Gebeliğe Hazırlık Erken mi sizce gebelik testi için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
Adete 2 gün var dayanamadım test yaptım tabiki negatifacaba erkenmi yaptım okuduklarımdan gaza gelip yaptım belki bende de çıkar diye bide adet belirtisi yok pek hamilelik belirtiside yok zaten erken belirtilere tek bişey var oda bir haftadır sol kasığıma ağrı girmesi inşallah gecikir adetim☹

Canım yumurtlama testi kullanmış mıydın? Eğer yumurtlaman geç olduysa erken ama 12 günü geçtiyse çıkması lazımdı.

Canm erken degil normalde cikiO amaaa gec döllenme olursa sonradands cikabiliyor bende 6 gün kala cikti insallah adetin gelmez sonradandq positif olur testlerin

Evet canm doktora gitcem randevumu bekliyorum gebelik testi ile takip ettm silikti adetten 6 gün öncesi simdi cok koyu belirtilerimde var
6 gun gectı adet olmadysan insallah hamılesındır canım hayırlısı olsun insallah.
Belirtiler ne gıbı mesela. Benimde suan kasıgım agrıyor adetimede var daha

6 gun gectı adet olmadysan insallah hamılesındır canım hayırlısı olsun insallah.
Belirtiler ne gıbı mesela. Benimde suan kasıgım agrıyor adetimede var daha
6 gün gecmedi 3 gün gecti ben bata 6 gün kala test yaptm positifti diyorum bugünde yaptm daha bellirgindi her gecen gün daha da koyu cizgi sükür

Canm erken degil normalde cikiO amaaa gec döllenme olursa sonradands cikabiliyor bende 6 gün kala cikti insallah adetin gelmez sonradandq positif olur testleri

Canm erken degil normalde cikiO amaaa gec döllenme olursa sonradands cikabiliyor bende 6 gün kala cikti insallah adetin gelmez sonradandq positif olur testlerin
Oho kızlar 1 ay oldu yazalı

Canm daha erken ozmn bendede yumurtlamadan 12 gün sonra falan silik cikti gec döllenme olmustur olmus isw
26-27 günde bir adet oluyorum bugün yani 22. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik olsa çıkar mıydı acaba yoksa daha idrara geçmemiş olabilr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…