Neden yüzük takınca insanın sevdiğine bakış açısı değişir ki? Gene o insanı seversin.Sevdiğin kişi değişmez sadece ünvanı değişir. Sözlü olur, nişanlı olur, eş olur.Diyeceğim odur ki, eğer flört ederken sevgilinizin bazı huyları sizi çok rahatsız ediyorsa, bu pranga taksanız da değişmez. Sözlünüz, nişanlınız neyse, o sizi bir yüzükle değiştirebileceğini sanmış.Siz bu yaşınıza kadar böyleyseniz bundan sonra sizi bir yüzük mü değiştirecek? Artık benimsin, istediğimi empoze ederim mantığı.Ben kocadır ne derse karışsa yeridir anlayışına katılmıyorum. Önce insan kendinden sorumludur.Sonra insanın eşi gelir. Eğer şu zamana kadar yaşadığınız farklı hayatlar birleştiğinde mutlu olamayacağınızı anlamışsanız, vazgeçin derim.Evlilik zamanı, çocuk yapmak vs. bunlar çiftin ortak kararı olmalıdır. Kendisi karar veriyor sana da emir verir gibi bildiriyor. Hayatım ne zaman evlenelim? Hadi evlendik, çocuk ister misin, hazır mısın diye sormak yok.KOCA ya, sizin sahibinizdir. Ne isterse yapar. Giyime de karışır, yarın öbür gün gardrobunu düzenlesin bari.