• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtilerini yasayanlarr

kiminin adet agrısına benzer kasıklarında ağrı olmuş akıntıları artmış ateş basmış üşümüş kımının adetten bır kaç gun önce yerleşme kanaması olmuş göüsleri hassaslaşmış

kiminde de hiç bir belirti olmamış adet gecikmesi dışında o kadar çok okuyup araştırdım kı hamile arkadaşlar adına yazdım cevapsız kalmış

ama her seferınde kendinden bişeyler buluyosun ayy ateşim biraz yüksek gebe miyim göüsüm agrıyor kesın gebeyım dıyoruz ama bunlar zaten adet zamanı olan sorunlar oldugu için ikisi birbirine çok benziyor. en iyisi hiç araştırıp kafaya takmamak ama herseferınde kendımı burda buluyorum adete yakın :KK55:

kiminin adet agrısına benzer kasıklarında ağrı olmuş akıntıları artmış ateş basmış üşümüş kımının adetten bır kaç gun önce yerleşme kanaması olmuş göüsleri hassaslaşmış

kiminde de hiç bir belirti olmamış adet gecikmesi dışında o kadar çok okuyup araştırdım kı hamile arkadaşlar adına yazdım cevapsız kalmış

ama her seferınde kendinden bişeyler buluyosun ayy ateşim biraz yüksek gebe miyim göüsüm agrıyor kesın gebeyım dıyoruz ama bunlar zaten adet zamanı olan sorunlar oldugu için ikisi birbirine çok benziyor. en iyisi hiç araştırıp kafaya takmamak ama herseferınde kendımı burda buluyorum adete yakın :KK55:
Canm tsk ederm cvpladigin icin haklisin bende adet zamani yaklasnca deli gibi belirti hssetmeye calisiyormm :D umit ettigimiz icin hevesleniyorz iste :(

adetten 4 gün önce idrarda pozitif yakaladim..
ondan önce yumurtlamadan ertesi günü başlayan ve hala devam eden göğüs ağrısı..
yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif baş donmeleri tansiyon düşmesi gibi..
başkada belirti olmadı tatlım ama bünyeden bünyeye değişir..

Göğüs ağrısı nasıldı canım ya uçları kesik gibi mi ağrıyordu ne zaman baslamisti

yumurtlamadan hemen sonra canım ilk uçları sonra 2 3 gün sonra çevresi koltuk altına kadar ağrıdi.
Canim bisey sorcam sana adete dort gun kala ogrenmistin ya kac gun sonra kan testi yaptirdin bende adete dort gun kala cook silik cizgiyle ogrendim ayni gun 11.6 cikti bugun tekrar yaptircam insallah yukselmistir bu sabahki test daha belirgin oldu

adetten 4 gün önce idrarda pozitif yakaladim..
ondan önce yumurtlamadan ertesi günü başlayan ve hala devam eden göğüs ağrısı..
yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif baş donmeleri tansiyon düşmesi gibi..
başkada belirti olmadı tatlım ama bünyeden bünyeye değişir..
Benimde yumurtlamadan beri agriyo uclari degl ama cevresi dokunamiyorm yururken aciyo.yarn test yaomahi dusunuyorm 2 gun kala..

Canim bisey sorcam sana adete dort gun kala ogrenmistin ya kac gun sonra kan testi yaptirdin bende adete dort gun kala cook silik cizgiyle ogrendim ayni gun 11.6 cikti bugun tekrar yaptircam insallah yukselmistir bu sabahki test daha belirgin oldu

2 gün kala kan testi 60.73 tu :)
erkenden öğrendim yükselmiştir canım dikkat et sen kendine..
P.tesi kan ver derim hem değer daha yüksek çıkar ;)

2 gün kala kan testi 60.73 tu :)
erkenden öğrendim yükselmiştir canım dikkat et sen kendine..
P.tesi kan ver derim hem değer daha yüksek çıkar :KK66:
Dayanamadim kan verdim canim yukselmistir dimi yaa bu sabahki testte daha belirgindi

Bnimde yarn olmam grekio adet umarim hamileymdir smdilik sdece goguslerm aciyor.

merhaba gecen ay usg çekildim son adetim 26 aralık benim bu ay 19 da başlayarak kahverengi akıntım ve 22 sümüksü şekilde kahverengi akıntım geldi. yine bugunde akıntım devam ediyor kıst flan oluşmuş olabılır mı ? yoksa hsg'den mı kaynaklanıyor sizce =

merhaba gecen ay usg çekildim son adetim 26 aralık benim bu ay 19 da başlayarak kahverengi akıntım ve 22 sümüksü şekilde kahverengi akıntım geldi. yine bugunde akıntım devam ediyor kıst flan oluşmuş olabılır mı ? yoksa hsg'den mı kaynaklanıyor sizce =
cnm bnim gecen sene kistlerm vardi ayni khverengi akintim vardi kisttten demsti dktor.

Sabah nasil olucak blmiyorumm hala adet belirtm yokk dua edin kizlarr yarn glmezse kesn hamileym dicem cnku hic fcikmez detm 28 gunde bir olurum.

Back