Erken yaşta yaşlanmak!

kemirer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
86
1
96
Balıkesir
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ama çevremdekiler dha yaşlı gösterdiğimi söylüyolar
ne yapmam lazım :18:

Olgun mu görünüyosun yoksa cildinde kırışıklar falan mı var anlayamadım tam :26:
Giyim kuşamla da daha genç gösterebilirsin :31:

Saçlarını boyuyor musun, makyaj yapıyor musun? Ya da ne bileyim abartılı mı giyiniyorsun, yoksa yüz hatların mı olgun gösteriyor?

Çok tatlısın :D Bu yaşta yaşlanmazsın merak etme :D Olsa olsa yaşıtlarına göre daha olgun gösteriyorsundur. Kilon bakımlı olman makyajın etkiler bu durumu. Onlardan bahsedermisin biraz

Çok tatlısın :D Bu yaşta yaşlanmazsın merak etme :D Olsa olsa yaşıtlarına göre daha olgun gösteriyorsundur. Kilon bakımlı olman makyajın etkiler bu durumu. Onlardan bahsedermisin biraz

45 kiloyum,saçlarımı boyatmıyorum..erkekler bana hiç çıkma teklifi etmedi :( ama cildime herşeyi sürdüğümü söyleyebilirim
acaba kullandgım basıt kremlerde benım yuzumu olgun gostertebilir mi?
boyumda kısa 155 im :(
yüzüm siivilceli ve lekeleri kaldı..bu kadar berbat 1 kızım :( :43:

Saçlarını boyuyor musun, makyaj yapıyor musun? Ya da ne bileyim abartılı mı giyiniyorsun, yoksa yüz hatların mı olgun gösteriyor?

saçlarımı boyamıyorum ! ama birsürü şampuan denedim saçlarımaaaa :25:
makyaj yapıyorum bazen fondöten sürerim sivilcelerimi kapama amacıylaaa
abartılıda giyinmem hatta giydiğim şeyler bile hiç yakışmıyor zayıf olfuhumdan heraldee...yüzüm yaşlı gözüküyormuş çevremdekiler öyle söylüyorlar. napmam gerekıyor? :5:

saçlarımı boyamıyorum ! ama birsürü şampuan denedim saçlarımaaaa :25:
makyaj yapıyorum bazen fondöten sürerim sivilcelerimi kapama amacıylaaa
abartılıda giyinmem hatta giydiğim şeyler bile hiç yakışmıyor zayıf olfuhumdan heraldee...yüzüm yaşlı gözüküyormuş çevremdekiler öyle söylüyorlar. napmam gerekıyor? :5:

ufak tefekmişsin de aslında abartıyorsundur belki ya da sana öyle söyleyenler abartıyorlardır. ama sen de öyle düşünüyorsan mesela saç kesimini değiştirebilirsin. kahkül insanı daha ufak gösterir mesela yüzüne yakışaağını düşünürsen belki kısa küt saç bir de

45 kiloyum,saçlarımı boyatmıyorum..erkekler bana hiç çıkma teklifi etmedi :( ama cildime herşeyi sürdüğümü söyleyebilirim
acaba kullandgım basıt kremlerde benım yuzumu olgun gostertebilir mi?
boyumda kısa 155 im :(
yüzüm siivilceli ve lekeleri kaldı..bu kadar berbat 1 kızım :( :43:

Erkekler teklif etmedi diye sakın üzülme :) İnşallah karşına adam gibi adam birisi çıkar tek o olsun yeter :) Çok az erkek kızın iç güzelliğine bakar. Belki de çok güzelsindir ama hareketlerin tavırların ile biraz geride duruyosundur. Giyimin kuşamın çok gösterişli değildir. Ki ben de öyleyim. Ve benim de yüzüm sivilceli ve lekeli :/

Nasıl rahat ediyosan öyle ol. İpleri de elinden bırakma. Salma kendini :) Bu klasik bi laf belki ama şöyle söyleyeyim sana çirkin kadın gerçekten yoktur :) 17 yaşında yaşlı bir kadın hiç hiç yoktur :9: Çevrendekiler seni çekemiyolardır öyle şey mi olur biraz mantıklı konuşsunlar :20:

