• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken kalkmak isteyip de bir türlü kalkamayan uykucular kulübü

bende her sabah uyanırken daha daha doğrusu uyanamazken , bu akşam erkenden yatıcam derim ama gece olduğunda bir türlü yatmak bilmem ne hikmetse :)) gece yatmak bilmem, sabah kalkmak bilmem :60:

Allah iyiliğini versin : DD

Oh bee rahat rahat saat kaçta kaltığımı yazabilicem genelde 1 saat erken kalktıgımı söylerimde :DD nede olsa buradakiler uykucu bırsey olmaz herhalde ..
Genelde 11 de kalkarım bu gerçek : )) Erken yatmayı becerebilsem belki erken kalkarım ..

Ahhh, bu benim işte!
Erken kalkmak isteyipte bir türlü kalkamayan:)

benim için saat kavramı yok zaten, 10, 11, 12, 1,2 ye kadar yolu var 2 den sonra uyursam komaya giriyorum :1:

Babamın sık kullandıgı laftır ; gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin :34:
Amann napayım ..

Babamın sık kullandıgı laftır ; gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin :34:
Amann napayım ..:60:

benim için saat kavramı yok zaten, 10, 11, 12, 1,2 ye kadar yolu var 2 den sonra uyursam komaya giriyorum :1:

Eskiden beri mi oyleydın yenı mı oldu ? Benım bayadır böyle işe gitmek cok buyuk sorundu sımdı oyle bi dert yok :1:

oo maşallahınız varmış kızlar, ay eskiden ben de öyle olurdum şimdi istesem de yatamıyorum, ama sabahları kalkmak tek kelimeyle işkence o saat çalar, ertelenir, çalar, ertelenir...:36::36::36:

ya kızlar bende uykuyu çok severim herkes şikayetçi kaynanam bi le aman bo0şver bende 1 2 de kalkarım valla ne yalan söyleyim istiyorum erken kalkmaka ama olmu yo ya

Sen çalışıyorsun herhalde ben evdeyim ama eskiden aynen dedıgın gıbıydı ..
Eskiden 12 yı bulurdu kalkmam sımdı 11 gıbı kalkıyorum ..

ya kızlar bende uykuyu çok severim herkes şikayetçi kaynanam bi le aman bo0şver bende 1 2 de kalkarım valla ne yalan söyleyim istiyorum erken kalkmaka ama olmu yo ya

Biraz daha kalabalık olunca arkadaslar toplu olarak hareket etmeye ne dersiniz = ?
Hani birlikte zayıflayanlar varya onlar gibi erken yatıp erken kalmaya çalışsak :D
Ben 11 de yatsam biliyorum erken kalkıcam ama bı turlu yatmıyorum gece kuşu gibiyim ..

evet işte tıpkı bennnn, gece oturup öğlene kadar uyurum

Sen çalışıyorsun herhalde ben evdeyim ama eskiden aynen dedıgın gıbıydı ..
Eskiden 12 yı bulurdu kalkmam sımdı 11 gıbı kalkıyorum ..

bayağı bi gelişme göstermişsin sen 12 den 11 e inmiş kalkma saatin baksana :9:

Biraz daha kalabalık olunca arkadaslar toplu olarak hareket etmeye ne dersiniz = ?
Hani birlikte zayıflayanlar varya onlar gibi erken yatıp erken kalmaya çalışsak :D
Ben 11 de yatsam biliyorum erken kalkıcam ama bı turlu yatmıyorum gece kuşu gibiyim ..

he işte zaten sorun orada millet bize laf söyler ama akşam tavuk gibi yatarlar ve de tam verimli zamanda uyudukları için uykularını almış olurlar.
şimdi bak sinekler uçuyordur :1:

hep böyleydim kız ben. tembelin tekiyimdir gurur duyuyorum kendimle :60:

tembel diilsin etrafın empoze ediyor o düşünceyi bak şu anda uyanıksın :34:

Ben lisede saat 10 da yatar 8 de kalkardım sonra ne olduysa oldu 12 de kalkmaya basladım ..
Evlendım aynı ; iş yerinde aynı ; cocuk oldu aynı .. Ne bileyim öğlen kalkınce da bısey anlamıyorsun hemen akşam oluveriyor ..

Back