Erken menopoz ve düsük sperm ile evlat yolu

washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
67
10
8
35
Meraba amh degerim 0.09 esimin sperm de normalin altinda bu sartlarla bir basarisiz transfer 3 basarisiz embriyo oldu ve simdi egzosom yapildi regl gecikti ne olcak bilemiyorum menapoza girdim mi diye korkuyorum yaşim 36 hic gece kalmadım.20 yasimda evlendim.ilk doktora gittigimizde esimin spermleri normalin altinda bu degerle olmaz tup bebek demislerdi .sonra banada bakinca dusuk oldugunu gorduler .kisaca kendimden bahsetmek istedim.artık hayırlısıyla ve saglikla evladim olsun istiyorum burda birbirimize yardımci olalım ben burada sürecimden bahsedeceğim

Merhabalar. Benim durumuma benziyor. Benim de amh oldukça düşük eşimin de sperm sayısı ve harekette dusukluk var. İlk ona basılınca tup bebek dediler. Sonra benim sorunlar da çıktı işte amh gibi. Ben de korkuyorum çok menapoza gireceğim geç kalcağım diye.
Bir seneyi geçti deniyorduk baktık olmadı doktora gittik.
Reglim çok düzenliydi son aylarda sacmalamaya baslamisti. Hiç tahmin etmedim böyle bir şey.
Siz erken evlenmişsiniz bayağı. Uzun süre istemediniz mi?
Hikayelerimiz benzer ama.
Umarım gönlünüze göre olur her şey

9 senedir olmuyor hic korunmadım bir senelikken doktora gittim neden olmuyor diye iste esimin sperm dusuk cikti bana birsey yok dediler sonra ozele gidince ozelde amh dusuk dedi iki tarafli yani bizde ikimizinde sayilari coj dusuk

Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli,hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eylesin şu guzel aylarda ellerimizi boş cevirmesin amin

Egzosom sonrasi bugun doktora gittim 5 yumurtam cikti arkadaşlar insallah guzel sonuc aliriz kayseri system hastanesi gökalp öner hocamın eline saglık insallah devamı da hayırlısıyla guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…