Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım tam doğrusu yanlışı yok ama farklı farklı yaklaşımlar var bu konuya dair, dediğiniz gibi çocuğunuzu tanıdıkça neye olumlu-olumsuz tepki vereceğini bildikçe iletişimimiz de şekilleniyor onunla. benim korkum 2 yaş sendromuna denk gelmesiydi dediğim gibi o nedenle başlamak ve görmek istedim. ama önemli olan bir şekilde bu eğitimin başarıyla tamamlanması zaten erken ya da geç. emeğinize sağlık, sağlıkla büyüsün yavrunuz15 aylıkken aklıma bile gelmedi tuvalet eğitimi.2 yaşında başladım olmadı.2.5 yaşta yine olmadı,3 te eh işte derken tamamlanması 3,5 yaşında oldu.Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız tabi ama bana biraz erken geldi 15 ay.
Haydi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız, biz de ilerleme kaydetmeye başladık. :)9 ayda başlayanlar 1 yaşında tamamlayanlar var ya biz tam 18 aylık olduk bugün ilk kez denemeye başladım ben de oturttu tuvaletlerine ikiz benimkiler bir de
Amin hepimizin yavrusu inşallahSanırım tam doğrusu yanlışı yok ama farklı farklı yaklaşımlar var bu konuya dair, dediğiniz gibi çocuğunuzu tanıdıkça neye olumlu-olumsuz tepki vereceğini bildikçe iletişimimiz de şekilleniyor onunla. benim korkum 2 yaş sendromuna denk gelmesiydi dediğim gibi o nedenle başlamak ve görmek istedim. ama önemli olan bir şekilde bu eğitimin başarıyla tamamlanması zaten erken ya da geç. emeğinize sağlık, sağlıkla büyüsün yavrunuz
9 aylık mi? Fiziksel olarak mümkün mü?yani kasların gelişmesi lazım önce.9 ayda başlayanlar 1 yaşında tamamlayanlar var ya biz tam 18 aylık olduk bugün ilk kez denemeye başladım ben de oturttu tuvaletlerine ikiz benimkiler bir de