- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Aynen bana da hamileymisim gibi bir his geliyor ama umitlenmemek lazim kesin bisiy olmadan sonra uzulmeyelimben prolaktin tedavisi görüyorum işte bu ay düşmüş ona umut bağladım ama sanki var gini içimden bi ses öle diyorrr
Benim 27.de adet görmem lazim az kaldi.catliyorum merak tan resmen
Insallah hepimiz kaliriz vallah ne güzel olur.bende bugün aksama bi test yapicam adet yarin görmem lazim ama daha gelmedi bakalim ne dicek test.insallah positiv dir. Ve bugün beyaz-kremsi bi akintim var sabahtan beri ne olabilir acaba bi bilginiu varmi?
Alamadim bugün testi yarin ama kesin alicam hemen yazarim ☺
inş. canım yaa hayırlı haberleri vercez bakalım.. bnm bugun kasıklarda hafif ağrı varAynen bana da hamileymisim gibi bir his geliyor ama umitlenmemek lazim kesin bisiy olmadan sonra uzulmeyelim
Alamadim bugün testi yarin ama kesin alicam hemen yazarim ☺
inş. canım yaa hayırlı haberleri vercez bakalım.. bnm bugun kasıklarda hafif ağrı var
senin bat ne zamandıInsallah hayirli haberler duyaroz bu sayfadan:)
cnm yaptın mı testtttttAlamadim bugün testi yarin ama kesin alicam hemen yazarim ☺
senin bat ne zamandı
bend ebir 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim prolaktin hormunum yuksekmiş tutunamamış bebişim o zamandan beri karman corban oldu adet düzenim normalde 28 günde bir di o zaman tabi gecikti 32 gün oldu sonra 32 gün oldu hep sonra geçen ay yılbaşında işte 28 günde geldi şimdi 28 günde gelcekse bugun 27. günüm ama bnde beklicem mecbur 32. günüNormal de 1 subat canim ama 2 3 gun once yada sonra olabiliyor o yuzden 4 subat i bekliorum
bend ebir 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim prolaktin hormunum yuksekmiş tutunamamış bebişim o zamandan beri karman corban oldu adet düzenim normalde 28 günde bir di o zaman tabi gecikti 32 gün oldu sonra 32 gün oldu hep sonra geçen ay yılbaşında işte 28 günde geldi şimdi 28 günde gelcekse bugun 27. günüm ama bnde beklicem mecbur 32. günü
acaba nasıl belirtiler oluyor ki 3 gün kaldı bnm hafif kasık ağrım oluyor ara ara koku hasssasiyetim var ama adet zamanıda ooluyor du bende bir de idrar testi yaptım negatif tabiki ama idraron ıçınde kristal kristal tanecikler vardı ne demek o ki ?Gecmis olsun canim beklemekten baska elimizden bisiy gelmiyo malesef
acaba nasıl belirtiler oluyor ki 3 gün kaldı bnm hafif kasık ağrım oluyor ara ara koku hasssasiyetim var ama adet zamanıda ooluyor du bende bir de idrar testi yaptım negatif tabiki ama idraron ıçınde kristal kristal tanecikler vardı ne demek o ki ?
Insallah hepimiz kaliriz vallah ne güzel olur.bende bugün aksama bi test yapicam adet yarin görmem lazim ama daha gelmedi bakalim ne dicek test.insallah positiv dir. Ve bugün beyaz-kremsi bi akintim var sabahtan beri ne olabilir acaba bi bilginiu varmi?
Sonuc positiv cikti ☺ ama yinedw emin degilim cünkü test biraz silik cizgi ile positiv dedi yarin bidaha denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?