- Konu Sahibi karensunde
merhaba arkadaşlar ben bir yıldır bu sorunla boğuşuyorum geri dönüşü olabilir mi?yada kullandığım hormonlar hamile kalmama engel olabilir mi?çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba..canım bence bu forumu ıyı arastır,ben bır suru hıkaye okudum burda,cok fazla basarı hıkayesı var erken menopoz problemıyle ılgılı,hamıle kalan da cok fazla hormon degerlerını duzelterek..alternatıf tıp'tan faydalanabılırsın,benımde erken menopoz rıskım var,lh hormonum yuksek,onu duzenlemek ıcın hayıt ıcmeye basladım..allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar ben bir yıldır bu sorunla boğuşuyorum geri dönüşü olabilir mi?yada kullandığım hormonlar hamile kalmama engel olabilir mi?çok üzülüyorum
canım merhaba farlutaldan sonra adet oldun sonra tahlıl yatırdınmı sonuçlarını yazsana
MERHABA karensude senin sorunun tam oalrak nedir adetmi olamıyorsun FSH mı yuksek canım ne ilacı alıyorsun
Merhaba..canım bence bu forumu ıyı arastır,ben bır suru hıkaye okudum burda,cok fazla basarı hıkayesı var erken menopoz problemıyle ılgılı,hamıle kalan da cok fazla hormon degerlerını duzelterek..alternatıf tıp'tan faydalanabılırsın,benımde erken menopoz rıskım var,LH hormonum yuksek,onu duzenlemek ıcın hayıt ıcmeye basladım..allah yardımcımız olsun
merhaba hayıt tohumunu duymuştum hiç denemedim ama karışık bitkisel macun aldım bir ay kullandım bir işe yaramadı yarın incir kürüne başlayacağım hiç umudum yok ama bakalım inşallah
ben 39 yaşındayım. 6-7 ay kadar evvel aniden adet görmemeye başladım. doktora gittim. progesteron içeren hap verdi. 3 gün kullandım adet gördüm. sonraki ay tekrar adet göremedim. yine aynı şekilde ilaç kullandım. 3.ay tekrar adet göremedim. bu sefer doktor 3 aylık hormon içeren (doğum kontrol hapı benzeri) ilaç verdi. koca bir sayfa yan etki listesi vardı. ve bende ilaçların yan etkileri hemen başgösteriyor. sonra bu forumu okudum. ve hayıt suyu kullanmaya karar verdim. ilaçları bıraktım. her gün sadece akşamları 1/4 çay bardağı hayıt suyunu suyla tamamlayarak içiyorum. 2 şişe bitirdim. devam ediyorum. ve 2 aydır düzenli adet görüyorum. benim gibi erken menapoza girmekten muzdarip arkadaşlarla paylaşmak istedim
hayt suyunu nereden alıyorsunuz..adetliykende içiliyormu