Erken hamilelik belirtisi

nilufer_1807

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
189
105
53
35
Arkadaşlar Merhaba ,
Reglm düzensiz ama bir kaç aydır 33-40 arası Diyebilirim . 2 aydır Hayıt kullanıyorum ve ayın 20-25 arası akıntıyı gördüm ve değerlendirdik . Ve bir kaç gündür kasıklarımda hafif hafif giren ağrı var ve pelvik bölgem şiş. göğüslerim normalde de adet öncesi şişer Ama bu defa uçlarında da acı var acaba hamile kalma olasılığı var mı sadece değişik olarak hafif batmalar var . Vajina da kuruluk yaşıyorum ama bu defa test yapmak istemiyorum biraz geçmesi gerekiyor . Sizce bunlar için umutlanmallı mıyım 5 aydır deniyoruz

Benim de reglim düzensiz evlendigimden beri o yüzden ben adet bitiminden hemen sonra değerlendirmeye başlıyorum ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyor çünkü maalesef. Siz degerlendirmissiniz inşallah tutmuştur. Batiniza ne kadar var ?

Batıma 4 gün kaldı Kasık ağrısını ilk defa yaşıyorum . Pelvik bölgem de şişlik var inşallah diyelim olmasaa diğer aylara . Rabbim kararlamıştır vakti saatini . Bu kadar çabuk belirti gösterir mi tabi yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…