erken menopoz doktor önerisi (bursa)

mekdonya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
8
2
31
merhabalar,
konuyu dağıtmak veya burda insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum ama size de danışmak istiyorum arkadaşlar lütfen fikri veya yardımcı olabilecekler mesajda atabilirse çok sevinirim.
28 yaşındayım, on yılda yakındır erken menopozum var kesin teşhis aldım maalesef dünde doktora gittim hiç yumurta görmediğini söyledi, neyse şu an problemim senelerdir diane 35 kullanıyor olmak. cyclo progynova tarzı ilaca geçmeme önerdi ama piyasada yok. biyoeşdeğer hormon tedavisi için fitil,jel,krem, implant gibi yöntemler kullananlar var mı? ağızdan hap almak en riskli yöntem sanırım. ve en önemlisi bu konuyla ilgilenen doktor bulamıyorum bursa'da böyle bir kadın doğumcu varsa lütfen bana da yazar mısınız. senelerdir ağır ilaç kullanıyormuşum ama regl olmadanda yaşamak çok zor. günlerdir araştırıyorum ama ilgili doktor bulamadım.. senelerdir doktorlara gidiyoruz ama maalesef ilgilenmiyorlar pek. bu gidişle şehirdışındaki doktorlara gideceğim.

Aynı şeyle boğuşuyoruz tek fark ben doğuştan menopozluyum yani ilaç dışı regl olamıyorum. Araştır babam araştır 23 yaşındayım hala kan verip araştırma yapılıyor. Uludağda tedavi görüyorum. Olurda biri cevap verirse ben de bakmak isterim diye mesaj yazıyorum. Kısacası rez

Merhaba bursada pembe mavi hastanesinde ismail Küçükerdoğan var. Ben çok memnunum

43 yaşındayım bu sene adet düzensizliğim başladı 4 ay gelmedi sonraki 2 ay kedilmedi vs. Dr gittim menapoz başlangıcı dedi ben de ilaç kullanmak istemedim dogal yöntemler araştırırken bursada bir bayan kür yapıyormuş ondan aldım 15 20 gündür kullanıyorum . 2.900 tl verdim inşallah işe yarar yaramazsa fena kazıklamış olacağım.

Nihalin bahçesi hayıt macunu var sadece 200 TL ben erken menopoz ile uğraşıyorum onun kürü ile adet oluyorum muhakkak sayfasına bakın instegram da nihalin bahçesi diye

Bende doğuştan erken menopozluyum, ama adetlerim hemen hemn senle aynı yaşta kesildi prp tedavisiyle 84% ihtimalle çok kişi hamile kalmış, ankarada acı bademe gittim ,ve doktorda 20 li yaşlarda birçok hastasının ( 200 u geckin) hamile kaldığını söyledi

İnanmıyorum kendi yorumuma rastladım. 23 yaşındaki sessizbirisi adet olamamanın sebebinin genetik olduğunu duyduğunda çok ağlayacaksın. Yağmurda ağlayarak yürümenin faydası yok. Haberi aldığın o tarihi hiç unutmuyorsun. Bence unut hiçbir faydası yok. Ama doktor sana 2 yıl içinde yumurtalarını dondur dedi ve sen yaptırmadın. Sana kızamıyorum. Umarım gelecekte bu günleri boşuna dert etmişim dersin

Nihalin bahçesi hayıt macunu var sadece 200 TL ben erken menopoz ile uğraşıyorum onun kürü ile adet oluyorum muhakkak sayfasına bakın instegram da nihalin bahçesi diye
Çok teşekkür ederim bakıcam malesef kullandığım ürün zerre miktar işe yaramadı

Bebek düşünüyorum erken menopoza yeni girdim adet düzensizliği var suan ne yapmalıyım

Çok duygulandım bunu okuduğumda hayat size mucizeler güzellikler getirsin ve ileride boşa üzülmüşüm dersiniz ben de erken menopoz sizi anlıyorum o iç sesinizi duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…