- 17 Mart 2017
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
Adet görüyormuydu ablanın? ?Kizlar rabbimizden hic bir zmn ümidi kesmeyelim. Benim ablama da erken menapoz dendi yasi 33. Amh de yanlis hatirlamiyosam 0.4 tu cocugun olmaz sadece tup bebek deniyelim denmis ama cok sukur ki kendiliginden hamile kaldi demem o ki hersey Allahtan.
Benimde amh 0.02Merhaba daha 24 yaşındayım banada erken menepoz dediler 10 gündür psikolojim alt üst oldu. hiç kendimde değilim. fsh 109 amh 0.02 çıktı. 2 hastaneye gittim ilk gittiğim folikül görmüştü 2. gittiğim hiç yok dedi. anne olamayacağımı nişanlıma söylememem gerektiğini söylediler. çok çaresizim başına böyle bişey gelip çözüme ulaşan var mı
Evet goruyorduAdet görüyormuydu ablanın? ?
Peki ablanız özel birşey yaptımı birde şuan menopoza girdimiKizlar rabbimizden hic bir zmn ümidi kesmeyelim. Benim ablama da erken menapoz dendi yasi 33. Amh de yanlis hatirlamiyosam 0.4 tu cocugun olmaz sadece tup bebek deniyelim denmis ama cok sukur ki kendiliginden hamile kaldi demem o ki hersey Allahtan.
Ama ben görmüyorum.Evet goruyordu
Dr lar ilac tedavisine basladilar once sonra ilac kullanimindan kist cikti kisti eritelim diye yine ilac tedavi uygulandi ama o sirada hamileymis. Kist kontrolune giderken hamile oldugunu ogreniyolar. Ozel bisey olarak fsh duzene girsin diye aktardan biseyler alip iciyodu. Suan menapozu ne durumda bilmiyorum tahlil yaptirmadi ama dogum yapti yani.Peki ablanız özel birşey yaptımı birde şuan menopoza girdimi
Çok sevindim cnm darısı bizim gibi bekleyenlere ben düzenli adet görüyorum fsh da normal ama amh düşük.Dr lar ilac tedavisine basladilar once sonra ilac kullanimindan kist cikti kisti eritelim diye yine ilac tedavi uygulandi ama o sirada hamileymis. Kist kontrolune giderken hamile oldugunu ogreniyolar. Ozel bisey olarak fsh duzene girsin diye aktardan biseyler alip iciyodu. Suan menapozu ne durumda bilmiyorum tahlil yaptirmadi ama dogum yapti yani.
Arkadaşım ben dememiştim amh yi artırmak istiyorsan her sabah aç karnına bal polen ari sütü yiyeceksinÇok sevindim cnm darısı bizim gibi bekleyenlere ben düzenli adet görüyorum fsh da normal ama amh düşük.
Aktardan ne kullandı öğrenebilirmisin cnm bizede umut olsun
Geçen ay kullandım cnm ama tekrar doktora gitmedimArkadaşım ben dememiştim amh yi artırmak istiyorsan her sabah aç karnına bal polen ari sütü yiyeceksin
Ben ocakta rahim filmi çekildim doktor 3 ay dinlenme verdi sonra tedaviye başlıcaz ama doktorum amh yi önemsemiyor fsh düşük ve ultrasondaki görüntü iyi diyorBende bıraktım ama tekrar devam ediyorum. Allah yardımcımız olsun
Ben ocakta rahim filmi çekildim doktor 3 ay dinlenme verdi sonra tedaviye başlıcaz ama doktorum amh yi önemsemiyor fsh düşük ve ultrasondaki görüntü iyi diyor[/QUOTE
Maşallah. Bu kadar olumlu duruyor peki neden doğal olmuyormuş ya da açıklama yaptimi
İnş cnm allahım isteyen herkese versin düşmanıma bile evlat isteği çok farklıAnladım cabim . İnşallah gönlünün muradi olur.
Amin canım.İnş cnm allahım isteyen herkese versin düşmanıma bile evlat isteği çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?