• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken kalkmak isteyip de bir türlü kalkamayan uykucular kulübü

Benimki sabah 8 de bi kalkıyor emziriyorum sonra uyuyor yıne oda benım gıbı 11 de kalkıyor .. Neyseki aksam 10 da yatıyor gece uykusunu alıyor yani ...

peki kızlar yanlış görmüyorsam bebekleriniz var, e onlar da uyuyor mu?:44:

bebek deyip geçme benimkide gece yatmak bilmez , sabah kalkmak bilmez.

düşün yani ben bile ondan daha önce kalkıyorum :1:

aslında ben kızıma güveniyorumda yatıyorum benim uyuma saatlerim tamamen ona endeksli

Ben diyordum ki bebek olunca erken kalkmaya alışırım nerdeee bebegide kendime benzettim.. Buyudukce erken kalkmaya başlasa bari ..cunku ben uykucu olsamda erken kalmaak ıstıyooorummm::16:

aman :nazar::nazar: ikinizinkine de, e analarına çekmiş diyelim :9: etrafımda uyku nedir bilmeyen arkadaşlarım bol da bebelerden sonra :9:

uyusunlar da büyüsünler di mi ya :34:

Ben lisede saat 10 da yatar 8 de kalkardım sonra ne olduysa oldu 12 de kalkmaya basladım ..
Evlendım aynı ; iş yerinde aynı ; cocuk oldu aynı .. Ne bileyim öğlen kalkınce da bısey anlamıyorsun hemen akşam oluveriyor ..

ben çalışırken masanın üzerine kafamı koyup uyumuşum müdür yoklama kağıtları nerde diye sormaya geldiğinde ne olur 5 dk daha diyormuşum, müdür yardımcısı anlatmıştı :60:

okurkende iletişim derslerinde abuk sabuk fimler seyrettirirlerdi hep uyuyakalırdım. kafa bi düşer bi kalkardı. sonra o filmlerden sınav yaparlardı iletişim açısından değerlendirin vs diye. artık o kağıtlara rüyamda gördüklerimimi yazıyordum ne hiçte kalmadım.

ben çalışırken masanın üzerine kafamı koyup uyumuşum müdür yoklama kağıtları nerde diye sormaya geldiğinde ne olur 5 dk daha diyormuşum, müdür yardımcısı anlatmıştı :60:

okurkende iletişim derslerinde abuk sabuk fimler seyrettirirlerdi hep uyuyakalırdım. kafa bi düşer bi kalkardı. sonra o filmlerden sınav yaparlardı iletişim açısından değerlendirin vs diye. artık o kağıtlara rüyamda gördüklerimimi yazıyordum ne hiçte kalmadım.

Alemsin yaa :DD

Okuldakiler de Baş edememişlerdi benimle Bölüm Başkanının dersinden bile devamsızlıktan kalmak uzereydım sabah saatlerinde diye .
Calısırken de şefim ben geç geliyorum diye bana gıcık kapmıstı en son defterinin arkasına geliş saatlerimi yazmaya başlamişti müdüre şikayet etmek icin lakabim : 9. 30 olmustu .. Ehhhh dedim beni beni kimse adam edemedi siz mi ediceksiniz dedim aynen işten ayrılana kadar devam ettim 5 er 10 ar dakika geç kalmaya ...:33::33:

Okuldakiler de Baş edememişlerdi benimle Bölüm Başkanının dersinden bile devamsızlıktan kalmak uzereydım sabah saatlerinde diye .
Calısırken de şefim ben geç geliyorum diye bana gıcık kapmıstı en son defterinin arkasına geliş saatlerimi yazmaya başlamişti müdüre şikayet etmek icin lakabim : 9. 30 olmustu .. Ehhhh dedim beni beni kimse adam edemedi siz mi ediceksiniz dedim aynen işten ayrılana kadar devam ettim 5 er 10 ar dakika geç kalmaya ...:33::33:

:60::60::60: adam demek defterinin arkasına not alıyordu geliş saatlerini...

