- 18 Nisan 2017
- 509
- 466
- 53
- 36
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
Maalesef yok. Amh 0.03.Vücut menopoz etkisinden zarar görmesin diye hormon ilacı kullanıyor. Doktor Evlilik durumu olursa direkt tüp bebek dedi ama hiç yumurta yok..BİR İLERLEME VAR MI??
evli değilmisin? yaş kaç?Maalesef yok. Amh 0.03.Vücut menopoz etkisinden zarar görmesin diye hormon ilacı kullanıyor. Doktor Evlilik durumu olursa direkt tüp bebek dedi ama hiç yumurta yok..
henüz daha çok yeni başladım günde 3 kez kullanıyorum,ilerleme olursa kesinlikle paylaşacağım..BİR İLERLEME VAR MI??
Kardeşinizin durumu nasıl oldu acaba bizdede aynı durum var neden fayda gördünüz evlendimi bilgi verirmisinizPeki estradiolun iyiyse yunryta rezervlerin de iyi sayilmazmi
Canim karistirdin galiba. Diger arkadasin kardesi ayni durumda. Benim kardesimin 2 tane cocugu var. Karisiklik oldu galiba.Kardeşinizin durumu nasıl oldu acaba bizdede aynı durum var neden fayda gördünüz evlendimi bilgi verirmisiniz
BenArkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben sizin yazinizi okudum.umarim gorur ve cevaplarsiniz durumumuz ayni.ben suan hayit ektrati kullaniyorum marka farkedermi siz ne kullanmistiniz diye merak ettim.insallah gorur ve cevaplarsiniz size cok dua ederim
Arkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
merhabalar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim aktardan şişede satılan hayıt meyvesi ekstrati şeklinde yazandan aldım aç karnına sabah aksam içtim. Bu arada oğlum oldu 1 yaşına girdi Allah hepinize yaşatsın insallahBen sizin yazinizi okudum.umarim gorur ve cevaplarsiniz durumumuz ayni.ben suan hayit ektrati kullaniyorum marka farkedermi siz ne kullanmistiniz diye merak ettim.insallah gorur ve cevaplarsiniz size cok dua ederim
Sadece bu yazdınız karısımları mı kullandınız amh kactı sıızn yumurta olusmıs fsh kactan dustuArkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bende de ayni degisen bir durum varmi sidiye kadarBanada erken menopoz dendi ama Kimi dr da tam erken menopoz diyemeyiz dedi aybasi olmuyorum. Sizde ki durum nasıl fsh falan aybasi oluyor musunuz?
Yok. Daha kötü oluyorBende de ayni degisen bir durum varmi sidiye kadar
Durumunuzda bir gelişme var mı acabaArkadaşlar aynı sorun bendede var daha 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim doktorlar hep aynı şeyi söyledi tüp bebek bile olmaz dediler fsh 66 çıktı sonra 16 oldu sevindim belki bi umut olur diye ama tüp bebek merkezine gittim yumurtan yok dediler napıcamı bilmiyorum
Merhabalar.
Kız kardeşim sağlık sıkıntısından bahsetmek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgilendirmeye ihtiyacımız var.
Kardeşim 06.06.1992 doğumlu. Bursa'da oturuyoruz.Sivas'ta üniversite okuduğu yıllarda adet düzensizliği başladı.Doktora gittiğinde yumurtalıklarında/rahminde hiç bir sıkıntı olmadığını ve düzensizliğin stresten kaynaklandığını söylediler.Doktorun verdiği bitkisel ilaçlarla adet olmaya devam etti. Zayıflaman gerekir dedikleri içinde spora başladı şu an 62,5 kilo ve devam ediyor spora. İlacı bittiğine adeti yeniden gecikmeye başladı.Bursa'da Zübeyde Hanım Doğum Evi Hastahanesinde doktor erken menopoz başlangıcı var Uludağ Üniversitesine endokrin bölümüne git dedi. Erken menopoz dedikleri için ailecek çok üzüldük. Bülent Kayhan adındaki doktora gittik. Yine testler yapıldı. O daha fazla üzdü. Evleneceğin kişiye çocuğunun olmama ihtimalini söylemelisin. 3aylık bi ilaç tedavisi sonucunda duruma bakarız dedi. Kardeşim ilacını kullanmaya başladı, 15 günlük soğan kürü tedavisine başladı. İlacı bitince adet oldu. Şimdi ikinci ilaç kutusunda. Adetine son 15 gün kala yine soğan kürüne başladı. Rahatlıyorum soğan kürünü uyguladığımda dedi, bu adetimde normaldi az değildi dedi. Yine biz doktor araştırmasına devam ediyoruz. Sivas'ta ki doktorlar hiç birşeyin yok derken niye Bursa'da ki doktorların böyle konuşması aklımızı karıştırdı. Kardeşimin fsh değeri yüksekmiş. Yine Yaşar Can adındaki doktoru önerdiler gittik. Doktor Bey testler olumsuz ama ultroson temiz. Endokrine bi gidin sonuçlarına bakalım dedi. Çekirge Devlet Hastanesinde ki Mutlu Bey'e yönlendirdi. Kardeşim gitti ama doktor hiç muayene etmemiş, gerek yok. Bursa yetersiz İstanbul yada Ankara'ya gidin demiş. Anlayacağınız yine karmaşıklık ve moral bozukluğu. Şimdi Jimer Hastahanesindeki Cenk Bey'e gitmeyi istiyoruz.
Bu sıkıntının çaresi var mı? Yoksa kardeşim erken menopoza girmesine göz mü yumacağız? Annem bebeği olmayacak diye çok üzülüyor. Çok şükür daha kötü hastalıklardan değil kardeşimin ama insan çok üzülüyor.
Yapılan testleri ekledim.
Bilgilendirmenizi bekliyorum.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?