Erken kalkmak isteyip de bir türlü kalkamayan uykucular kulübü

ayyy bende çok uykucuyum ne olacak halim böyle sabah erkenden kalktım diyenlere gıpta ediyorum hiç yapamadım öyle uyanamadım

kızlar ,
peki akşam yemekten sonra erkenden tv karşısında koltukta sızan ben için bir çareniz var mı? yakında kocam evden atacak beni :26:

kızlar ne olur bu uykuya bir çözüm bulalım beraber.gün bitiyor resmen yaa...ne yapsak ta erken uyansak????

aman kıslar uykumuz varken uyuyabiliyorken uyuyalım boşverin sonra ne olur bilinmez

sonra zaman geçer dertler başlar stresden uyunmaz biz uykumuzu alalım

yaaa öyle tabi ben biliyorum bana öyle oldu çocuklar büyüdü şimdide stresleri var

bende çok uykucu oldum erken kalkim bazen diyorum malesef ama uykuya yenik düşüyorum her seferinde

Ben de varım kızlar
Eşimi yolcu ettikten sonra yarım saat bir saat takılır vurur kafayı yatarım. 12 den önce de kalkamam. Bu sefer gece uykum da gelmiyor. Ev, işler beni bekliyor ama yok anacım ben totomu kaldıramıyorum. Üniversite günlerimi özlüyorum, her gün mecbur erken kalkardım haftasonu da eşimle buluştuğumuz için uyku tutmazdı sabah 6 da dikilirdim Gerçi okul dönemi öğle uykularım olurdu ama tabi o zaman herşey hazır annem sağolsun. İş yok güç yok tek yapmam gereken derslere çalışmak. Evdeyken insanın düzeni bozuluyor, işler sürekli erteleniyor ama çalışınca herşey düzene sokuluyor. Bu konuda eşimi de kendime benzettim, adam uykuya alıştı Bebeğim olursa kesin onu da uykucu yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…