Son düzenleme:
Erkekler teklif etmedi diye sakın üzülme :) İnşallah karşına adam gibi adam birisi çıkar tek o olsun yeter :) Çok az erkek kızın iç güzelliğine bakar. Belki de çok güzelsindir ama hareketlerin tavırların ile biraz geride duruyosundur. Giyimin kuşamın çok gösterişli değildir. Ki ben de öyleyim. Ve benim de yüzüm sivilceli ve lekeli :/

Nasıl rahat ediyosan öyle ol. İpleri de elinden bırakma. Salma kendini :) Bu klasik bi laf belki ama şöyle söyleyeyim sana çirkin kadın gerçekten yoktur :) 17 yaşında yaşlı bir kadın hiç hiç yoktur :9: Çevrendekiler seni çekemiyolardır öyle şey mi olur biraz mantıklı konuşsunlar :20:

nasıl yani kendimi salmayayım ?
belkide zayıfım ondan çirkin gözüküyorum..
ya birde il gördüğün erkekle evlenınce evlılıkler mutsuz oluyormuş bende öyle olmaktan korkuyorum !!!!! oyüzden biraz tecrübeli olmam gerekıyor sanırım ama teklif eden bile olmadı ne üzücü birşey yaa :45:

nasıl yani kendimi salmayayım ?
belkide zayıfım ondan çirkin gözüküyorum..
ya birde il gördüğün erkekle evlenınce evlılıkler mutsuz oluyormuş bende öyle olmaktan korkuyorum !!!!! oyüzden biraz tecrübeli olmam gerekıyor sanırım ama teklif eden bile olmadı ne üzücü birşey yaa :45:

Zaten yaşlı değilsin. Etrafındaki 'yaşlısın' diyenlere ALDIRMA. Hafif bi bakımla yaşının güzelliği öne çıkar. Fazla kasma kendini. Kasmıcam diye de salma yani normal çizgiden gitmelisin. Demek istemiştim.

18im birkaç kişi bana da büyük gösteriyosun der bazıları da küçük gösteriyosun..
Erkeklerin çıkma teklifi etmesi güzellikle ilgili değil bence sırf birine güzel diye çıkma teklifi etmek sığ insanların işidir bunla güzelliğini ölçme..
Ayrıca kadınlar kulübünün hiç birrrrrrrrrr kadını çirkin değildir olamaz içimizin güzelliği yeter bea :16::27:

Bazen o gördüğün çok güzel kızların bile ne sorunları olabiliyo bilmiyosun sen :) ki ben ne arkadaşlarımı ne hallere getirdim çirkin kadın gerçekten yoktur :) ayrıca benimde yaşım çok küçükk ama bende büyük gösteriyorum ama bundan kasıt yaşlı değil olgun ve bu benim için iyi bi şey diğerlerinden farklı olmak ve bunu karşımdakilerin görebilmesi... Saçlar ve kaşlar mesela en başta insanı çok değiştirir kaşlarını almadıysan çeki düzen verdir al incelt demiyorum güzel bi şekil versinler yüzüne uygun güzel bir kuaförde.. Saçların kalınsa tek kat olmasın kat verdir mesela kahkül kestir eğer yoksa kendin evde saçınla deneyebilirsin yakışır mı diye sonra gidip kestirirsin.. 1.55 boyunda 45 kiloda gayet güzel çıtı pıtı bi şeysindir ve erkeklerin dikkatini daha çok bu tipler çeker :) Sivilce izlerinin falanda yoğun olduğunu sanmıyorum eğer arkadaşlarında gezmeye çıkıcaksan bi fondöten sürer kapatırsın markete giderkende illa bir şey süreceğim diyorsan pudra sürer çıkarsın. Bunlar kafaya takılcak şeyler değillll bunu ben diyorum ama ben neleri takıyorum kafama ahh :))

