ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ !

Merhaba daha 24 yaşındayım banada erken menepoz dediler 10 gündür psikolojim alt üst oldu. hiç kendimde değilim. fsh 109 amh 0.02 çıktı. 2 hastaneye gittim ilk gittiğim folikül görmüştü 2. gittiğim hiç yok dedi. anne olamayacağımı nişanlıma söylememem gerektiğini söylediler. çok çaresizim başına böyle bişey gelip çözüme ulaşan var mı

Kizlar rabbimizden hic bir zmn ümidi kesmeyelim. Benim ablama da erken menapoz dendi yasi 33. Amh de yanlis hatirlamiyosam 0.4 tu cocugun olmaz sadece tup bebek deniyelim denmis ama cok sukur ki kendiliginden hamile kaldi demem o ki hersey Allahtan.

Adet görüyormuydu ablanın? ?

Benimde amh 0.02

Peki ablanız özel birşey yaptımı birde şuan menopoza girdimi

Peki ablanız özel birşey yaptımı birde şuan menopoza girdimi
Dr lar ilac tedavisine basladilar once sonra ilac kullanimindan kist cikti kisti eritelim diye yine ilac tedavi uygulandi ama o sirada hamileymis. Kist kontrolune giderken hamile oldugunu ogreniyolar. Ozel bisey olarak fsh duzene girsin diye aktardan biseyler alip iciyodu. Suan menapozu ne durumda bilmiyorum tahlil yaptirmadi ama dogum yapti yani.

Çok sevindim cnm darısı bizim gibi bekleyenlere ben düzenli adet görüyorum fsh da normal ama amh düşük.
Aktardan ne kullandı öğrenebilirmisin cnm bizede umut olsun

Çok sevindim cnm darısı bizim gibi bekleyenlere ben düzenli adet görüyorum fsh da normal ama amh düşük.
Aktardan ne kullandı öğrenebilirmisin cnm bizede umut olsun
Arkadaşım ben dememiştim amh yi artırmak istiyorsan her sabah aç karnına bal polen ari sütü yiyeceksin

Ben korunmayı bırakalı 7 ay oldu 1 doğal yodan kızım var cnm eşimde hız ve morfoloji sorunu var onu yükseltmeye çalışıyoruz

Arkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…