- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Yaş 27 cok zor cocugunuz olmaması bızede dua et lutfenSorun ne tam olarak canm? RAbbim sizede verir insallah en kisa zamanda olur neden olmasn dha zamani gelmemistir yas kac?
Rabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin insallah canm dualarim sizinle... ben gecen ay jel kullandm o jel spermlerin hizlics gidecege yere ulastiriOrmus yani hizlandiriyomus. Eger isine yararsa sende al derim normal jel falan kullanmiyorsunuz degilmiYaş 27 cok zor cocugunuz olmaması bızede dua et lutfen
Yok biz jel kullanmadk hıc markası nedirRabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin insallah canm dualarim sizinle... ben gecen ay jel kullandm o jel spermlerin hizlics gidecege yere ulastiriOrmus yani hizlandiriyomus. Eger isine yararsa sende al derim normal jel falan kullanmiyorsunuz degilmi
Salı yada çarşamba batBat ne zaman bugünmü
Bizde sorun yoktu hic kontrole gitmedik burda öyle kolay kolay yapmiyorlar. Kan falanda almiyorlar yurtdisindayiz biz jelin adi prefert Jel sanirim türkcedeYok biz jel kullanmadk hıc markası nedir
Esin sperm degerlerı normalde nasıl
Adetim 6 gün gecikti ve sabahına adet oldumCiddimisin bende yeni sandm yukarlarda görünce konuyu....ne oldu durum?
Adetim 6 gün gecikti ve sabahına adet oldum
İnşallahen kisa zamanda insallah rabbim nasip eder sanada canm
Çok silik olsa bile mutlaka çıkıyor benim 6 gün vardı yaptım çok silik çıktı 2 tane yaptım sonra acilden öğrendimAdete 2 gün var dayanamadım test yaptım tabiki negatifacaba erkenmi yaptım okuduklarımdan gaza gelip yaptım belki bende de çıkar diye bide adet belirtisi yok pek hamilelik belirtiside yok zaten erken belirtilere tek bişey var oda bir haftadır sol kasığıma ağrı girmesi inşallah gecikir adetim☹
Evet erken döllenmeyse çıkar kiminin geç döllenme oluyor bu konum 1 ay öncenin konusu adet oldum zatenÇok silik olsa bile mutlaka çıkıyor benim 6 gün vardı yaptım çok silik çıktı 2 tane yaptım sonra acilden öğrendim
Öylemi farketmedim üzülmeyin bir doktor kontrolü yaptırın bende guatr var diye olmuyordu yumurtlama günü illa 14 cü gün gerçekleşmiyor olabilir bundan 1 2 gün önce veya sonrada olabiliyor benim tavsiyem 10 12 14 16 olarak birer gün arayla ilişkiye girmeniz ve bacaklarınızı duvara koyup beklemeniZ hemen kalkmayınEvet erken döllenmeyse çıkar kiminin geç döllenme oluyor bu konum 1 ay öncenin konusu adet oldum zaten
Ben yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip ediyorum zaten başka günler çıkıyor yumurtlamamÖylemi farketmedim üzülmeyin bir doktor kontrolü yaptırın bende guatr var diye olmuyordu yumurtlama günü illa 14 cü gün gerçekleşmiyor olabilir bundan 1 2 gün önce veya sonrada olabiliyor benim tavsiyem 10 12 14 16 olarak birer gün arayla ilişkiye girmeniz ve bacaklarınızı duvara koyup beklemeniZ hemen kalkmayın
Bende duvara koyuyodumda gerçeklik payı yokmuş malesefÖylemi farketmedim üzülmeyin bir doktor kontrolü yaptırın bende guatr var diye olmuyordu yumurtlama günü illa 14 cü gün gerçekleşmiyor olabilir bundan 1 2 gün önce veya sonrada olabiliyor benim tavsiyem 10 12 14 16 olarak birer gün arayla ilişkiye girmeniz ve bacaklarınızı duvara koyup beklemeniZ hemen kalkmayın
Bende duvara koyuyodumda gerçeklik payı yokmuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?