Biraz daha beklemeyi dusunuyorum :)Şüphen varsa yarın erken gebelik testi alıp bakabilirsin .. ben adetime 5 gün kala bu testle öğrendim
Bencede testte Çıkar bende 4 gün kala belirtilenden öğrendim :)Biraz daha beklemeyi dusunuyorum :)
Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)Biraz daha beklemeyi dusunuyorum :)
Mutlaka yazacağım:)Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)
Early predictor testini mi kullanmistiniz?Şüphen varsa yarın erken gebelik testi alıp bakabilirsin .. ben adetime 5 gün kala bu testle öğrendim
Early predictor testini mi yapmistiniz?Bencede testte Çıkar bende 4 gün kala belirtilenden öğrendim :)
Onu bilmiyorum valla markalarınıEarly predictor testini mi yapmistiniz?
Prodoctor erken gebelik testi yaptım ben canımEarly predictor testini mi yapmistiniz?
Doktora gitmiş miydin sen canım kaç aylık hamilesinOnu bilmiyorum valla markalarınıkaset test yaptım sonra erken gebelik testi aldım onu yaptım
Merhaba benimde 5 6 gün var yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti oldu hala geçmedi koltuk altıma doğru çok acıyolar uçları da hassas. Bugun de rahmimde sızı oldu bir kaç gün önce de olmuştu. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzHerkese merhaba, adetime 5 gun var. Yumurtlamadan 1 gun once esimle birliktelik yasadik. Fakat adetime 10 gun kala kasikta batma, bel agrisi , mide eksimesi yasamaktayim. Karnim regl olacakmis gibi agriyor.goguslerim cok hassas ozellikle koltukalti tarafi. Hamile olabilir miyim?
Yarin erken gebelik testi yapicam sonuca gore de sali gunu kan testine gidicem, insallah guzel sonuclar alirizMerhaba benimde 5 6 gün var yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti oldu hala geçmedi koltuk altıma doğru çok acıyolar uçları da hassas. Bugun de rahmimde sızı oldu bir kaç gün önce de olmuştu. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Aile hekimine gittim cnm kadın doğuma daha gitmedim 5 haftalıkDoktora gitmiş miydin sen canım kaç aylık hamilesin
Herkese merhaba, adetime 5 gun var. Yumurtlamadan 1 gun once esimle birliktelik yasadik. Fakat adetime 10 gun kala kasikta batma, bel agrisi , mide eksimesi yasamaktayim. Karnim regl olacakmis gibi agriyor.goguslerim cok hassas ozellikle koltukalti tarafi. Hamile olabilir miyim?
Bende acile gitmiştim geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 2 gün sonra tekrar yapılsın dedi doktor yarın gidecem bakalımAile hekimine gittim cnm kadın doğuma daha gitmedim 5 haftalık
Guzel haberlerinizi bekliyoruzBende acile gitmiştim geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 2 gün sonra tekrar yapılsın dedi doktor yarın gidecem bakalım
Benim o günkü kan testinde çıktı hamilelik canımGuzel haberlerinizi bekliyoruz
Haber verinBenim o günkü kan testinde çıktı hamilelik canımyarın betaya baktıracam tekrar
Tamam canımHaber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?