- Konu Sahibi Sirine_4553
benimde çok güvendiğim bi arkadaşım vardı evimize girip çıkardı benimde kutunun içinde altın künyem kolyem vardı arkadaşımda o kutuyu karıştırıp bana bişiler soruyodu benimde hiç aklıma gelmedi öyle yapacağı o gittikten sonra o kutudan bişey alcak oldum bi baktım yok ikiside neyse anneme sordum oda bana kızdı sen sattın diye bende gittim kıza sordum senmi aldın diye oda yemin etti ama sonradan durumları olmamasına rağmen yeni bi sürü şey aldı tabi arkadaşlığımız bitti sonradan öğrendimki yeni evlenen dayısının çeyrek altınlarını çalarken yakalanmış zaten bizde başka şehre taşındık
sende arkadaşlığını hiçe sayıp sorabilirsen sor bizim başka şehre taşınacağımız önceden belliydi o yüzden naıl olsa görüşmücem deyip sordum ama yalan söylemiş zaten yaşımda küçüktü 15 yaşımdaydım belki şuan olsa söyleyemem
sende arkadaşlığını hiçe sayıp sorabilirsen sor bizim başka şehre taşınacağımız önceden belliydi o yüzden naıl olsa görüşmücem deyip sordum ama yalan söylemiş zaten yaşımda küçüktü 15 yaşımdaydım belki şuan olsa söyleyemem