Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm tsk ederm cvpladigin icin haklisin bende adet zamani yaklasnca deli gibi belirti hssetmeye calisiyormm umit ettigimiz icin hevesleniyorz istekiminin adet agrısına benzer kasıklarında ağrı olmuş akıntıları artmış ateş basmış üşümüş kımının adetten bır kaç gun önce yerleşme kanaması olmuş göüsleri hassaslaşmış
kiminde de hiç bir belirti olmamış adet gecikmesi dışında o kadar çok okuyup araştırdım kı hamile arkadaşlar adına yazdım cevapsız kalmış
ama her seferınde kendinden bişeyler buluyosun ayy ateşim biraz yüksek gebe miyim göüsüm agrıyor kesın gebeyım dıyoruz ama bunlar zaten adet zamanı olan sorunlar oldugu için ikisi birbirine çok benziyor. en iyisi hiç araştırıp kafaya takmamak ama herseferınde kendımı burda buluyorum adete yakın
Göğüs ağrısı nasıldı canım ya uçları kesik gibi mi ağrıyordu ne zaman baslamisti
Canim bisey sorcam sana adete dort gun kala ogrenmistin ya kac gun sonra kan testi yaptirdin bende adete dort gun kala cook silik cizgiyle ogrendim ayni gun 11.6 cikti bugun tekrar yaptircam insallah yukselmistir bu sabahki test daha belirgin olduyumurtlamadan hemen sonra canım ilk uçları sonra 2 3 gün sonra çevresi koltuk altına kadar ağrıdi.
Benimde yumurtlamadan beri agriyo uclari degl ama cevresi dokunamiyorm yururken aciyo.yarn test yaomahi dusunuyorm 2 gun kala..adetten 4 gün önce idrarda pozitif yakaladim..
ondan önce yumurtlamadan ertesi günü başlayan ve hala devam eden göğüs ağrısı..
yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif baş donmeleri tansiyon düşmesi gibi..
başkada belirti olmadı tatlım ama bünyeden bünyeye değişir..
Canim bisey sorcam sana adete dort gun kala ogrenmistin ya kac gun sonra kan testi yaptirdin bende adete dort gun kala cook silik cizgiyle ogrendim ayni gun 11.6 cikti bugun tekrar yaptircam insallah yukselmistir bu sabahki test daha belirgin oldu
Benimde yumurtlamadan beri agriyo uclari degl ama cevresi dokunamiyorm yururken aciyo.yarn test yaomahi dusunuyorm 2 gun kala..
Dayanamadim kan verdim canim yukselmistir dimi yaa bu sabahki testte daha belirgindi2 gün kala kan testi 60.73 tu :)
erkenden öğrendim yükselmiştir canım dikkat et sen kendine..
P.tesi kan ver derim hem değer daha yüksek çıkar
yükselmiştir Birtanem merak etme dahada belirginse :)Dayanamadim kan verdim canim yukselmistir dimi yaa bu sabahki testte daha belirgindi
sonuç 41.8 canım artmış çok şükür :)yükselmiştir Birtanem merak etme dahada belirginse :)
sonucu yaz ama banada olur mu merak ettim
oo maşallah hadi hayirli olsun tatlım :) çok sevindimsonuç 41.8 canım artmış çok şükür :)
cnm bnim gecen sene kistlerm vardi ayni khverengi akintim vardi kisttten demsti dktor.merhaba gecen ay usg çekildim son adetim 26 aralık benim bu ay 19 da başlayarak kahverengi akıntım ve 22 sümüksü şekilde kahverengi akıntım geldi. yine bugunde akıntım devam ediyor kıst flan oluşmuş olabılır mı ? yoksa hsg'den mı kaynaklanıyor sizce =