Kizlar bugun dr bana suyun az dedi bol su ic dedi kanaam var zaten 3 haftadir
Acaba kesrmmi acildiya yarin esim su test pedinden alacak cunku akintim gibi bisey oluyor
kesinlikle canım haberleşelim bırakma bu başlığı sakın :)) benim ilk gebeliğimdi. çok zor günlerdi ilk zamanlar alakalı alakasız herşeye ağladım çok kötüydüm sonra Rabbim şükürler olsun sabrını da veriyor diğer gebelikler için endişeliyim ancak yapacak da başka birşeyimiz yok tevekkül edeceğiz.. herşey güzel olur inşallah ben de doktora gidince haber ederim sana neler yapıldığına dair.
Bugun kanamayla dr gittigimde bebegimin cok sikintida oldugunu soyledi bugun yarin kalbi durabilir dedi
Hatta bakarkende kalb durdu zamnettim dedi suyum az bebek ikiye katlanmis durumda boylu boyunca yatamiyo
Suyum gelse anlamazmiyim ben ya
Ben hastanede yatiyorum
canım korkma Rabbim herşeyin en iyisini bilir sen arkanı O'na daya gerisini O'na bırak ne olursa da sabret her zaman şükret unutma beterin beteri vardır.. bunlar aklından hiç çıkmasın bolca da dua et.. Rabbim yardımcın olsun...13+5 daha canim korkuyorum
canım geçmiş olsun başın sağolsun öncelikle...ben de 22 haftalık meleğimi 1 ay önce kaybettim..bugüne kadar sonraki gebeliklerim için endişelendim durdum nasıl olur acaba bir daha hamile kalabilir miyim aynı sıkıntılar yaşanır mı falan filan diye. insan düşünmeden edemiyor ama dün okuduğum bir kitabın da etkisi ile endişelenip durmayı bıraktım. Rabbim beni biliyor dedim verirse en hayırlısı neyse onu verir endişe edip durmayı bırak dedim.. mutlu olduğum anların tadını çıkaramıyordum hep aklımın bir köşesinde endişe beslemekten. bırak ya dedim bir daha olursa o zaman üzülürsün daha yaşamadığın şeylerin üzüntüsünü kalbine yük etme sende.RABBİM ne verirse hayırlısını verir o yüzden sen sadece sağlığına dikkat et dua et gerisini Allah a bırak..ben de aynı sebepten 16 haftalık bebeğimi kaybettim..birdenbire suyum boşaldı..ağrı yok kanama yok..enfeksiyon olabilir stres olabilir..falan filan..zaman geçti..şimdi yeniden hamileyim 9 haftalık henüz..ama ben yine enfeksiyonla savaşıyorumyine suyumun gelmesinden o kadar korkuyorum ki..sürekli lekelenmem var..pıhtılaşma için iğne kullanıyorum..üstüne bi de enfeksiyon çıktı..bir haftadır antibiyotik kullanıyorum..3 litre su içiyorum günde..ama sanki hala atamadım enfeksiyonu..geçmezse hastanede serum başlıycaz dedi doktorum..sıkıntılar geçicek mi..bu günleri sadce birer anı olarak hatırlayabilecek miyiz..hayalini bile kuramıyorum 30 lu haftaların allahım yüzümüzü güldürsn inşallah...
canım geçmiş olsun başın sağolsun öncelikle...ben de 22 haftalık meleğimi 1 ay önce kaybettim..bugüne kadar sonraki gebeliklerim için endişelendim durdum nasıl olur acaba bir daha hamile kalabilir miyim aynı sıkıntılar yaşanır mı falan filan diye. insan düşünmeden edemiyor ama dün okuduğum bir kitabın da etkisi ile endişelenip durmayı bıraktım. Rabbim beni biliyor dedim verirse en hayırlısı neyse onu verir endişe edip durmayı bırak dedim.. mutlu olduğum anların tadını çıkaramıyordum hep aklımın bir köşesinde endişe beslemekten. bırak ya dedim bir daha olursa o zaman üzülürsün daha yaşamadığın şeylerin üzüntüsünü kalbine yük etme sende.RABBİM ne verirse hayırlısını verir o yüzden sen sadece sağlığına dikkat et dua et gerisini Allah a bırak..
