- 11 Ekim 2024
- 28
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi esmerapunzel1
Yaptım abla dün çıkmadı erken testlerden aldım predictor negatifti daha 4 gün var reglime ama bu ayda sanmıyorumOlabilir test yap canımmhayırlısı ile sonuçlar alırısn inşallah
Canım vücudun hazırlanıyor o zaman güzel haberler vereceğiz bak görYaptım abla dün çıkmadı erken testlerden aldım predictor negatifti daha 4 gün var reglime ama bu ayda sanmıyorum
İnşallah son 2 günCanım vücudun hazırlanıyor o zaman güzel haberler vereceğiz bak görbebiş haberlerini burdan yazarız
Canım bu dediklerin gebelik belirtilerinde yazıyor bence kesin bebiş haberi gelicekİnşallah son 2 günadet belirtim falanda yok sadece alt karnım şiş yumurtlama gününden beri birde göğüslerim
Regle 2 gün varsa test yaparsanız çıkar muhakkak gebelik ve regl belirtileri aynıdırİnşallah son 2 günadet belirtim falanda yok sadece alt karnım şiş yumurtlama gününden beri birde göğüslerim
Regle 2 gün varsa test yaparsanız çıkar muhakkak gebelik ve regl belirtileri aynıdır
Ayyy inşallah abla bugün olmam gerekiyordu hala olmadım ne karın ağrısı var ne bişey öylece duruyom test yapmadım dha çnkü yaptığım zamanın akşamı sökülüyorumCanım bu dediklerin gebelik belirtilerinde yazıyor bence kesin bebiş haberi gelicek
Erken test yaptım şimdi çıkmadııııCanım bu dediklerin gebelik belirtilerinde yazıyor bence kesin bebiş haberi gelicek
Reglinde gecikmişti regl gecikmenden 11. Gün tekrar test yap biraz araştırdım reglin olması gerkenden sayarak 11. Gün test yapın yazıyordu birde hastaneye gidebiliyorsan bir kan verebilirsin halen şüphen devam ediyorsa canım herşey gönlünce olsun inşallahErken test yaptım şimdi çıkmadıııı
Reglinde gecikmişti regl gecikmenden 11. Gün tekrar test yap biraz araştırdım reglin olması gerkenden sayarak 11. Gün test yapın yazıyordu birde hastaneye gidebiliyorsan bir kan verebilirsin halen şüphen devam ediyorsa canım herşey gönlünce olsun inşallah