gitsin
Test yapınca yaz buraya hayırlı haberini inşlh.Insallah cnm Allah razi olsun
Tmm cnm yazicm insallahTest yapınca yaz buraya hayırlı haberini inşlh.
aynen öle valla benim 4.hamileliğim hepsindede adetim biter bitmz kaldım değişmiyor işte biizm de böle yaniOylede anlatamiyosun ki cnm imkansizzz diyorlar bilmiyorlar mi ki Rabbim ol der olur
Evet erken yumurtlayınca erken döllenme olabilir. Adet gününden önce de testte pozitif çıkabilir bu yüzden. Ben yaşamadım henüz hamilelik
Can'ım normal 28-29 günde adet gören Bi kadının yumurtlama günü tahmini 13-14.gün . Bu Zaman'dan önce gebe kalanlar var yani hemen adetten temizlenir temizlenmez. Buda 6 gün adet gören kadının 7-8. Günlerinde gebe kalması demek bu erken döllenme. Geç döllenmede adet Zaman'ına yakın hamile kalanlar. 13. Gün yumurtladığımı biliyorum adetime 5 gün kala öğrendim idrarda.
cnm bende de öle oluyor mesela daha önce kürtaj da oldum her zmn adetten temizlendiğim gün hamile kalıyorum bu hamileliğim de öyle oldu testte daha erken çıktı sonuç o yüzden
Cok oldum ama erken yumurtlayincada erkenmi adet olunur acabaEvet canim erken yumurtlama erken döllenme oluyor. Ben bu ay yasadim normalde 18 önde yumurtlarim 13. Un de yumurtladim bu ay ve o yüzden erken öğrendim gebeligimi adete 1 hafta önce kadar
yok hiç alakası yok onla adet günün aynı olur ama yumurtlaman diğr insanlara göre daha erken oluyorCok oldum ama erken yumurtlayincada erkenmi adet olunur acaba
Sagol cnm bnmyok hiç alakası yok onla adet günün aynı olur ama yumurtlaman diğr insanlara göre daha erken oluyor
rica ederm cnm :)Sagol cnm bnm
Canım bende erken yumurtlama yaşadım sanırım adet biter bitmez uzayan akinti yi gördüm o günleri değerlendirdik ve oldu çünkü adetime bir gün vardi test yaptım evde ve çok koyu iki çizgi çıktı demekki 5 gün önce bile yapsaymisim testi çıkacakmış çizgiler...darısı isteyenlereeTmm cnm yazicm insallah
Canım bende erken yumurtlama yaşadım sanırım adet biter bitmez uzayan akinti yi gördüm o günleri değerlendirdik ve oldu çünkü adetime bir gün vardi test yaptım evde ve çok koyu iki çizgi çıktı demekki 5 gün önce bile yapsaymisim testi çıkacakmış çizgiler...darısı isteyenleree
bende cuma sabahi ypcm dua edin bnada kardeslerim Rabbim size bagislasin insallah o minik meloslari Masallah sizeBenim ki erken döllenme oldu sanırım cnm.. Adetin 1.gününden hesapladığım da 9. Gün birliktelik oldu tek denemeyle olduğu için o gün olan tutmuş sanırım bu da erken oluyor. Daha erken de çıkardı gebelik testinde ben 3gün kala ysptım kopkoyuydu.. ☺
Canım benim ya rabbim yüzünü güldürsün inşaallah hayırlı sonuç al.duan için ayrıca sağol..bende cuma sabahi ypcm dua edin bnada kardeslerim Rabbim size bagislasin insallah o minik meloslari Masallah size
Hmmm hmn olmuuo o zmn akinti oldugu gun dimi
bende cuma sabahi ypcm dua edin bnada kardeslerim Rabbim size bagislasin insallah o minik meloslari Masallah size
Cnm negatifNisaberatim sonucunuzu merak ettim umarım hayırlı haberlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?