• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

urkutucu sozler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar bnm adetim 11 gün gecikti dün kan verdim bugün sonuçları öğrendim kan negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bugün days doctor erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset test yaptığım da negatif çıktı sizce ilacı kullanmayıp testi yenilesem mi kan testini

Eklentiler

• 1000106330.webp
    1000106330.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 129
  • 1000106405.webp
    1000106405.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar bnm adetim 11 gün gecikti dün kan verdim bugün sonuçları öğrendim kan negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bugün days doctor erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset test yaptığım da negatif çıktı sizce ilacı kullanmayıp testi yenilesem mi kan testini
yenılettır canım bu test kolay kolay yanılmıyor çünkü

Beta öncelikle kanda yükselir sonra idrara geçer. Eğer hatalı olduğunu düşünüyorsanız yeniden başka yerde kan verin.

Days doctor kullanmayın ben daha önce bir yalancı pozitif görmüştüm çok hafif silikti diğeri ise negatifti yani yalancı çıkarıyor

Büyük ihtimalle gecikmeniz farklı sebepten gebe olsanız hemde erken gebelik testi 11 gün gecikmeye kesin çıkardı net çıkardı hemde geç döllenme gibi bir ihtimalde var onuda göz önünde bulundurmak lazım bence bi kaç gün daha bekleyin olmazsanız yine kan verin

Back
X