Canim yalniz ben hep 14 . Gun de yumurtlarken 7. Ve 8. Gunde pik gordum ondan erken dedim.Merhaba insallah bu sefer çift çizgiyi görürsünüz. Bence erken yumurtlama olmamış, adetin başlangıç gününü 1 sayarsak çoğu kadin 14-16. Günlerde pik görür. Benim de öyle oldu 19 Haziran'da adetim bitti 25 Haziran'da pik oldu değerlendirdik artık bekliyorum 10-12 gün olunca test yapcam inşallah. Denemeye başladığımız ilk ay bu ay
Adetin bittiği günden mi sayiyosun?Canim yalniz ben hep 14 . Gun de yumurtlarken 7. Ve 8. Gunde pik gordum ondan erken dedim.
Evet canim adet bittince 14.gun yumurtlarken simdi 7. Ve 8.gunu yumurtladimAdetin bittiği günden mi sayiyosun?
Benimde adetime 5 gün var test yapsm cikarmiMerhaba insallah bu sefer çift çizgiyi görürsünüz. Bence erken yumurtlama olmamış, adetin başlangıç gününü 1 sayarsak çoğu kadin 14-16. Günlerde pik görür. Benim de öyle oldu 19 Haziran'da adetim bitti 25 Haziran'da pik oldu değerlendirdik artık bekliyorum 10-12 gün olunca test yapcam inşallah. Denemeye başladığımız ilk ay bu ay
Normalde adetin 1. Gününden itibaren hesaplanır aslında ben o yüzden normal zamanda yumurtlama olmuş dedim. Senin düzenin oysa tabi sana göre erken olmuş. Ama bence kesin sabah test yap insallah yerleşme kanamasidirEvet canim adet bittince 14.gun yumurtlarken simdi 7. Ve 8.gunu yumurtladim
Pik ne zaman gördünBenimde adetime 5 gün var test yapsm cikarmi
Insallah canim yaaa bu kadar erken beklemiyordum adeti eger olduysa yine husran gercekten cok sagol ilgilendinNormalde adetin 1. Gününden itibaren hesaplanır aslında ben o yüzden normal zamanda yumurtlama olmuş dedim. Senin düzenin oysa tabi sana göre erken olmuş. Ama bence kesin sabah test yap insallah yerleşme kanamasidir
Rica ederim ne demek rabbim gönlümüze göre versin inşallahInsallah canim yaaa bu kadar erken beklemiyordum adeti eger olduysa yine husran gercekten cok sagol ilgilendin
Peki bazilari adetten hemen sonra pik gorebiliyor illa 14 gun sonra adet mi olucak ki o zaman 14 gun sonra yine adet olur 14.gunde pik goruncede 14 gunsonra adet oluyordum simdi 7.gunde pik gorup 14.gunde adet olmus oluyo normalde 28 gunde bir olurken 22 gune dusuyo adetim kafam karista valla canim yaaaPikten sonra yeterli süre geçmiş regl için. Evet erken yumurtlamışsın biraz.
Bu aylık istisna olmuş 22 hüne düşmüş denenilir. İlk ovulasyon denemen mi. 14 gün kural gibi bir şey derler ama benim 12. Gün geldi 2 ay ovulasyon testi yaptım iki ayda da aynı şey oldu.Peki bazilari adetten hemen sonra pik gorebiliyor illa 14 gun sonra adet mi olucak ki o zaman 14 gun sonra yine adet olur 14.gunde pik goruncede 14 gunsonra adet oluyordum simdi 7.gunde pik gorup 14.gunde adet olmus oluyo normalde 28 gunde bir olurken 22 gune dusuyo adetim kafam karista valla canim yaaa
Ben yoruldumm hayat yani yaa heveslenmeme bile izin vermiyo erkenden caliyo kapimi adet.... yok daha oncede yapiyodum su adet takvimleriyle ayni gun pik oluyordu ilkkez erken pik gordum tatlimBu aylık istisna olmuş 22 hüne düşmüş denenilir. İlk ovulasyon denemen mi. 14 gün kural gibi bir şey derler ama benim 12. Gün geldi 2 ay ovulasyon testi yaptım iki ayda da aynı şey oldu.
Yumurtlama günümü 21 haziranPik ne zaman gördün
Yorulma yorulma analar ve ana adayları yorulmaz.Ben yoruldumm hayat yani yaa heveslenmeme bile izin vermiyo erkenden caliyo kapimi adet.... yok daha oncede yapiyodum su adet takvimleriyle ayni gun pik oluyordu ilkkez erken pik gordum tatlim
Ahh canim Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallahYorulma yorulma analar ve ana adayları yorulmaz.Bazen değişik olur öyle manasız
10 gün olmuş ben olsam yapardım sabah. Negatif çıkarsa 3-4 gün sonra tekrar yapardım. En erken 10 günde çıkıyo zatenYumurtlama günümü 21 haziran
Ha cikar yani şuan elimde test yok maketten 2.5 liraya alıyorum testi ondada cikarmi acaba10 gün olmuş ben olsam yapardım sabah. Negatif çıkarsa 3-4 gün sonra tekrar yapardım. En erken 10 günde çıkıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?