• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken silik çizgi

Meltem Selin

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
103
50
13
Merhaba
Adetime 1 hafta kala erken test yaptım çok silik bir pembe çıktı. Sizce bu gebelik mi yoksa yanılma payı var mıdır? Fotoğrafta biraz zor görünüyor. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20191210_121458.jpg
    IMG_20191210_121458.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 156
Ben çizgi gördüm benim de öyleydi şu an hamileyim ☺️
Sabah ilk idrarla yapın sabredin biraz da aceleci davranmayın sakin kalın kan testi yaptırırsınız sonra

Canım silik çizgi var inşallah hamilesindir benim adetime bir hafta var sabırsızlanıyorum ama daha hiç test yapmadım Allahım inşallah hepimize nasip eder birgün 🤲🏼♥️ sonuçta beni etiketlerawn sevinirim merak ettim kan verebilirain aslında idrarda çıktıysa kanda keain çıkar 😍

Merhaba
Adetime 1 hafta kala erken test yaptım çok silik bir pembe çıktı. Sizce bu gebelik mi yoksa yanılma payı var mıdır? Fotoğrafta biraz zor görünüyor. Bakabilir misiniz?
Evet canım çok hafif çizgi var yinede bekle acele etme gününe kadar hayırlısı olsun hakkınızda belirtin neler

Canım silik çizgi var inşallah hamilesindir benim adetime bir hafta var sabırsızlanıyorum ama daha hiç test yapmadım Allahım inşallah hepimize nasip eder birgün 🤲🏼♥ sonuçta beni etiketlerawn sevinirim merak ettim kan verebilirain aslında idrarda çıktıysa kanda keain çıkar 😍
İnşallah canım Allahim hepimize nasip etsin. Keşke bu kadar erken yapmasaydim valla şimdi zaman geçmiyor. Çok erken çıkması da garip gerçekten. İlk gebeligim 13 haftalıkken sonlandırıldı.Cok zor bir süreç yasadim. Üzerinden 7 ay geçti. Bu ay ilk kez korunmayı bıraktım. İlk denemede oldu mu merak içindeyim. İlk gebeligim de adetime 2 gün vardı ikinci çizgi kırmızı çıkmıştı direk. Sonucu öğrenince yazarim. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.

Evet canım çok hafif çizgi var yinede bekle acele etme gününe kadar hayırlısı olsun hakkınızda belirtin neler
İlk gebeligimde de anlamamistim ben ya da belirtilere dikkat etmemiştim.Cok iştah artışım olmuştu o zamanlar. Bunda ise yine iştahım gayet açık.Sadece biraz kasık ağrım oldu bikac gün şimdi o da geçti.bulanti filan yok.

İnşallah canım Allahim hepimize nasip etsin. Keşke bu kadar erken yapmasaydim valla şimdi zaman geçmiyor. Çok erken çıkması da garip gerçekten. İlk gebeligim 13 haftalıkken sonlandırıldı.Cok zor bir süreç yasadim. Üzerinden 7 ay geçti. Bu ay ilk kez korunmayı bıraktım. İlk denemede oldu mu merak içindeyim. İlk gebeligim de adetime 2 gün vardı ikinci çizgi kırmızı çıkmıştı direk. Sonucu öğrenince yazarim. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Neden o gebeliğin sonlandırıldı canım benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik oldu maalesef, hepimiz hakkında hayırlısı ♥️

İlk gebeligimde de anlamamistim ben ya da belirtilere dikkat etmemiştim.Cok iştah artışım olmuştu o zamanlar. Bunda ise yine iştahım gayet açık.Sadece biraz kasık ağrım oldu bikac gün şimdi o da geçti.bulanti filan yok.
Hayırlısı olsun hakkındA canım 🥰

Back