Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısınBu yaşta yaşlanmazsın merak etme
Olsa olsa yaşıtlarına göre daha olgun gösteriyorsundur. Kilon bakımlı olman makyajın etkiler bu durumu. Onlardan bahsedermisin biraz
Saçlarını boyuyor musun, makyaj yapıyor musun? Ya da ne bileyim abartılı mı giyiniyorsun, yoksa yüz hatların mı olgun gösteriyor?
saçlarımı boyamıyorum ! ama birsürü şampuan denedim saçlarımaaaa
makyaj yapıyorum bazen fondöten sürerim sivilcelerimi kapama amacıylaaa
abartılıda giyinmem hatta giydiğim şeyler bile hiç yakışmıyor zayıf olfuhumdan heraldee...yüzüm yaşlı gözüküyormuş çevremdekiler öyle söylüyorlar. napmam gerekıyor?![]()
45 kiloyum,saçlarımı boyatmıyorum..erkekler bana hiç çıkma teklifi etmediama cildime herşeyi sürdüğümü söyleyebilirim
acaba kullandgım basıt kremlerde benım yuzumu olgun gostertebilir mi?
boyumda kısa 155 im
yüzüm siivilceli ve lekeleri kaldı..bu kadar berbat 1 kızım![]()
![]()
Erkekler teklif etmedi diye sakın üzülme :) İnşallah karşına adam gibi adam birisi çıkar tek o olsun yeter :) Çok az erkek kızın iç güzelliğine bakar. Belki de çok güzelsindir ama hareketlerin tavırların ile biraz geride duruyosundur. Giyimin kuşamın çok gösterişli değildir. Ki ben de öyleyim. Ve benim de yüzüm sivilceli ve lekeli :/
Nasıl rahat ediyosan öyle ol. İpleri de elinden bırakma. Salma kendini :) Bu klasik bi laf belki ama şöyle söyleyeyim sana çirkin kadın gerçekten yoktur :) 17 yaşında yaşlı bir kadın hiç hiç yokturÇevrendekiler seni çekemiyolardır öyle şey mi olur biraz mantıklı konuşsunlar
![]()
nasıl yani kendimi salmayayım ?
belkide zayıfım ondan çirkin gözüküyorum..
ya birde il gördüğün erkekle evlenınce evlılıkler mutsuz oluyormuş bende öyle olmaktan korkuyorum !!!!! oyüzden biraz tecrübeli olmam gerekıyor sanırım ama teklif eden bile olmadı ne üzücü birşey yaa![]()
Bazen o gördüğün çok güzel kızların bile ne sorunları olabiliyo bilmiyosun sen :) ki ben ne arkadaşlarımı ne hallere getirdim çirkin kadın gerçekten yoktur :) ayrıca benimde yaşım çok küçükk ama bende büyük gösteriyorum ama bundan kasıt yaşlı değil olgun ve bu benim için iyi bi şey diğerlerinden farklı olmak ve bunu karşımdakilerin görebilmesi... Saçlar ve kaşlar mesela en başta insanı çok değiştirir kaşlarını almadıysan çeki düzen verdir al incelt demiyorum güzel bi şekil versinler yüzüne uygun güzel bir kuaförde.. Saçların kalınsa tek kat olmasın kat verdir mesela kahkül kestir eğer yoksa kendin evde saçınla deneyebilirsin yakışır mı diye sonra gidip kestirirsin.. 1.55 boyunda 45 kiloda gayet güzel çıtı pıtı bi şeysindir ve erkeklerin dikkatini daha çok bu tipler çeker :) Sivilce izlerinin falanda yoğun olduğunu sanmıyorum eğer arkadaşlarında gezmeye çıkıcaksan bi fondöten sürer kapatırsın markete giderkende illa bir şey süreceğim diyorsan pudra sürer çıkarsın. Bunlar kafaya takılcak şeyler değillll bunu ben diyorum ama ben neleri takıyorum kafama ahh :))
simdi sorun ettiklerinin aslında sorun olmadıgını o zaman fark edeceksin eminim :)
Neleri kafaya takıyorsun..