E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ERKEN HAMİLELİK BELİRTİSİ LTF GÜNLER GEÇMİO Bİ TÜRLÜ BEBEĞİM GEL ARTIK LTF

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bana doktor şöyle dedi adetin ilk gününden itibaren 10-16. günler arası daha sık ilişkiye girin dedi bende sormayı unuttum daha sık derken her günmü?iki günde birmi?yoksa günde iki kez falanmı?ya adamdada can var hergün hergün.....bide benim eşim bi gece evde bi gece şte nasıl olcakkkkk?benimde kafam karıştı CADIARZU arkadaşlar bilgisi olan varsa bizi aydınlatsın lütfen?a.s.
iyi ama zaten 10-16. günler arası dedi yani 6 gün ? iki kez az olmaz dimi?geçen ay hergün yaptık ama maalesef bu gün adet oldum...bide bu defa adaçayı falanda kullancam inşallah hayırlısıyla allah hepimize bebiş nasip eder![]()
Canım hergün birliktelik iyi degildir,spermlerin daha verimli olabilmesi için üç günde bir yapılmalı,çünkü sonuçta spermler 72 saat rahimde rahatlıkla durabiliyorlar....Doktorum böyle demişti....
En iyisi hafta da iki kez yapılması canım,hergün olmaz....
hergün yapınca spermlerin kalitesi düşüyomuş arada bigün bırakınca topluyo tabi kendini.gün aşırı yapmanı ve kalçana yastık koymanı tavsiye ediyorum.ben öyle yapıyorum....
inşallah... yalnız ben adaçayı muhabbetini bilmiyorum yaa banada anlatın akıl verin biraz.2senedir bebek bekliyorum gelsin artık![]()
canım eşinide iyi besle protein ağırlıklı beslemelisin erken hamilelik belirtileri göğüslerde hassasiyet,uyuklama hali,iştahsızlık,sık idrara çıkmadır inşallah kısa sürede hamile kalırsın ha bu arada eşin sıcak suyla yıkanmasın,slip kilot giymesin sigara içiyorsa mutlaka azaltsın sperm kalitesini bunlar çok etkiliyor