erken su kesesi boald iin dk yapan var m?

dilay8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
470
8
96
Ankara
Herkese merhaba, ben 2 kez hamile kaldım ilki 8 haftalıktı kanmam oldu ve düştü...2. si 18 haftalıktı herşey yolunda gidiyordu en azından hacettepede riskli gbeliklere bakan prof. öyle diyordu.gece birden bire sancılanarak su kesesi boşaldı.Neden bu su kesesi önceden boşalıyor. su kesem boşaldığı için bebeğimin kalp atışları durdu ve normal doğum yaparak onu ölü doğurdum. doktorum bir nedeni yok dedi. hacettepede prof. Özgür Deren'e gidiyordum... Artık ona gitmiyorum .... düşükten sonra enfeksiyon kaptım hastanede yattım...şimdi gittiğim bir kaç doktor rahimağzı yetmezliğiniz daha önce hiç söylendi mi diye sordular çok şaşırdım hamileyken kimse bundan bahsetmedi. şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum kime güveneceğimi ve ne yapacağımı bilmiyorum düşük nedenim bile belli değil kimi enfeksiyon diyor , kimi de rahim ağzı yetmezliği doktorlarda bunu anlayamıyorsa ..şimdi ne yapmalıyım yeniden gebeliği düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı cevaplayın lütfen..Ankaradayım doktor tavsiyeside bekliyorum rahimağzı yetmezliği teşhisi yapabilecek?? her doktor bunu farkedemiyor çünkü... yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu sefer benim için çok ağır olur...BU DURUMU YAŞAYAN VARSA doktor size neden su kesesinin erken boşaldığını belli bir nedene bağladılar mı? benim her türlü tahlilim yapıldı birşey çıkmadı...lütfennnn yardımmmmmmm!!!!

selam canım öncelikle çokçok geçmiiş olsun allah sabır versin malesefki bende yaşadım bu durumu benmde 18 haftalıktı ve kanamayla beraber su kesesi boşaldı ve malesef normal doğumla bebeğimi kaybetim çok acıdır seni çok ii anlıorumbu olaydan sonra birsürü tahliller yapıldı ilk düşük olduğu için çoğu doktor beni ciddiye almadı sonunda ii bi prof bulduk ve sorun bulunamadı herşey normal çıktı sebepsiz kaldı rahim ağzı yetmesliği çoğu kadında görülen birşey ben son olarak rahim kontrolümü yaptırıcam eğer bndede böle bir sorun varsa ikinci aydan sonra dikiş atılacak ve inş sağlıkla bebeğime kavuşucam doktorlara benmde bi güvensizliğim var normal olarak sana tavsiyem güvenebiliceğin sana güven veren içine sinecek bir doktor bul ve tüm tahlillerini yaptır ve rahim yetmesliğini hafife alma böle bir şüphede olsa baktır mutlaka...kndine çok ii bak canım herşey gönlünce olur inşş..

mseda cevap yazdığın için çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinde ... umarım her isteyen en kısa zamanda bebişine kavuşur...

selam arkadaşlar. ben de 2 ay kadar önce 22 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim. doğum hikayeme göre rahim ağzı yetmezliğine benziyor dendi ama doğumdan sonra herhangi bir tahlil yapılmadı bana. sizlere ne tahlilleri yapıldı? artık hangi doktora güvenebileceğimi şaşırdım. en azından birbirimizden fikir alırsak doktorun karşısında neler sorup neler isteyebileceğimizi biliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun!

selam canım çok geçmiş olsun allah sabır versin ....bana yapılan testler kandaki vitaminler prolaktin kan pıhtılaşması ve benm tam olarak hatırlamadığım bir kaç tane var ama bana rahimle alakalı bişiy sölemedikleri için bununla ilgili henüzbişiy yapmadım ama hamile kalmayı düşündüğüm ay gidip kontrolleerimi yaptırıcam inş..bnde senn gibiydim doktorlara güvenim kalmamıştı ama allaha şükür bi tanıdık sayesnde çok ii bi doktor bulduk ne derse bana mantıklı gelio güven verio en başta bu önemli umarım sende ii bi jinekolog bulursun ttlım ...bnce sende kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlilini yaptır çünkü son dönmlerde çok görülen bi rahatsızlık en azından kafan rahatlasın kndine ii bak ttlım umarım kısa zamanda sorunlarını çözersin allah yardım etsin hepimize....

