Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün önce pozitif gördümkizlar aranizda adet oncesi gebelik testi yapip silikde olsa pozitifi goren varmi
Ben varım önceki gebeliğimde 5 gun kala, şimdiki gebeliğimde 4 gün kala süpriz bi şekilde öğrenmiş oldum hatta bayada belirgin çizgikizlar aranizda adet oncesi gebelik testi yapip silikde olsa pozitifi goren varmi
benim 4 gun kaldi ama adet olcak gibu gogus agrim var cnm ya senin gogus agrin olmusmuyduBen varım önceki gebeliğimde 5 gun kala, şimdiki gebeliğimde 4 gün kala süpriz bi şekilde öğrenmiş oldum hatta bayada belirgin çizgi
belirtilerin neydi cnm5 gün önce pozitif gördüm
yapmadim henuz cnmAdetten kaç gün önce test yaptın
Bende yeni öğrendim zaten adet günüm 2 gün sonra kişiden kişiye değişiyo sanırım göğuste ağrım yok. kasıklarda ve bacaklarımda vardı bugün sadece kasıklarda var birazbenim 4 gun kaldi ama adet olcak gibu gogus agrim var cnm ya senin gogus agrin olmusmuydu
hmm cnm ya birde ben akintiyi merak ediyom akintin varmi bn kupkuruyumdaBende yeni öğrendim zaten adet günüm 2 gün sonra kişiden kişiye değişiyo sanırım göğuste ağrım yok. kasıklarda ve bacaklarımda vardı bugün sadece kasıklarda var biraz
Göğüs hassasiyeti, aşırı bel ağrısı, ara ara kasık vajina ağrıları, regl olacakmısım gibi ağrı oldubelirtilerin neydi cnm
cnm ya birde akintin oldumu benim hic akimtim yokta onu cok merak ediyom bn genelde olur diyolardaGöğüs hassasiyeti, aşırı bel ağrısı, ara ara kasık vajina ağrıları, regl olacakmısım gibi ağrı oldu
belirtileriniz nelerdi5 gun once ogrenmistim
birde vajina agrisi derken igne batmasi gibi biseymi sizlama gibiGöğüs hassasiyeti, aşırı bel ağrısı, ara ara kasık vajina ağrıları, regl olacakmısım gibi ağrı oldu
Benim hiç akıntım olmadı hala yokcnm ya birde akintin oldumu benim hic akimtim yokta onu cok merak ediyom bn genelde olur diyolarda
Belim agriyordu, biraz da kasiklarimbelirtileriniz nelerdi
Kızlar inanin o cift cizgiyi gorene kadar pek belirti olmuyor regl belirtileri ile aynıbelirtileriniz nelerdi
anladim cnm cok saol benimde 4 gun kaldi bklm nolcakKızlar inanin o cift cizgiyi gorene kadar pek belirti olmuyor regl belirtileri ile aynı
akintiniz varmiydi onuda cok merak ediyomdaBelim agriyordu, biraz da kasiklarim
O zaman direkt onu sorun siz de evet vardiakintiniz varmiydi onuda cok merak ediyomda