• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN YUMURTLAMA YASAYANLAR LUTFEN....

Eğer eminsen o gün tek ilişkiyse döllenmede o gün olduysa çıkar ama yumurtlamadan önce ilişki olduysa sperm zaten 3 gün yaşıyor üç gün içindede döllenmiş olabilir. Çıkar inşlh Can'ım inşlh sende görürsün çizgiyi
Ondan onceki gun oldu o gun oldu canm

Eğer eminsen o gün tek ilişkiyse döllenmede o gün olduysa çıkar ama yumurtlamadan önce ilişki olduysa sperm zaten 3 gün yaşıyor üç gün içindede döllenmiş olabilir. Çıkar inşlh Can'ım inşlh sende görürsün çizgiyi
Insallah cnm Allah razi olsun

her insan farklıdır sonuçta bu tarz şeyler herkeste aynı olmaz bence millet bilip bilmediği şeyler hakkında ordan burdan okuyup çok bilmişlik taslıyor boşver gitsin
Oylede anlatamiyosun ki cnm imkansizzz diyorlar bilmiyorlar mi ki Rabbim ol der olur

Evet erken yumurtlayınca erken döllenme olabilir. Adet gününden önce de testte pozitif çıkabilir bu yüzden. Ben yaşamadım henüz hamilelik

Can'ım normal 28-29 günde adet gören Bi kadının yumurtlama günü tahmini 13-14.gün . Bu Zaman'dan önce gebe kalanlar var yani hemen adetten temizlenir temizlenmez. Buda 6 gün adet gören kadının 7-8. Günlerinde gebe kalması demek bu erken döllenme. Geç döllenmede adet Zaman'ına yakın hamile kalanlar. 13. Gün yumurtladığımı biliyorum adetime 5 gün kala öğrendim idrarda.

cnm bende de öle oluyor mesela daha önce kürtaj da oldum her zmn adetten temizlendiğim gün hamile kalıyorum bu hamileliğim de öyle oldu testte daha erken çıktı sonuç o yüzden

Evet canim erken yumurtlama erken döllenme oluyor. Ben bu ay yasadim normalde 18 önde yumurtlarim 13. Un de yumurtladim bu ay ve o yüzden erken öğrendim gebeligimi adete 1 hafta önce kadar
Cok oldum ama erken yumurtlayincada erkenmi adet olunur acaba

Tmm cnm yazicm insallah
Canım bende erken yumurtlama yaşadım sanırım adet biter bitmez uzayan akinti yi gördüm o günleri değerlendirdik ve oldu çünkü adetime bir gün vardi test yaptım evde ve çok koyu iki çizgi çıktı demekki 5 gün önce bile yapsaymisim testi çıkacakmış çizgiler...darısı isteyenleree

Benim ki erken döllenme oldu sanırım cnm.. Adetin 1.gününden hesapladığım da 9. Gün birliktelik oldu tek denemeyle olduğu için o gün olan tutmuş sanırım bu da erken oluyor. Daha erken de çıkardı gebelik testinde ben 3gün kala ysptım kopkoyuydu.. ☺

Canım bende erken yumurtlama yaşadım sanırım adet biter bitmez uzayan akinti yi gördüm o günleri değerlendirdik ve oldu çünkü adetime bir gün vardi test yaptım evde ve çok koyu iki çizgi çıktı demekki 5 gün önce bile yapsaymisim testi çıkacakmış çizgiler...darısı isteyenleree

Benim ki erken döllenme oldu sanırım cnm.. Adetin 1.gününden hesapladığım da 9. Gün birliktelik oldu tek denemeyle olduğu için o gün olan tutmuş sanırım bu da erken oluyor. Daha erken de çıkardı gebelik testinde ben 3gün kala ysptım kopkoyuydu.. ☺
bende cuma sabahi ypcm dua edin bnada kardeslerim Rabbim size bagislasin insallah o minik meloslari Masallah size

Benim bu ay adetim biter bitmez catlamam oldu herkesde degisir yani. Hatta cinsiyet belirlemede bile bu durum var. Kiz istedigimiz zaman adete yakin iliski yaptik. Simdi erkek istiyoruz bunda da temizlenir temizlenmez yaptik. Cinsiyet belirlemede kullanilan bir yontem yani bunun belli bi suresi yok herkes farkli yasayabilir

Arkadaşlar merhaba bu erken döllenme ile ilgili bişey kafamı karıştırdı bende son adet tarihim 18 kasım idi ve 23 ünde bitmişti.
29 kasımda doktora gittim yumurtlamışsın dedi ve benden 21. Günü için progesteron testi istedi
8 aralıkta yaptırdım ve 13.04 çıktı değerim (yani 21. Günü periotumun ) ama netten okuduğum kadarıyla yumurtlama olduğunu gösteren bir testmiş bu.
Şimdi benim 29 kasımda doktorun ultrasonla baktığında mı yumurtlamam oldu yoksa bu 21.günü progesteron değerime göre 8 inde mi oldu??
Buarada uzayan akıntım adet bitiminden sonra olmuştu aslında yani Dr a gittiğim dönemler. Bu aralar kremsi bir akıntı var.
Biliyorum destan yazdımAma şimdiden teşekkürler.

Back
X