arkadaşlar bende şuan 21 haftalık hamileyim geçen gece su gibi akıntıdan dolayı hast gittim amniyosenez ssıvısı kaçak yapabilir kanda enfeksiyon var dedi dr ve antibiyotikle fitil kullanıyorum.ve yatıyorum sadece wcye kalkıyorum.merak ettiğim hiç belirti vemedenmi suyunuz boşaldı bilgilendirirseniz sevinirim çok endişeliyim

seherjik...
bende 17 haftalık hamileyim 38 yaşındayım tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım ikizdi fakat 15 haftalıkken bebeklerden birinin suyu geldi tamamen boşaldı hiç su kalmadı .
2 hafta oldu hala bebegimin kalbi atıyor , kalbi durduğu zaman vücut onu atmak isteyebilir dedi doktor dua edelim vücut atmasın atarsa diğer sağlıklı bebeginde düşme riski %80 dedi ve hala su ve kan geliyor .
benimde kanıma bakıldı CRP test yapıldı çok şükür itlhap yok dedibende antibiyotik kullanıyorum bi fitil verdi ENDOL sancın olursa kullan dedi sancım olmadığı için kullanmıyorum .
yani benimde başımdan geçenler bunlar kardeş.

bende hiç agrı sızı yok crp de 16.2 çıkdı.1 hafda kllanıcam ilaçları sonra crp ye bidaha bakılıcak.çok korkuyorum bişey olucak diye bu hafta çok önemli dedi dr.

mümkün olduğunca istirahat edin diyorlar .. ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah kucaklarımız boş bırakmasın.

mseda sözünü ettiğin bu doktor nerde adı nedir yasarsan sevinirim.

canım bahsettiğim doktor burda deil malatyada sadece seminerler için buraya gelio ubeyt bey malatya araştırma hastanesinde bi tanıdık vasıtasıyla ulaştık ona yoksa bnde burda doktor die kafayı yemek üzereydim....

oy oy çok uzakmış :)

:)))uzak canım maillerle anlaıorus bizde buraya geldiğinde kndimizi ayarlıorus napalım mecbur ii bi doktor en önmliside akıllı benm burdaki eski doktorum gibi dengesiz deil aklıma getirmek istemiorum hiç umarım sende ii bir doktor bulursun canım ....

benim de evdeyken 2 bebeğimin de su keseleri aniden patladı ,yarı kan yarı su çıktı sonra iki bebeğimi de beklenmedik bir şekilde ayakta doğurdum tek başıma :1shok:benneyaptımki

Ama ikisi de ölü değil canlı doğdular..Kalpleri atıyordu ve hareket ediyorlardı..18 haftalıktı yavrukuşlarım..senağlama senağlama

4.5 aykıkkenmi doğum yaptın ? ikizmiydi ? sona ne oldu bebekler ? yaşadımı yaşadıysa ne kadar yaşadı ? Allahım ne zor bi an kimselere vermesin.

4.5 aykıkkenmi doğum yaptın ? ikizmiydi ? sona ne oldu bebekler ? yaşadımı yaşadıysa ne kadar yaşadı ? Allahım ne zor bi an kimselere vermesin.

Evet 4 buçuk aylık evde aniden suyum geldi.Daha doğrusu evin dış kapısındaydık,hasteneye gidecektik.birden foş diye tüm apt su doldu ..Benden gelen..senağlama

Eşim evin kapısını açtı,banyoya koştum.Pıhtı düştü sandım.hemen ayakta baktım..bir baktım elimde bebeğim..Hareket ediyor..ben ne olduğunu anlamaya çalışırken 2 dakika sonra yine sular geldi benden ve kızım doğdu erkek kardeşinin üzerinesenağlama ikisi de hareket ediyorlardı ve kalpleri atıyordu..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittik arabada..kürtaj masasına yatıncaya dek bebekler elimdeydi..dr kordonlarından kesti bebekleri...ertesi gün uyandığımda kefenleri ile çıktım yavrukuşlarımın..senağlama senağlama

badem.... okurken çok üzüldüm Allahım ne acı(( Allah sabır versin canım ya.... peki başka çocuğun varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…