Erken ve kaset test bakabilir misiniz?

atk2021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
7
0
1
28
Arkadaşlar merhaba bende 1 yıldan fazladır gebelik istiyorum ama bi türlü olmadı. Ama bu ay yumurtlama günümden beri geçmeyen göğüs ucu hassasiyetim var . 1 haftadırda sürekli baş ağrısı şişkinlik gaz ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür baş dönmem de başladı. Normalde bugün adet günüm dayanamayıp eczaneden test aldım hepsini de yaptım:) Fotoğraf olarak ekliyorum 2 si producter early erken test diğer 2si artımed ve laboquıck kaset test hepsi de ilk 3 dakikada beliren sonuçlar . Sizce yanılma payı var mıdır ???

Eklentiler

• 1000022358.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000022357.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 27
merhaba var gibi bence sabah ilk idrarla yapın bide 1-2 gun geçtikten sonra da kan verin kesinlestirin hakkinizda hayırlısı olsun inşallah bu arada duzenleme yapıyorum bazen tabiki yanilma payi olabiliyo yalanci pozitif verebiliyo

merhaba var gibi bence sabah ilk idrarla yapın bide 1-2 gun geçtikten sonra da kan verin kesinlestirin hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Oruç tuttuğum için sahurdan sabaha yeterli olmuyor idrar miktarı :) çok su içtiğinden
Bunu gün boyu lavaboya gitmeyip işten eve geldiğimde yaptım 9 10 saaat kadarlık bi idrarla yani

Oruç tuttuğum için sahurdan sabaha yeterli olmuyor idrar miktarı :) çok su içtiğinden
Bunu gün boyu lavaboya gitmeyip işten eve geldiğimde yaptım 9 10 saaat kadarlık bi idrarla yani
Anladım o zaman normal cok erken olduğu icin de bu sekilde silik cikmis olabilir dedigim gibi bence bide kan vererek kesinlestirin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…