Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Zümrütyeşili ve mikra cevaplarınız için teşekkür ederim. Bildiğim tek şey pes etmek için erken. Ve bunun için mücadele etmek gerektiği. Beni rahatsız eden şeylerden biri doktorların konuyu kestirip atmaları. Ya artık hiç şansın yok diyorlar ya da tüp bebek yapmanı salık veriyorlar. Örneğin doktor testlerime baktığında şansımın yok denecek kadar az olduğunu söyledi ve tüp bebek bile zordur diye konuştu. Bunun nedeni olarak da fsh değerinin yüksekliğini gösterdi. Ancak araştırdıkça benim değerimden daha yüksek değerde olanların bile şanslarının olduğunu gördüm. En azından fsh değerini düşürmek mümkünmüş. Bundan bile bahsedilmedi. İşte bu nedenle doktorlara çok kızgınım.

Ben de aynı durumdaydım canım.38 yaşında menapoza girdim ve trisequens kullanarak normale döndüm,hatta hamile kaldım ama çocuk düşünmediğim için aldırdım.Kürtaj sonrası adetler gene bitti.hormonal denge bozuldu.şimdi sadece soya sütü içiyorum,göğsümde kistlerim olduğu için trsequensi kullanamıyorum.Tetkiklerin yapılmadan hormona başlamamanı tavsiye ederim.

Merhaba,
Doktorum da aynı şeyi söylüyor. Öncelikle mamografi çektirmemi istedi. Ayrıca bir an önce regli olmam için cyclo progynova adlı ilacı kullanmamı tavsiye etti. Bunun adet düzensizliği için kullanıldığını fazla yan etkisi olmadığını söyledi. Henüz ilaca başlamadım. Cünkü ilaç hakkında oldukça olumsuz yazılar okudum. Ama bir taraftanda ateş basması beni çileden çıkarıyor. Belimden yukarı doğru kademe kademe artan bu sıcaklık dalgası bütün dengemi sarsıyor...

Ne yazıkki doktorlar böyle, fsh ın yüksek, tüp bebek şansın bile yok, tedavin yok diye söyleyip,hastayı kendi kaderiyle baş başa bırakıyorlar.Ben 30 yaşındaydım, bu teşhis konulduğunda, ama halen adet görebiliyorum.o yüzden üzülmeyin siz de...

Bu sıcak basması ben de de olmuştu.Durduk yer de yüzüm bir değişik kızarıyor,gece uykum bölünüyor, fenalık basıyordu.Adet olamadığım için ostrejenim düşüyordu.Hormon ilacı triguens i doktorum verdi.Adet oldum, o zaman geçti.2-3 ayda bir adet gördüğüm için, doktorum tekrar hapa başladı.

Bence siz de hemen doktorunuzun dediği hormon hapına başlayın.Bu ilaçların hepsinin bir yan etkisi olabiliyor.Ama adet görememek daha büyük sıkıntılara neden oluyor.Vücudun ostrejene ihtiyacı var.

hayıt ve triseguens kullandın sadece biray mart ayında 13 olan fsh sın şimdi 7,99 ve ostrejen ihtiyacını tamamladın galiba siz çok genç siniz insallah sizi allah menopoz belasından kurtarır

Haklısın menapoz özellikle genç yaşta çok zor.Trisequens insanı çok rahatlatıyor ama bu tür ilaçların maalesef yan etkileri de fazla.Yaşın genç ise ultrason çektir.40 yaş sonrası için mammografi öneriyorlar.Trisequens çok güzel bir ilaç ateş basması falan kalmıyor,eski günlerine geri dönüyorsun.Ben kullandığım dönemde çok mutluydum.Kullanmazsan da cildin,saçların bozuluyor.Kemik erimesi başlıyor.2 ucu pis değnek kısacası ,kullansan bir türlü,kullanmasan bir türlü.

Micracım hastalanmayı bekliyorum canım doktora gidicem inşşş. Gelişme olursa yazarım

Hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı ve cyclo içiyorum micracım.soya sütünü bıraktım korktum gdo lu diye en çok soyayla oynandı çünkü

arkadaşlar ben de iki ay üst üste fatural içtim adet olmadım ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz

bende iki aydır söktürücü içmeme rağmen adet olmadım ne olur bana da yadım edin ne yapmalıyım

gidiyorum işte önce bi ilaç verdi fatural ondan içtim olamdı şimdide iğne verdi bi tane vuruldum bekliyorum bakalım inş olurum çok stres oldum

arkadaşlar soğan suyu adet olmayı sağlıyor.ben her denediğimde adet oldum ve düzene sokuyor. sadece stres yapmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…