Canım doğruluğu olmayabilir adet gecikmesini beklemeni tavsiye ederim geç döllenme olmuş olabilir her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bence adet gününü bekleyip testi tekrarlaKızlar merhaba bir konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Adetime beş gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım days comfort testi ile ama negatif cıktı bir önceki gebeliğimde de bu testi yapmıştım 7 gün önce negatif cıkmıstı ama beş gün sonra hamile olduğum u öğrendim yine de ihtimal var mıdır ne bileyim işte insan üzülüyor
Hayırlısı neyse o olsun da tabi inşallah dogru degildirCanım doğruluğu olmayabilir adet gecikmesini beklemeni tavsiye ederim geç döllenme olmuş olabilir her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bence adet gününü bekleyip testi tekrarla
rabbim en hayırlı ve doğru zamanı biliyordur bende beklemedeyim bir hafta sonra adet günüm inşallah bebek vardır :)Hayırlısı neyse o olsun da tabi inşallah dogru degildir
Ay inşallah ya vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinrabbim en hayırlı ve doğru zamanı biliyordur bende beklemedeyim bir hafta sonra adet günüm inşallah bebek vardır :)
Test yaptınız mıKızlar uyanık olan var mı
Şimdi yaptım adetime 3 gün vardı amaTest yaptınız mı
Sonuç ne oldu pekiŞimdi yaptım adetime 3 gün vardı ama
Yaa bariz var tebrik ederimPredictor ile yaptım ama doğru dur inşallah
Predictor ile yaptım ama doğru dur inşallah
Hayırlı olsun biran önce kan testi yaptırınPredictor ile yaptım ama doğru dur inşallah
Tebrikleeerrr gebesiniiizz
[/QUOTAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İyi düşünün her gebelik farklı sağlıkla ilerler insAllahİlki boş gebelik olunca çok korkuyorum umarım Sağlıklı olur bu defa
allah razı olsun yarın ilk işim o olacakHayırlı olsun biran önce kan testi yaptırın
Amin yüce rabbim kucağıma almayı da nasip etsin hepimizin inşallahİyi düşünün her gebelik farklı sağlıkla ilerler insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?