badem.... okurken çok üzüldüm Allahım ne acı(( Allah sabır versin canım ya.... peki başka çocuğun varmı ?
benimde ikizdi tüp bebek yöntemiyle yaptık 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim normal yoldan gebe kaldım ama 1,5 aylık düştü bidaha hamile kalamadım bende yaşım geçiyor diye tüp yaptırdım . ne güzel diyordum ikitane birden ama habire bitanesinin göbek bağından kan geliyordu kaç aydır kan geliyordu o bebegimin suyu geldi keseleri ayrı olduğu için diğeri sağlam çok şükür . ama su gelecegi zaman bende ağrı sızı hiç bişi olmadı yatıyordum anlamadım yine bolca kan geliyor sandım. öyle bir hırs yaptımki çocuk işini sorma menepoza girene kadar doğurucam dedim :)Hayır..Daha 1 buçuk senelik evliyim..İlk hamileliğimdi....
benimde ikizdi tüp bebek yöntemiyle yaptık 38 yaşındayım 3 yıllık evliyim normal yoldan gebe kaldım ama 1,5 aylık düştü bidaha hamile kalamadım bende yaşım geçiyor diye tüp yaptırdım . ne güzel diyordum ikitane birden ama habire bitanesinin göbek bağından kan geliyordu kaç aydır kan geliyordu o bebegimin suyu geldi keseleri ayrı olduğu için diğeri sağlam çok şükür . ama su gelecegi zaman bende ağrı sızı hiç bişi olmadı yatıyordum anlamadım yine bolca kan geliyor sandım. öyle bir hırs yaptımki çocuk işini sorma menepoza girene kadar doğurucam dedim :)
allah yardımcınız olsun benım ılk bebegım dusuk oldu suan yıne hamıleyım ama her sanıyem korkuyla gecıyor hamılelıgın tadını bıle cıkaramıyorum bırde sımdı down sendromu cıktı rısklı dedıler allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır inş evlat acısını yasatmasın kımseyebenımde korktugum seylerden bırı erken dogum 19. haftamdayım erken teşhisi varmı ve tedavısı bılen bırı varsa cvp verebılırmı lutfen...
Badem ben senin başına gelen talihsiz olay ve uyarıların sonucu doktordan rahim ağzımı ölçmesini istedim. Ölçmedi yaaa. Diyor ki kaza olursa olur kaza olacak diye yola çıkamazsın. Bu ne demek şimdi? Yani erken teşhisi olabilen bir durum için işi şansa bırakmak da ne demek oluyor anlayamadım. Başka bir doktora gideceğim bende. Zaten birkaç farklı doktora gidiyorum da. Bu ihtimali ben söylemesem hiçbiri önemsemiyor. Hoş söylesem de sonuç değişmiyor ne yazık ki.
rahim ağzıyetmezliği teşhisi hamile kalmadan önce ölçülüyor mu bileniniz var mı? bende 2 kere düşük yaptım....
hamileliğin 12, haftasında rahim ölçümü yapıyorlar... o zaman anlaşılır canım..düşüklerini kaçıncı haftalarda yaptın...2 düşüğün varsa genetik testlerini yaptırmalısın..
bende 20 haftalık ikizlere hamileyim birdenbire suyum geldi az miktar hemen doktora gittik 1 hafta yattım şimdi evde yatıyorum birinin suyu çok azmış bakalım kısmet antibiyotik falan içiyorum inş dayanır kuzularım
arkadaşlar,ben de 23 haftalık hamileyken suyum geldi ve 2 gün sonra sancılarım başladı.kızımı normal doğumla ölü olarak doğurdum.bu perşembe doktora kontrole gidecem.acaba hangi testler yapılıyor bana yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?