• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz erken menopoz mu?

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
ESAT cığım kaç yaşındasın en son ne zaman adet oldun?en yakın zamanda kadın doğum doktoruna git tahlil istiyor tahlilde fsh yuksekse menopoz tahlillkeri istiyor kemik ölçümü mamografi kan tahlili gibi bu tahlilde kolesterolum yuksek çıktı ben 2 buçuk ay bekledim gitmedim bu arada uykusuzluk ter basması çok yaşadım bu tahlilller surecinde adet olman için farlutol diye ilaç başlıyor hepsi bitincede hormona baslıyor ben başlamadım daha geçen ay bu ilaçla adet oldum sonrada süreç uzadı mamografi ultrasonu istedi onuda bu adetim bitince yaptırcam daha beklemedeyim
hormon ilacı meme kanseri riski olanları artırıyormus dedim doktorda var olan memede kistleri buyutür kanser olmaz dedi
rahim kanseri ve kolon kanserini bu ilaçlar önlüyor dedi ama içim rahat deil yinede bakalım şu meme ultrasonum bitsin o zaman karar vercez doktorumla

ESAT cığım kaç yaşındasın en son ne zaman adet oldun?en yakın zamanda kadın doğum doktoruna git tahlil istiyor tahlilde fsh yuksekse menopoz tahlillkeri istiyor kemik ölçümü mamografi kan tahlili gibi bu tahlilde kolesterolum yuksek çıktı ben 2 buçuk ay bekledim gitmedim bu arada uykusuzluk ter basması çok yaşadım bu tahlilller surecinde adet olman için farlutol diye ilaç başlıyor hepsi bitincede hormona baslıyor ben başlamadım daha geçen ay bu ilaçla adet oldum sonrada süreç uzadı mamografi ultrasonu istedi onuda bu adetim bitince yaptırcam daha beklemedeyim
hormon ilacı meme kanseri riski olanları artırıyormus dedim doktorda var olan memede kistleri buyutür kanser olmaz dedi
rahim kanseri ve kolon kanserini bu ilaçlar önlüyor dedi ama içim rahat deil yinede bakalım şu meme ultrasonum bitsin o zaman karar vercez doktorumla

deha cım ben 37 yaşındayım en son 21.2.2013 de adet oldum oda sadece 2 gün diğer günler ise kahverengi akıntı şeklindeydiki ben normalde 6 gün adet olan biriydim bu olay 3 4 aydır bölee gidiyor..birçok üzüntüler yaşadım bununnda etkisi olduğunu düşünüyorum.. tşkler canım cvbın için..geçmiş olsun ben buarada adaçayı içiyorum artık..çok zor inş. kısa zamanda atlatırız..

sanada geçmiş olsun canım bende bazı stresler yaşadım maddii olarak kafama çok takılıyodu aylardır bide yoğun çalışıyorum beynimde yureğimde çok yorulmuştu ben ona bağladım hayatıma normal devam ederken bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum
adaçayını marketten aldım bende sallama olarak yani ama daha içmedim
adet olmayı bekliyorum sonra meme ultrasonu sonrada doktora gitcem gelişmeleri yazarım burdan yine ama sen vaktinde varsa git bi kadın doğumcuya belki girmemişindir strestendir için rahat olur

ya işyerinde tek bayan olunca bırakıpda dr da gitmek zor oluyor açıkcasıı yani bikaç gün lazım rahatca işleri halletmek için..
inş. girmemişimdir ama böyle giderseeee gireceğim demektir..

adaçayı içmeye devam edecem her ne kadar iğrenç olsada tadı..
birde burda okuduğum kadarıyla hayıt otu iii geliyormuşş onu da alıp hemen kullanmaya başlıyacammm inş. faydası olurrr
hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

tam 21.3.2013 de tekrar adet oldum bu sefer daha fazla oluyor kanamam ..sanırım adaçayı biraz olsun rahatlattı ..umarım böylede devam eder..
çünki erken yaşta menepoza girmek istemiyorum..birde aktardan karışık bir bitki çayı aldım..civanperçemi,hayıt ta var içinde..iğrenç bir tadı var amaa içmeye çalışıyorum..

Back