- 15 Eylül 2023
- 371
- 282
- Konu Sahibi rosmari335
Merhabalar. Düzensiz adet ve gebe kalamama şikayeti ile doktora gittim ve hormon testimin sonucu olarak amh değerim düşük çıktı. Daha önce de aynı şikayetle doktora gittiğimde bu testi yapmamışlardı. Amh'nin ne olduğunu öğrenince de dünyam başıma yıkıldı. Yaşım henüz 35. Gebe kalamamaktan daha çok erken menopoz korkutuyor beni. Araştırma hastanesine gittiğim için tüm tetkiklerden sonra tekrar doktora görüneceğim. Hsg sonucunun çıkmasını bekliyorum ama hsg sırasında normal göründüğünü söylemişlerdi.
Değerlerimi buraya yazıyorum. Anlayan olursa yardımcı olmanız beni çok mutlu eder.
Amh: 0,32
Fsh: 5,5
Lh: 3,41
Estradiol e2: 127
Araştırdığım kadarıyla amh haricindeki değerlerim normal aralıkta ve menopoz ile alakasız.
Gebe kalamamamın nedeni amh mi? Tüm değerleri ele alınca erken menopoz ihtimali mi görünüyor?
Şimdiden çok teşekkürler..
Değerlerimi buraya yazıyorum. Anlayan olursa yardımcı olmanız beni çok mutlu eder.
Amh: 0,32
Fsh: 5,5
Lh: 3,41
Estradiol e2: 127
Araştırdığım kadarıyla amh haricindeki değerlerim normal aralıkta ve menopoz ile alakasız.
Gebe kalamamamın nedeni amh mi? Tüm değerleri ele alınca erken menopoz ihtimali mi görünüyor?
Şimdiden çok teşekkürler..