Bazen o gördüğün çok güzel kızların bile ne sorunları olabiliyo bilmiyosun sen :) ki ben ne arkadaşlarımı ne hallere getirdim çirkin kadın gerçekten yoktur :) ayrıca benimde yaşım çok küçükk ama bende büyük gösteriyorum ama bundan kasıt yaşlı değil olgun ve bu benim için iyi bi şey diğerlerinden farklı olmak ve bunu karşımdakilerin görebilmesi... Saçlar ve kaşlar mesela en başta insanı çok değiştirir kaşlarını almadıysan çeki düzen verdir al incelt demiyorum güzel bi şekil versinler yüzüne uygun güzel bir kuaförde.. Saçların kalınsa tek kat olmasın kat verdir mesela kahkül kestir eğer yoksa kendin evde saçınla deneyebilirsin yakışır mı diye sonra gidip kestirirsin.. 1.55 boyunda 45 kiloda gayet güzel çıtı pıtı bi şeysindir ve erkeklerin dikkatini daha çok bu tipler çeker :) Sivilce izlerinin falanda yoğun olduğunu sanmıyorum eğer arkadaşlarında gezmeye çıkıcaksan bi fondöten sürer kapatırsın markete giderkende illa bir şey süreceğim diyorsan pudra sürer çıkarsın. Bunlar kafaya takılcak şeyler değillll bunu ben diyorum ama ben neleri takıyorum kafama ahh :))

Neleri kafaya takıyorsun..

sivilce lekelerini cilt temizleme yöntemleri var burda bayanlar paylaşmıştır mutlaka onlardan teknikler alabilirsin kilon da boyunla orantılı yaşın da çok genç ne teklifler alırsın üzülme bunlar senin canını sıkar elbet tam böyle kıpır kıpır çıtır çağlarındasın daha yolun başındasın. hepsi olur zamanla.

kemirer boşuna takıntı yapıosun anacım :42: ben de senin fiziki özelliklerine sahibim diyebilirim. boyunu kilonu neden sorun ediyosun gerekince bi topuklu tamamdır bayanız biz :) dolgu topuklar mesela yaz için ideal çıtı pıtı ne güzel işte. ayrıca erkeklerin teklif ettikleri kızlara bak genelde rahat tiplerdir yani davetkarlardır erkeklere karşı. güzel olsan da dışardan soğuk nevale gibi görünüyosan yanaşmazlar çekinirler anlatabildim mi. teklif güzellik ölçütü değil çoğu zaman ;)

Neleri kafaya takıyorsun..

Yok sen kafaya cok takıyosun belli ki biri sana bi şey mi dedi ne bende öyleyim biri der kafama takarım :D tırnaklarımı bile kafaya takarım ben ya çok mu çirkin yoo ama ne diğerleri gibi güzel uzun değil bu kafaya mı takılır mesela ellerim çok tombuldur ama bunla herkes alay eder bende onlarla ederim elimde ben var onu bile taktığımı bilirim kafaya :D ondan sonra burnum çok kötü değildir ne burunlar var mesela onuda takarım kaşlarımı herkes çok beğenir ama ben illa bi kusur bulur onu bile kafaya takarım ve daha bi sürü şeyy boş ya benimde yüzümde sivilce lekeleri var ama ergenim işte olucak ilerde belki geçmiycek ama hafifliycek böyle sivilceli ergen gibi durmicam ne sivilceli yüzler var yüzü lekeden sivilceden geçilmeyen onları gördükçe halime şükrediyorum meselaa. Tenim beyaz mesela beyaza yakın sarı gibi diyimm tüyler var yüzümde oldukça belirgin bunları çok takarım bunlar cidden takılcak türden şeyler zaten bunada çözüm arıyorum... Senin kıl sorunun mu var abartılı bi şekilde, elin ayağın mı tutmuyo, saçların yok denilcek kadar az mı, çok mu sivilcelisin yüzün sivilceden geçilmiyo mu neler var neler bilmiyosun. Tipte bu kadar önemli değildir aslında ama önemsiyo insan işte helede lise çağındaysak ama daha az tak bunları ve değişiklik yap kendinden bunaldıysan bi önceki yorumda bahsettiğim gibi.

Yüzün solgun cansız görünüyosa göz altlarında morluklar filan varsa belki "yaşlı" değil solgun vede olgun görünüyor olabilirsin :34:

Back
X