bayanlarrr selam herkese bol bebişli ay dilerimm benim bata 4 gün var test yapım mi ya çok pis hissediyorum nolur olsun dua edin 1,5 yıldır deniyom
belirtiler de..
mide bulantım hafif var ins psikolojik değildir
tatlı asığı ben tatlı iyemiyom midem bulanıyo
et sevmem geçen gün deli gibi adana yedim sölemesi ayıp
kasıklarda arada bir batma var bilmiyorum yaa her ay test kesin yapqıom ama bu eay oldu gibi sankim:))
kızlar benimde adetime 8 gün var baş dönmesi ara ara, iş yaparken kasık ağrım olup direk akıntım oluyo beyaz renkte dün kasık ağrımdan hareket edemedim.bugunde çok kalp çarpıntım war acaba bunlar hamilelikle ilgili belirtiler mi merak ediyorum
Arkadaşlar merhabalar, ben burdan çok okudum bende bugün öğrendim hamile olduğumu size şöyle aktarayım:
-kasık ağrılarım vardı
-ateş basması oluyordu
(ama illa belirti aramayın)
not: benden öneri gününüz geçmeden de test yapmayın...
Arkadaşlar merhabalar, ben burdan çok okudum bende bugün öğrendim hamile olduğumu size şöyle aktarayım:
-kasık ağrılarım vardı
-ateş basması oluyordu
(ama illa belirti aramayın)
not: benden öneri gününüz geçmeden de test yapmayın...
tebrikk ederim canım allah şimdiden analı babalı büyütsün sağsalim yawrunu eline almayı nasip etsin benim çok kasık ağrım war yarın adet olmam gerekiyor ama kasık ağrısından başka suan belirtim yok sanırım adet olucam.kasık ağrılarım sadece çok erken başladı 3 gecedir uyanıyorum ağrımdan ama senın dediğin gibi belirti aramıyorum hatta sadece adete bağlıyorum.:) cok tebrık ederım tekrardan kendine iy bak
Kızlar ben burada yeniyim. Adet günümün üzerinden 4 gün geçti ve bu ay eşimin sağlık problemleri nedeniyle bir kez ilişkiye girdik oda ayın başındaydı. Uzun zamandır gecikmiyordu adetim. Testte yaptım sabah negatif çıktı kızlar sizce hamilemiyim neden gelmiyor bu adet