- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
- 133
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
Yüksek fsh ama kaçtı böyle düştüArkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
40 in altina hic dusmemisti 58-60 kadar da ciktiYüksek fsh ama kaçtı böyle düştü
Bir şey yaptin mi adet olabiliyor musun yoksa ilaçla mı? Benim adetin 3. Günü 100 cikiyor40 in altina hic dusmemisti 58-60 kadar da cikti
adetim biter bitmez sogan kuru yaptim sonraBir şey yaptin mi adet olabiliyor musun yoksa ilaçla mı? Benim adetin 3. Günü 100 cikiyor
Bende aslan pencesi Hayıt içiyorum 2 ay kadar oldu daha baktirmadim. Cyclo ile adet oluyorum. Inşallah hep böyle devam ederadetim biter bitmez sogan kuru yaptim sonra
İki ay hic olamadim bu ay ilk defa oldu ve baya iyi sekilde regl gorebildim hayit meyvesi ekstrati var aktarlarda sabah aksam ac karnina bi kasik onu ictim iki ay boyunca bal polen corek otu tarcin yedim gunde iki kasik bu ay fsh 6 cikti hayitin gercekten cok faydasi var
Doktor cok umitsizdi adet gormeme bile sasirdi yumurta ignelerle ilaclarla bile buyumuyodu bu ay 17mm hic bisey yapmadan buyumusBir şey yaptin mi adet olabiliyor musun yoksa ilaçla mı? Benim adetin 3. Günü 100 cikiyor
Senin adına cok sevindim darısı bana:)Doktor cok umitsizdi adet gormeme bile sasirdi yumurta ignelerle ilaclarla bile buyumuyodu bu ay 17mm hic bisey yapmadan buyumus
Hic birakma hayiti bende ilk zamanlar cok ates basmasi yapti faydasi olmadi sandim ama bu ay kafa olarak da hamilelik olayini dusunmeyip rutin hayatima baktim onun da buyuk etkisi var benceBende aslan pencesi Hayıt içiyorum 2 ay kadar oldu daha baktirmadim. Cyclo ile adet oluyorum. Inşallah hep böyle devam eder
Amin kuzum guzel haberlerini aliriz burdan insallah hic uzulme erken menapoz dedikleri olay aslinda stresin bir sonucu sadece kafa olarak iyi olunca biraz da dogal takviyelerle her kadin asabilir bu sinavi ben bu kucucuk ilerlemeye bile muhtactim aylardir hastaneden ilk defa gulumseyerek ciktim Allah buyuk gerisi neden gelmesinSenin adına cok sevindim darısı bana:)
Bende hayita yeni başladım 15 gün oldu aslan pencesini bayadir içiyorum. Hatta kendi kendime ateş basıyor gibiydi ilaç içtiğim halde dedim bi faydası yok heralde. Sende benim gibi yaşamissin. Amaaan diyorum artık fsh filan takmiyorum alıştım gibi. Bende baktirinca sonucu paylaşacağım. Insallah hayırlı bide evladın olurAmin kuzum guzel haberlerini aliriz burdan insallah hic uzulme erken menapoz dedikleri olay aslinda stresin bir sonucu sadece kafa olarak iyi olunca biraz da dogal takviyelerle her kadin asabilir bu sinavi ben bu kucucuk ilerlemeye bile muhtactim aylardir hastaneden ilk defa gulumseyerek ciktim Allah buyuk gerisi neden gelmesin
Amin hepimizin insallah ben de paylasicam mutlaka ilerleyen zamanda gelismeleri icini ferah tut nefes aldigimiz surece hicbirsey imkansiz degilBende hayita yeni başladım 15 gün oldu aslan pencesini bayadir içiyorum. Hatta kendi kendime ateş basıyor gibiydi ilaç içtiğim halde dedim bi faydası yok heralde. Sende benim gibi yaşamissin. Amaaan diyorum artık fsh filan takmiyorum alıştım gibi. Bende baktirinca sonucu paylaşacağım. Insallah hayırlı bide evladın olur
Dogru söylüyorsun. Allah büyük. Senin ailede falan erken menopoz varmiAmin hepimizin insallah ben de paylasicam mutlaka ilerleyen zamanda gelismeleri icini ferah tut nefes aldigimiz surece hicbirsey imkansiz degil
Aslinda annem de 42 yasinda girdi zaten doktorumun dedigi şu menapoz sinyalleri on yil onceden baslar dedi yani sen su an hemen menapoza gireceksin diye bisey yok yavas yavas vucut tepki veriyo dediDogru söylüyorsun. Allah büyük. Senin ailede falan erken menopoz varmi
Benim böyle bi hastalik olduğundan haberim bile yok. Başıma geldi öyle bildim.Ben 8 ay adet görmedim ilaçla oldum ateş basmalarim çoktu.Aslinda annem de 42 yasinda girdi zaten doktorumun dedigi şu menapoz sinyalleri on yil onceden baslar dedi yani sen su an hemen menapoza gireceksin diye bisey yok yavas yavas vucut tepki veriyo dedi
Kac yasindasinBenim böyle bi hastalik olduğundan haberim bile yok. Başıma geldi öyle bildim.Ben 8 ay adet görmedim ilaçla oldum ateş basmalarim çoktu.
31Kac yasindasin
Hic uzulme yasinda bisey yokmus incir kuru de yap bi doktoru dinlemistim fsh yuksek oldugu icin yumurta olusmuyo degil yumurta olusmadigi icin fsh yukseliyo demisti bu incir kuru yumurta olusumuna cok katkisi olan biseymis faydasini goren cok bu ay baslicam ona da
Bende yapacağım. Arı sütü bal polen de ye. Ben kullanıyorum. Gerçekten amh yükseltiyorHic uzulme yasinda bisey yokmus incir kuru de yap bi doktoru dinlemistim fsh yuksek oldugu icin yumurta olusmuyo degil yumurta olusmadigi icin fsh yukseliyo demisti bu incir kuru yumurta olusumuna cok katkisi olan biseymis faydasini goren cok bu ay baslicam ona da
Aynen onu tuketiyorum ben deBende yapacağım. Arı sütü bal polen de ye. Ben kullanıyorum. Gerçekten amh yükseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?