Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok üzüldüm geçmiş olsun üzülme allah yardım eder yine bebğin olur umudunu yitirme yalnız benimde fsh ım yüksek ben 40 yaşındayım tüp bebek deneyeceğiz nasipse ama ne zman bilmiyorum bende hayıt tohumu içiyorum sende onu iç ve soğan kürünü yap bence faydasını görürüsün canım kendine iyi bak acil şiflar dilerim:teselli:arkadaşlar merhaba şuan 38 yaşındayım. 35 yaşında erken menopoza girdim. 1,5 yıllık evliyim. 2007 yılından itibaren 13 ay ilaçla adet oldum. 2008 yılı mart ayında ilacı kestim.(bu tür ilaçların yan etkilerinden korktuğum için içmiyorum). vitamin ilaçları, hayıt civanperçemi karışımı, sabahları içtim. birde sabah akşam macun yedim. ilacı kestikten sonra 2,5 ay sonra yani 2008 yılı mayıs ayında kendiliğimden adet oldum ve temmuz ağustos aylarında da kendiliğimden adet oldum.daha sonra doktora gittim. bir kere eylül 2008 yılında tüp bebek denemesi yaptım. ama yumurtam kalitesiz olduğu için transfer gerçekleştirilemedi. fakat ekim ayında kendiliğimden hamile kalmışım. ama farkında değildim. kanama geldi adet oluyorum sandım. çok sancılarım oldu. bu sancılar adet sancısından farklıydı. bir kaç gün sonra sancılarla kanamam söktü ve benden kocaman parça düştü. hemen tahlil yaptırdım. bhcg yüksek çıkmıştı. 4 haftalık meğersem hamileymişim. bilemedim. demekki hayırlısı böyleymiş. fakat düşük yapalı 4 ay oldu hala adet olamadım. bitki çaylarıma ve vitaminlerime devam etmekteyim. yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin. herşey allahtan yeterki ol desin olur....
yeşimciğim ahmet marankinin o tarifini bende duydum uygulamayı düşünüyorum. yalnız şunu belirtmek isterim saraçoğlu düz yapraklı aslanpençesini tavsiye ediyor. ama aktarlarda satılan ise tırtıklı olan onu tavsiye etmiyor. bulamadım bu düz yapraklı aslanpençesini. 35sevi35 cnm inşallah cnm tüp bebek denemen başarılı olurda hamile kalırsın. cnm senin söylediğin şeyleri ben zaten yapıyorum. ama hiç fayda etmedi. yapmadığım şey kalmadı. bakalım şu marankinin yeşimin bahsettiği kürü uygulamak istiyorum. birde saraçoğlunun incir kürünü bakalım hayırlısı. senin fsh kaç. benim en son ölçtürdüğümde 45.ti. tabiki adet olamadığım için adetsizken yapılmış tahlil.