Merhaba arkadaslar ben 10 aylik evliyim Bir süredir bebek düşüncesi aklımıza girdi 4 aydır deniyoruz ama ocak ayında denedik olmadı şubat ayında türkiyeye gittim deneme yapamadık ( yurt dısında yaşıyorum) mart ve nisan yanı bu ayla 2 aydır düzenli olarak deniyoruz geçen ay olmadı bu ayda 1 gün erken regl oldum. Hep düzenli regl olurum en fazla 1 gün gecikir yada iki gün erken regl olurum bu ay yumurtlama donemimden başlayan kasık ağrılarım hiç geçmedi kasıklarımda rahim bolgemde regli olacak gibi 2-4 saniyelik kramplar oluyor bu ayın 18 yumurtlama gözüküyordu uygulamada ama ayın 17 si sancılar kramplar başladı halada varr ara saniyelik sancılar oluyor ben yumurtlama zamanı o yumurta kıvamındakı berrak akıntıyı neredeyse her ay görürdüm ama 3.4 aydır görmüyorum olabilirmi o akıntı olmak zorundamı merak ediyorum açıkcası sizden merak ettiğim ne gibi belirtileriniz oldu yada hiç belirtiniz olmadıgı oldumu dünden bu yanada çok baş donmem var ama bayılacak yada yere yıgılacak kadar değil çok az migde bulantısı Tabi belirtiden saymiyorum bunları adet gecikmesi olmadan sadece ayın 17 si çok akıntım vardı sümük gibi ama beyazdı berrak değil dün akıntılarım kesildi bu gün az normal beyaz şekilde akıntım oldu ben enfeksiyondan dolayı kasıklarda rahımde ağrıdan şüheleniyorum ama sarı yada kötü kokulu bi akıntı değil Kaşıntıda yok (8 gün kaldı regl dongüme ) cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler