ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ !

Benim de yaşım 28 fsh 17 çıktı doktor erken menepoz dedi tüp bebekle bile şansın zor dedi bende bu ay hayıt otu ve testere dişli Aslan pençesi çayı yapıyorum ayrıca her sabah bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bir tatlı kaşığı yiyorum inşallah faydasını görürüm ayrıca bir buçuk senedir de ilaçla yani adet söktürücü ile adet oluyorum rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tattırsın

Arkadaşlar ben bu ay testere dişli ve hayıt otu kürü yapmıştım erken menepoz dan dolayı ancak 10 gün günüm geçti doktora gittim 4 cm kistim varmış onun için Adet söktürücü ,fitil ve antibiyotik verdi inşallah faydası olur ...zaten ben erken menepoz dam dolayı adet görmüyordum sadece söktürücülerle Adet oluyorum

Canim bnde aynn sokturucu kullanmasam hic adet olamiyorum yumurtalarimda cok az doktor sadece bir tane gorebildi oda cok kucuktu

Arkadaşlar tekrar gittim doktora fsh yüksek ve östrojen eksikliğinden dolayı bana cyclo -prognova diye adet düzenleyici yazdı bunu 3 ay kullanmamı sonra tekrar gelmemi söyledi inşallah bir etkisi olur

Arkadaşlar tekrar gittim doktora fsh yüksek ve östrojen eksikliğinden dolayı bana cyclo -prognova diye adet düzenleyici yazdı bunu 3 ay kullanmamı sonra tekrar gelmemi söyledi inşallah bir etkisi olur
Merhaba,
Ben de Subat 10 da basladim progynova kullanmaya. Fsh 115, amh 0.2 ve regl olmuyorum. Sizin durumunuz nedir?

Ben bugün ilaca başlıycam fakat çok korkuyorum.Yan etkisi baya çok. Bitkisel henüz hibişey denemedim. Kürü nasıl yapıyorsunuz etkili oluyor mu. İlaç almaya devam ediyor munuz hala.
Tabii ilacimi aliyorum duzenli olarak, 2. haftami bitirdim. Sadece cok siskinlik yapiyor ve 3 kilo aldim bile. Ama takmiyorum, ise yarasin da sorun degil kilo falan.

Tabii ilacimi aliyorum duzenli olarak, 2. haftami bitirdim. Sadece cok siskinlik yapiyor ve 3 kilo aldim bile. Ama takmiyorum, ise yarasin da sorun degil kilo falan
Tabii ilacimi aliyorum duzenli olarak, 2. haftami bitirdim. Sadece cok siskinlik yapiyor ve 3 kilo aldim bile. Ama takmiyorum, ise yarasin da sorun degil kilo falan.
Ne kadar süre kullanacaksın ilacı. Bana bir ay kullan gel dedi. Yaşım 42 bu arada

Bana da ayni sekilde 1 ay kullan gel dedi. Butun testler tekrar edilecek.

Insallah. Ben de cok gec kaldim cocuk yapmak icin. Korunmayi birakicam hemen hamile kalicam sandim. Bir baktim menopoza girmisim.
Böyle olacağını bilemezdin ki. Benim iki çocuğum var ama menopoz benim içinde çok erken beklemiyordum. Annem 48 yaşında kesilmiş. Allah gönlüne göre versin tez zamanda. Moralini de yüksek tut.

arkadaşlar merhaba 2 ay adet gecikmesi üzerine test yaptırdım ve FSH değerim 58.2 çıktı (( bu kesinlikle erken menopoza girdiğimi mi gösterir. Regl olduktan sonra 3. gün tekrar test yaptırıcam ama o zamana kadar içim içimi yiyor, sürekli ağlıyorum yaşım 23. umut veren cümlelerinizi bekliyorum

Çok kısa umarım siz öyle değilsinizdir ....ve ben 18 yaşında erken menopoza girdim şuan 35 yaşındayım osteopeni başladı az önce dr ile görüştüm.trisequens kullanmami söyledi yıllardır regl görmüyorum.

Çözüme ulaştınız mi erken menopozu durdurabildiniz mi

Merhabalar öok erken girmişsiniz. Bende 41 yaşındayım erken menapoza girdim. Trisequensi 7 ay kullanıyorum. Bence kullanmanız lazım diğer sağlığınız için. Yan etkileri olduğu kadar, kulanmadığınız gibi de menapozun vücudunuza çok büuük zararı var. Evlimisiniz bilmiyourm ama başka sıkıntılar yaşadınız mı? Kuruluk gibi falan?

?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…