9:30 canım arkadaşım benim :66:

Ayy aklıma geldi bir günde saat 6: 30 a ucak bileti almiştık ablamla sabah erken ucak bileti senin neyine diy mii .. Yoook olur mu almısız işte erken kalkıp gidecez yaa .. Neyse geç yattık tabii kalktıgımızda saat 6 ydi .. Tanrilar cıldırmış olmali filmindeki gibi ablamla bir oyana bır buyana koşup valizi toplayıp taksiye biniverdik . 10 dk sonra havalimanina gitmiş olsakda Chack Inn işlemlerini kaçırdık ..O derece yanii bida yapar mıyım hiç oyle erken saatlere yok yoookkk :52:

:60: :60: :60: ay siz çok fenaymışsınız yok ben zor da olsa kalkıp yaka paça yetişirdim okula, işe :60: bunları okutayım da benle gurur duysunlar dermişim :9:

:60::60::60: adam demek defterinin arkasına not alıyordu geliş saatlerini...

9:30 canım arkadaşım benim :66:

Bende itiraz ediyordum olur mu hiç ben en fazla 10 dakika geç kalıyorum diye :1::1:

Adam manyakti yaa birde kol saatinden bakıyordu beni gıcık etmek ıcın :1::1:

Ayy aklıma geldi bir günde saat 6: 30 a ucak bileti almiştık ablamla sabah erken ucak bileti senin neyine diy mii .. Yoook olur mu almısız işte erken kalkıp gidecez yaa .. Neyse geç yattık tabii kalktıgımızda saat 6 ydi .. Tanrilar cıldırmış olmali filmindeki gibi ablamla bir oyana bır buyana koşup valizi toplayıp taksiye biniverdik . 10 dk sonra havalimanina gitmiş olsakda Chack Inn işlemlerini kaçırdık ..O derece yanii bida yapar mıyım hiç oyle erken saatlere yok yoookkk :52:

tanrılar çıldırmış olmalı demek heee :60::60:

kız çok güldürdün beni, o filmin bende ayrı bir yeri var

eşimle sık sık hatırlar güleriz :1: şimdi senide hatırlarım konu gündeme geldikçe :9:

saat 2 oldu ben gidiyorum yatmaya . saatimi 9 a kurcam ve 9 da kalkıcam.

istersem kalkmıyım ev dandini yarın görümcem gelcek ,

inşallah uyanamayıp, uykulu uykulu kapıyı açıp, gel sende yat kalkarız birazdan demem :1:

görüşmek üzere. iyi uykular baş baş

gece yarısı doğmuşum, gece uyumamalarımın ilk etkisi burada başlıyor gibi geliyor bana, buna inanmaya başladım çünkü kardeşim sabah doğdu ve erkenden kalkabilir. bebekliğimde annem uyandığım zaman emzirip tekrar koynuna alırmış, öğlene kadar mis kokusuyla uyurmuşum, bu da ikinci etkendi sanırım :)

ahh bu uykuu yokmuuu herşeye engel yaaa bazen kendıme çok kızıyorum sinir oluyorum yatağın içinde ağlıyorum yani çok uyuduğumuz ve sosyal hayatımız sıfır olduğu için .eşimle hergün plan yaparız yarın şuraya gidelim diye saatide kurarız ama saat çalar çalar kapatırız sonra gıderız diye hergün böyle ama yaa resmen eve bağlı uyku halındeyız hep çok bunaldım aslında ama uykudanda vazgeçilmıyo ne yapacagım yaa offf.gerçi 20gün sonra falan nasipse bebişimiz olacak herkes uyuyamazsınız diyo ama bn kesin bebeğide uykuya alıştırırım:emir_bebek::19:

bu grup benim grubum olmalı :1:
9 dada yatsam sabah kalkamıyorum 12 dede yatsam kalkamıyorum :59:

buraya kimse uğramamış..

sanırım artık herkes erken yatıp erken kalkıyor :60:

Back