- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Meltem Selin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çizgiyi görüyorum ama fotoğraf yanıltıcı da olabilir. Aynı durumdayım ben de sizinle.Merhaba
Adetime 1 hafta kala erken test yaptım çok silik bir pembe çıktı. Sizce bu gebelik mi yoksa yanılma payı var mıdır? Fotoğrafta biraz zor görünüyor. Bakabilir misiniz?
Ya böyle arada kalmak çok sıkıcı . Bir hafta daha bekleyip adet olmassam kan vermeyi düşünüyorum.Ben çizgiyi görüyorum ama fotoğraf yanıltıcı da olabilir. Aynı durumdayım ben de sizinle.
Yaa bakalım sonucu paylaşırım sizinle deBen çizgi gördüm benim de öyleydi şu an hamileyim ☺
Sabah ilk idrarla yapın sabredin biraz da aceleci davranmayın sakin kalın kan testi yaptırırsınız sonra
Evet canım çok hafif çizgi var yinede bekle acele etme gününe kadar hayırlısı olsun hakkınızda belirtin nelerMerhaba
Adetime 1 hafta kala erken test yaptım çok silik bir pembe çıktı. Sizce bu gebelik mi yoksa yanılma payı var mıdır? Fotoğrafta biraz zor görünüyor. Bakabilir misiniz?
Var benceMerhaba
İnşallah canım Allahim hepimize nasip etsin. Keşke bu kadar erken yapmasaydim valla şimdi zaman geçmiyor. Çok erken çıkması da garip gerçekten. İlk gebeligim 13 haftalıkken sonlandırıldı.Cok zor bir süreç yasadim. Üzerinden 7 ay geçti. Bu ay ilk kez korunmayı bıraktım. İlk denemede oldu mu merak içindeyim. İlk gebeligim de adetime 2 gün vardı ikinci çizgi kırmızı çıkmıştı direk. Sonucu öğrenince yazarim. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.Canım silik çizgi var inşallah hamilesindir benim adetime bir hafta var sabırsızlanıyorum ama daha hiç test yapmadım Allahım inşallah hepimize nasip eder birgün♥ sonuçta beni etiketlerawn sevinirim merak ettim kan verebilirain aslında idrarda çıktıysa kanda keain çıkar
![]()
İlk gebeligimde de anlamamistim ben ya da belirtilere dikkat etmemiştim.Cok iştah artışım olmuştu o zamanlar. Bunda ise yine iştahım gayet açık.Sadece biraz kasık ağrım oldu bikac gün şimdi o da geçti.bulanti filan yok.Evet canım çok hafif çizgi var yinede bekle acele etme gününe kadar hayırlısı olsun hakkınızda belirtin neler
Neden o gebeliğin sonlandırıldı canım benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik oldu maalesef, hepimiz hakkında hayırlısıİnşallah canım Allahim hepimize nasip etsin. Keşke bu kadar erken yapmasaydim valla şimdi zaman geçmiyor. Çok erken çıkması da garip gerçekten. İlk gebeligim 13 haftalıkken sonlandırıldı.Cok zor bir süreç yasadim. Üzerinden 7 ay geçti. Bu ay ilk kez korunmayı bıraktım. İlk denemede oldu mu merak içindeyim. İlk gebeligim de adetime 2 gün vardı ikinci çizgi kırmızı çıkmıştı direk. Sonucu öğrenince yazarim. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Hayırlısı olsun hakkındA canımİlk gebeligimde de anlamamistim ben ya da belirtilere dikkat etmemiştim.Cok iştah artışım olmuştu o zamanlar. Bunda ise yine iştahım gayet açık.Sadece biraz kasık ağrım oldu bikac gün şimdi o da geçti.bulanti filan yok.
Teşekkür ederimHayırlısı olsun hakkındA canım![]()