amin güzel dileklerin için.. dediğin gibi sürekli hayırlısını isteyince Rabbim ne verirse versin kabul ediyorsun zaten burda iş bize düşüyor sürekli Allah tan hayırlsını istemek lazım. ama malesef dediğin gibi de eski yaşanmışlıklar insanı bundan alıkoyabiliyor ne diyelim Allah hepimize güç versin bu konuda...canım ne güzel yazmışsın allah razı olsun.okuyunca biraz olsun ferahladım..aslnda çok çok doğru sölüosun ama işte insanın içindeki o duygular yok mu? o acabalar?o keşkeler..işte bitip tükenmiyo düşünceler.senn de başın sağolsun arkadaşım.ne diyelim bu dünyada yaşayacaklarımız varmış..kader kısmet..ben de her zaman allah tan hayırlısını istedim..hiç allahım bi bebeğim olsn die dua etmiyorum..diyorum kendi kendime bnu da kaybetsem de sonuçta ben allahtan hayırlısını istedim..sonucu kabullenmek gerek bu durumda..yoksa insan farkına bile varmadan isyana gidiyor..kendimi motive etmeye çalışıorum sürekli ama işte insanın yakasını bırakmayan yaşanmışlıklar var..allahım hepimiz hakkında hayrlısnı versin.sen de inşallah en hayrlı zamanda yeniden bebeğine kavuşursun..allahım yüzümüzü güldürsün inşallah..
kesinlikle canım haberleşelim bırakma bu başlığı sakın :)) benim ilk gebeliğimdi. çok zor günlerdi ilk zamanlar alakalı alakasız herşeye ağladım çok kötüydüm sonra Rabbim şükürler olsun sabrını da veriyor diğer gebelikler için endişeliyim ancak yapacak da başka birşeyimiz yok tevekkül edeceğiz.. herşey güzel olur inşallah ben de doktora gidince haber ederim sana neler yapıldığına dair.
Merhaba canım. Bayadır haberleşemedik nasılsın? Ben idare ediyorum. Bugün riskli gebelik uzmanı olan Arda Lembek'e muayene olmaya gittim. Benden kültür aldı testler yapılacağını söyledi. Rahmim toparlamış gebeliğe uygunmuş artık çok şükür. Bana su kesesinin erken yırtılmasıyla ilgili yeni birşey söyledi. Geçen yıl rahmimdeki yapışıklık nedeniyle histeroskopi ameliyatı olmuştum. Bu ameliyat vajinadan girilerek yapıldığı için rahimağzında gevşemeye sebep olabiliyormuş. Bende muhtemelen bu gevşeme yüzünden enfeksiyon kapmışım ve bu da keseyi eriterek suyun boşalmasına neden olmuş. Bebeğimi kaybettiğimden beri nasıl oldu da enfeksiyon kaptım diye düşünüp duruyordum artık sebebini anladım. Keşke ameliyatı yapan doktorum beni böyle bir riske karşı uyarsaydı. Arda Bey bundan sonraki gebeliğinde seni sıkı takip ederiz dedi içimi rahatlattı. İşte böyle canım bende haberler böyle. Sen neler yaptın? Sorununun sebebini öğrenebildin mi?
selam canım, böyle bi doktor bulmana sevindim insanın içini rahatlatır en azından.. benim bulunduğum yerde ne yazık ki doktor sıkıntısı var sanırım il dışına gidip geleceğim bundan sonra. ben de şimdilik bir değişiklik yok. kan pıhtılaşması testleri için kan verdim iki haftaya çıkacak sonuçlar bakalım onunla ilgili birşeyse sonucunu öğreneceğim yoksa sebepsiz denilip geçecek büyük ihtimal. onun dışında 2.adetimi oldum bugün.. doktor 3 ay korunma vermişti ama çok endişeliyim 3 ayın sonunda başlasam mı beklesem mi diye öylee gelgitler içindeyim işte.. bebişimi de çokk özlüyorum
aminn canim insallah ben de denemek istiyorum cok. ama iste korku da var bakalim Allah ne nasip edecek hakiimizda. kendimce karar aldim yariyil tatiline kadar dusunmemeye calisacagim sonraa guzelce bir doktora gorunup calismalara baslayacagim insallah...Seni çok iyi anlıyorum. Benimde endişelerim var birsürü. Ama gene de bir daha denemek istiyorum. Hazır hissettikten sonra sen de başla çalışmalara koruma süren bitince. Bundan sonraki takibini de riskli gebelik uzmanı bir doktora yaptırırsın vakti gelince. Umarım bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?