seherjik...
bende 17 haftalık hamileyim 38 yaşındayım tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım ikizdi fakat 15 haftalıkken bebeklerden birinin suyu geldi tamamen boşaldı hiç su kalmadı .
2 hafta oldu hala bebegimin kalbi atıyor , kalbi durduğu zaman vücut onu atmak isteyebilir dedi doktor dua edelim vücut atmasın atarsa diğer sağlıklı bebeginde düşme riski %80 dedi ve hala su ve kan geliyor .
benimde kanıma bakıldı CRP test yapıldı çok şükür itlhap yok dedibende antibiyotik kullanıyorum bi fitil verdi ENDOL sancın olursa kullan dedi sancım olmadığı için kullanmıyorum .
yani benimde başımdan geçenler bunlar kardeş.
mseda sözünü ettiğin bu doktor nerde adı nedir yasarsan sevinirim.
oy oy çok uzakmış :)
4.5 aykıkkenmi doğum yaptın ? ikizmiydi ? sona ne oldu bebekler ? yaşadımı yaşadıysa ne kadar yaşadı ? Allahım ne zor bi an kimselere vermesin.
Evet 4 buçuk aylık evde aniden suyum geldi.Daha doğrusu evin dış kapısındaydık,hasteneye gidecektik.birden foş diye tüm apt su doldu ..Benden gelen..senağlama
Eşim evin kapısını açtı,banyoya koştum.Pıhtı düştü sandım.hemen ayakta baktım..bir baktım elimde bebeğim..Hareket ediyor..ben ne olduğunu anlamaya çalışırken 2 dakika sonra yine sular geldi benden ve kızım doğdu erkek kardeşinin üzerinesenağlama ikisi de hareket ediyorlardı ve kalpleri atıyordu..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittik arabada..kürtaj masasına yatıncaya dek bebekler elimdeydi..dr kordonlarından kesti bebekleri...ertesi gün uyandığımda kefenleri ile çıktım yavrukuşlarımın..senağlama senağlama[/QUO
sana çok çok geçmiş olsun başın saolsun.çok acı bir olay allah kimseye vermesin.peki bu olaydan önce agrın sancın falan olmuşmuydu yoksa durup dururkenmi geldi suyun
Evet 4 buçuk aylık evde aniden suyum geldi.Daha doğrusu evin dış kapısındaydık,hasteneye gidecektik.birden foş diye tüm apt su doldu ..Benden gelen..senağlama
Eşim evin kapısını açtı,banyoya koştum.Pıhtı düştü sandım.hemen ayakta baktım..bir baktım elimde bebeğim..Hareket ediyor..ben ne olduğunu anlamaya çalışırken 2 dakika sonra yine sular geldi benden ve kızım doğdu erkek kardeşinin üzerinesenağlama ikisi de hareket ediyorlardı ve kalpleri atıyordu..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittik arabada..kürtaj masasına yatıncaya dek bebekler elimdeydi..dr kordonlarından kesti bebekleri...ertesi gün uyandığımda kefenleri ile çıktım yavrukuşlarımın..senağlama senağlama[/QUO
sana çok çok geçmiş olsun başın saolsun.çok acı bir olay allah kimseye vermesin.peki bu olaydan önce agrın sancın falan olmuşmuydu yoksa durup dururkenmi geldi suyun
Yarım saat 45 dak içinde oldu herşey..3 gün önce doktora gitmiştim.doktor herşey yolunda,bebeklerin gelişimi çok iyi,çok sağlıklılar demişti..
Tam o gün Rahim ağzı açılırken ağrı olurmuş o ağrı oldu..Ama bebekler doğarken hiç ağrım olmadı,doğum sonrası da hiç ağrım olmadı..rahim küçülürken çok ağrılar çektim günlerce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?