Herkese merhaba, ben 2 kez hamile kaldım ilki 8 haftalıktı kanmam oldu ve düştü...2. si 18 haftalıktı herşey yolunda gidiyordu en azından hacettepede riskli gbeliklere bakan prof. öyle diyordu.gece birden bire sancılanarak su kesesi boşaldı.Neden bu su kesesi önceden boşalıyor. su kesem boşaldığı için bebeğimin kalp atışları durdu ve normal doğum yaparak onu ölü doğurdum. doktorum bir nedeni yok dedi. hacettepede prof. Özgür Deren'e gidiyordum... Artık ona gitmiyorum .... düşükten sonra enfeksiyon kaptım hastanede yattım...şimdi gittiğim bir kaç doktor rahimağzı yetmezliğiniz daha önce hiç söylendi mi diye sordular çok şaşırdım hamileyken kimse bundan bahsetmedi. şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum kime güveneceğimi ve ne yapacağımı bilmiyorum düşük nedenim bile belli değil kimi enfeksiyon diyor , kimi de rahim ağzı yetmezliği doktorlarda bunu anlayamıyorsa ..şimdi ne yapmalıyım yeniden gebeliği düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı cevaplayın lütfen..Ankaradayım doktor tavsiyeside bekliyorum rahimağzı yetmezliği teşhisi yapabilecek?? her doktor bunu farkedemiyor çünkü... yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu sefer benim için çok ağır olur...BU DURUMU YAŞAYAN VARSA doktor size neden su kesesinin erken boşaldığını belli bir nedene bağladılar mı? benim her türlü tahlilim yapıldı birşey çıkmadı...lütfennnn yardımmmmmmm!!!!