erken menopoz

karensunde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bir yıldır bu sorunla boğuşuyorum geri dönüşü olabilir mi?yada kullandığım hormonlar hamile kalmama engel olabilir mi?çok üzülüyorum:(

Merhaba..canım bence bu forumu ıyı arastır,ben bır suru hıkaye okudum burda,cok fazla basarı hıkayesı var erken menopoz problemıyle ılgılı,hamıle kalan da cok fazla hormon degerlerını duzelterek..alternatıf tıp'tan faydalanabılırsın,benımde erken menopoz rıskım var,LH hormonum yuksek,onu duzenlemek ıcın hayıt ıcmeye basladım..allah yardımcımız olsun

merhaba..canım bence bu forumu ıyı arastır,ben bır suru hıkaye okudum burda,cok fazla basarı hıkayesı var erken menopoz problemıyle ılgılı,hamıle kalan da cok fazla hormon degerlerını duzelterek..alternatıf tıp'tan faydalanabılırsın,benımde erken menopoz rıskım var,lh hormonum yuksek,onu duzenlemek ıcın hayıt ıcmeye basladım..allah yardımcımız olsun

canım merhaba farlutaldan sonra adet oldun sonra tahlıl yatırdınmı sonuçlarını yazsana

merhaba arkadaşlar ben bir yıldır bu sorunla boğuşuyorum geri dönüşü olabilir mi?yada kullandığım hormonlar hamile kalmama engel olabilir mi?çok üzülüyorum:(

MERHABA karensude senin sorunun tam oalrak nedir adetmi olamıyorsun FSH mı yuksek canım ne ilacı alıyorsun

MERHABA karensude senin sorunun tam oalrak nedir adetmi olamıyorsun FSH mı yuksek canım ne ilacı alıyorsun

merhaba canım evet benim fsh hormonum yüksek kullandığım ilacı kesince yükseliyor ilacı alınca düşüyor.ilacın ismi Triseguens bu ilacı alıyorum akşamları tek tam bir yıldır kullanıyorum, ilacı bir ay kestim adet olamadım ilacı aldım bir ay sonra adet olabildim .bu şekilde çocuk sahibi olabilmem imkansızmış dr öyle söylüyor bu duruma üzülüyorum daha erken diye düşünüyorum :(

Merhaba..canım bence bu forumu ıyı arastır,ben bır suru hıkaye okudum burda,cok fazla basarı hıkayesı var erken menopoz problemıyle ılgılı,hamıle kalan da cok fazla hormon degerlerını duzelterek..alternatıf tıp'tan faydalanabılırsın,benımde erken menopoz rıskım var,LH hormonum yuksek,onu duzenlemek ıcın hayıt ıcmeye basladım..allah yardımcımız olsun

merhaba hayıt tohumunu duymuştum hiç denemedim ama karışık bitkisel macun aldım bir ay kullandım bir işe yaramadı yarın incir kürüne başlayacağım hiç umudum yok ama bakalım inşallah :(

merhaba hayıt tohumunu duymuştum hiç denemedim ama karışık bitkisel macun aldım bir ay kullandım bir işe yaramadı yarın incir kürüne başlayacağım hiç umudum yok ama bakalım inşallah :(

ınsallah ıse yarar canım,denemeden bılemıyoruz malesef:(herkesın bunyesı farklı oluyo,keske tek bır ılac olsa,alsak kurtulsak ve bıtse,ahh ahh nerde

ben 39 yaşındayım. 6-7 ay kadar evvel aniden adet görmemeye başladım. doktora gittim. progesteron içeren hap verdi. 3 gün kullandım adet gördüm. sonraki ay tekrar adet göremedim. yine aynı şekilde ilaç kullandım. 3.ay tekrar adet göremedim. bu sefer doktor 3 aylık hormon içeren (doğum kontrol hapı benzeri) ilaç verdi. koca bir sayfa yan etki listesi vardı. ve bende ilaçların yan etkileri hemen başgösteriyor. sonra bu forumu okudum. ve hayıt suyu kullanmaya karar verdim. ilaçları bıraktım. her gün sadece akşamları 1/4 çay bardağı hayıt suyunu suyla tamamlayarak içiyorum. 2 şişe bitirdim. devam ediyorum. ve 2 aydır düzenli adet görüyorum. benim gibi erken menapoza girmekten muzdarip arkadaşlarla paylaşmak istedim

ben 39 yaşındayım. 6-7 ay kadar evvel aniden adet görmemeye başladım. doktora gittim. progesteron içeren hap verdi. 3 gün kullandım adet gördüm. sonraki ay tekrar adet göremedim. yine aynı şekilde ilaç kullandım. 3.ay tekrar adet göremedim. bu sefer doktor 3 aylık hormon içeren (doğum kontrol hapı benzeri) ilaç verdi. koca bir sayfa yan etki listesi vardı. ve bende ilaçların yan etkileri hemen başgösteriyor. sonra bu forumu okudum. ve hayıt suyu kullanmaya karar verdim. ilaçları bıraktım. her gün sadece akşamları 1/4 çay bardağı hayıt suyunu suyla tamamlayarak içiyorum. 2 şişe bitirdim. devam ediyorum. ve 2 aydır düzenli adet görüyorum. benim gibi erken menapoza girmekten muzdarip arkadaşlarla paylaşmak istedim

merhaba,bende hayıt tohumu ıcıyorum ama adetlıyken ıcılıyor mu acaba? Bilen var mı?

kesinlikle bende hayıt tohumu tavsiye ediyorum...bir dene bence...

hayıtı 3ay kullan 3ay sonunda bütün herşey yoluna girer canım yani senin duurmunda olupta hayıtı kullanan ve bütün hormonları normale dönen bir çok kişi var burda inşallah seninde düzelir çok kafaya takma çok zor biliyorum takmamak ama kafaya takınca hormonlar gerçekten olumsuz etkileniyor bu arada hiç çocuğun varmı kaç yaşındasın

ben hergün içtim. adetli olduğum dönemde dahil. zararı var mı bilmiyorum. pek çok kişi günde 3 kez içtiğini yazmış, ben sadece bir kez içtim. bitki suyu diye de zararı gelmedi aklıma

Back