Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun suredir beraberler en azindan nikah olsun istemislerniye erken nikah kıymak istiyorlar ki?
7 ayda hayat değişir yaa. Kusura bakmayın bence çok saçma bu kadar geniş zaman dilimi.Kizlar kardeşim mayıs ayında nikah yapıp 7 ay sonra dugun yapmak istiyor nikahla düğün arasinda bu kadar ay olması normal mi ? Aynı evde yasamayacaklar nikahtan sonra böyle bisey yasayan var mi?
Hmmm anladımmmmUzun suredir beraberler en azindan nikah olsun istemisler
Yanlış bence ortada atama , eş durumundan yararlanma vs durumu varsa tabi mantıklı ama diğer türlü zor. Birbirini çoookk seven nişanlılar ayrılıyor sizce daha beraber yaşamaya aynı evi geçindirmeye başlamadan boşanma davası ne kadar doğru. Tabi Allah kimsenin başına vermesin ama detaylı düşünülmesi mantıklı karar verilmesi gereken konuKizlar kardeşim mayıs ayında nikah yapıp 7 ay sonra dugun yapmak istiyor nikahla düğün arasinda bu kadar ay olması normal mi ? Aynı evde yasamayacaklar nikahtan sonra böyle bisey yasayan var mi?
Kardeş im olunca banane olmuyor.Olur. benim anlamadığım sizene. Evleniyorlar kendi kararları düzenleri bu saatten sonra kimse karışmamalı.
Neden bu kadar uzun tuttunuz süreyiBen 14 Şubat'ta nikah kiydim 30 temmuzda düğün yaptım
Nikah erken oldu.zaten üç aydır sevgiliydikNeden bu kadar uzun tuttunuz süreyi
İsteyebilirler bence o bunların hayatı istediklerini yapmakta özgürler.Uzun suredir beraberler en azindan nikah olsun istemisler
Neden böyle bişey yapmak istiyo. Yani benim Ekim'de nikahım oldu tam bir ay sonra düğün yaptık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz . Lojman kuralarina katılabilmek için bir ay erken yaptık. Ancak ben erken nikah mevzusuna pek sıcak bakmıyorum böyle bi mecburiyetim olmasaydı yapmazdımKizlar kardeşim mayıs ayında nikah yapıp 7 ay sonra dugun yapmak istiyor nikahla düğün arasinda bu kadar ay olması normal mi ? Aynı evde yasamayacaklar nikahtan sonra böyle bisey yasayan var mi?
Saçma.düğün yok.aynı evde yaşamıyorlar ..o kadar sabretmişlerde 7 ay mı bekleyemiyorlarUzun suredir beraberler en azindan nikah olsun istemisler