- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Valla benim ilk denemem o yüzden test fiyatlarını bilemiyorum. Eczaneden alacağınız normal bi testle çıkar diye düşünüyorum varsa. Ama yumurtlama gününden daha sonra da döllenmiş olabilir. Dedigim gibi sabah yapin negatif çıkarsa 3 gün sonra tekrarlayın. Yine çıkmazsa adeti beklersiniz artıkHa cikar yani şuan elimde test yok maketten 2.5 liraya alıyorum testi ondada cikarmi acaba
Tam canm sagolValla benim ilk denemem o yüzden test fiyatlarını bilemiyorum. Eczaneden alacağınız normal bi testle çıkar diye düşünüyorum varsa. Ama yumurtlama gününden daha sonra da döllenmiş olabilir. Dedigim gibi sabah yapin negatif çıkarsa 3 gün sonra tekrarlayın. Yine çıkmazsa adeti beklersiniz artık
Merhaba ben pikten önceki gün de o gün de ve sonraki 2 gün de üst üste degerlendirdim. Şimdi de gün aşırı devam ediyoruz. İlk denemem tabi iyi olur mu olmaz mi bilmiyorum ama instagramda birgebeningunlugu sayfasindaki ebru hanım yani ovulasyon testi satıp yorumlayan kişi yumurtlama oldugu zaman ust uste 3-4 gün degerlendirilmesi gerek diye yaziyordu.Valla konu başlıklarında ya görülmüyor ya araya kaynıyor artık soramıyorum kimseye. Konu sahibi senin de konunu sabote ediyorum benim bugün akşam 8 de pik oldu. Ben en son dün akşam ilişkiye girdim. Şimdi ne yapayım bugün mü yarın mı olsun ? Bugün olmasa kaçırır mıyım ?
Ben 26 günde bir adet oluyorum adetin ilk gününü bir sayarsak 11.gün pik görüyorum. Pikten 15 gün sonrada adet oluyorum. Ovülasyon yaptığım için son 6 aydır böyle bazen 16.gün geldiği de oluyor. Sizin bu ay değişik olduğu için emin olamazsınız ama pikten sonra 16 17 gün geçtiyse kesin gebelik varsa çıkar.Peki bazilari adetten hemen sonra pik gorebiliyor illa 14 gun sonra adet mi olucak ki o zaman 14 gun sonra yine adet olur 14.gunde pik goruncede 14 gunsonra adet oluyordum simdi 7.gunde pik gorup 14.gunde adet olmus oluyo normalde 28 gunde bir olurken 22 gune dusuyo adetim kafam karista valla canim yaaa
Sperm kalitesi de düşüyormuş o beni düşündürdüMerhaba ben pikten önceki gün de o gün de ve sonraki 2 gün de üst üste degerlendirdim. Şimdi de gün aşırı devam ediyoruz. İlk denemem tabi iyi olur mu olmaz mi bilmiyorum ama instagramda birgebeningunlugu sayfasindaki ebru hanım yani ovulasyon testi satıp yorumlayan kişi yumurtlama oldugu zaman ust uste 3-4 gün degerlendirilmesi gerek diye yaziyordu.
Pikten sonra 36 saat içinde yumurtlama oluyormuş . Sprem de uygun koşullarda 72 saat yaşadığına göre bence siz yarın ve ardındaki 3 günü değerlendirin. Şu an bile yumurtlama olsa içeride zaten sprem var .tabii böyle diyorum ama bu şahsi fikrim.Valla konu başlıklarında ya görülmüyor ya araya kaynıyor artık soramıyorum kimseye. Konu sahibi senin de konunu sabote ediyorum benim bugün akşam 8 de pik oldu. Ben en son dün akşam ilişkiye girdim. Şimdi ne yapayım bugün mü yarın mı olsun ? Bugün olmasa kaçırır mıyım ?
Sperm kalitesi de düşüyormuş o beni düşündürdü
Pikten sonra 36 saat içinde yumurtlama oluyormuş . Sprem de uygun koşullarda 72 saat yaşadığına göre bence siz yarın ve ardındaki 3 günü değerlendirin. Şu an bile yumurtlama olsa içeride zaten sprem var .tabii böyle diyorum ama bu şahsi fikrim.
Burada birini okumuştum yumurtlamadan bir gün önce ilişki olmuş bir daha hiç olmamış ve hamile kalmış.nasip olunca oluyor işte.
Kızlar çok teşekkür ederim sperm sorunu yok ama yine de riske etmemek için bugün de yaptık. Yarın da yaparız. Ertesi gün de. Dün zaten olmuştu. 4 gün üst üste olmuş olacak.bysgns arkadaşa katılıyorum. Eger sperm sorunu varsa dediginiz dogru ama yoksa yumurtlama günlerinde üst üste değerlendirilir sonraki gunler gün aşırı
Hayırlısı olsun inşallahKızlar çok teşekkür ederim sperm sorunu yok ama yine de riske etmemek için bugün de yaptık. Yarın da yaparız. Ertesi gün de. Dün zaten olmuştu. 4 gün üst üste olmuş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?